bobowa budowniczowa 04.11.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie wiem kto jest z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A kto jest z Wrocławia? A nie wiem...tak tylko palnęłam miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A kto jest z Wrocławia? A nie wiem...tak tylko palnęłam miasta... Ale jaja Aniu i co znalazłaś jakieś lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja chyba powieszę sobie jakąś żarówkę na drucie i już Normalnie to co mi się podoba jest poza zasięgiem cenowym Chciałabym, żeby to była taka klasyczna nowoczesność, dawała dużo światła i mi się podobała. Nie ma takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja chyba powieszę sobie jakąś żarówkę na drucie i już Normalnie to co mi się podoba jest poza zasięgiem cenowym Chciałabym, żeby to była taka klasyczna nowoczesność, dawała dużo światła i mi się podobała. Nie ma takiej To może na razie żarówki... może w przyszłym roku coś fajnego wyprodukują. Wiesz w końcu technika i stylistyka idzie taaaaak do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kiedyś w ulubione zapisałam sobie takie strony z lampami. Fakt.....jeszcze nie przeglądałam ich zbyt dokładnie http://www.swiatly.com.pl/index.php?action=cd5d84abb0e9b3653d4cb9bd49a89acc&cat=24 http://www.subito.com.pl/index.php?name=about&l=1&proId=9 http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=102&sName=-ZYRANDOL-DIAMENTOWY-DESZCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dobry wieczór Co tu się dzisiaj dzieje Zdjęcia Spotkania Aniu, Glamurku, miło Was widzieć Fajne z Was kobietki A Edytka jak zwykle piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Monisiu! Przebrnęłaś przez wszystkie dzisiejsze komentarze??? Co powiesz o spotkanku. To jest Ani życzenie...i wiesz....trza je spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Monia.... dzisiaj się trochę "nagadałyśmy" ... i było co czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki Edyś muszę pooglądać Choć większość już znam na pamięć. Pewnie skończy się na jakiejś lampie, która powiedzmy "może być" Cześć Monia Piszesz się na spotkanie???? I gdzie Ty w ogóle bywasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Heloł dziweczyny Przebrnęlam całe komentarze. Jak mam zawalony cały dzień to zawsze musi byc fajnie na forum. Nad życzeniem pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Idę zrobić porządek w kuchni bo moje chłopy robiły sobie kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki Edyś muszę pooglądać Choć większość już znam na pamięć. Pewnie skończy się na jakiejś lampie, która powiedzmy "może być" Cześć Monia Piszesz się na spotkanie???? I gdzie Ty w ogóle bywasz???? Aniu, ja to z tych na które choruję, to juz sie wyleczyłam. One kosztują tyle, że głowa mała...niektóre nawet ponad 4 tys. a są i takie co więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki Edyś muszę pooglądać Choć większość już znam na pamięć. Pewnie skończy się na jakiejś lampie, która powiedzmy "może być" Cześć Monia Piszesz się na spotkanie???? I gdzie Ty w ogóle bywasz???? Gdzie to ja bywam Jako, ze mam przyjemność bycia w radzie rodziców w przedszkolu dzisiaj razem z innymi mamami zabawiałyśmy się w Mikołaja. A potem musiałam jechac do pracy. Koniec sezonu jest straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Opuszczam Was na jakies pół godzinki ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Edytko ja widziałam lampy za 20 tyś to już jest kompletne wariactwo Nie wiem co kupię A Ty już coś wybrałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A gdzież tam....w tej kwestii jestem jeszcze w lesie. Jedynie co widziałam niedrogiego i fajnego, to lamki do suitu podwieszanego w Liroju za całe 69 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No i uciekły A w temacie lamp niestety nie pomogę. Wogóle to do wykończeniówki tak się zbieram, ze pewnie i u mnie będą wisieć same żarówki a jeść bedziemy jak w Japonii, na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 i ja Monia pomyślałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts