Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek :lol:

Ło matko jak zobaczyłam ten pistolet to się wystraszyłam :o myślałm, że ktoś chce sobie strzelić :o :cry:

no i całe szczęście, że wszyscy zdrowi :lol:

Brazunia Ty dzisiaj wyjeżdżasz??? :cry:

oj....zaglądaj do nas jak tylko będziesz mogła :lol: Czekamy i życzymy udanej podróży :lol:

Romku uf...całe szczęście, że jesteś :lol: :lol:

Nocki ciężkie zapewne z powodu córci??? Ząbki???? Ale to mienie...zapewniam Cię, że prędzej czy później to minie :roll: :lol:

A co do weekendu...no cóz... czasami trzeba się troszkę dla pracy poświęcić...choć wiem jak się czujesz bo ja raz na miesiąc chodzę do szkoły: prosto po pracy w piątek do 21 i w soboty i niedziele od 8 - 16....a potem mam ciężki tydzień w pracy :(

Więc na rozkręcenie przyniosłam Ci kawkę z mlecziem i cukrem

http://www.perfexim.com.pl/img/kawa.jpg

Dziękuję za kawkę

Taka z pianką na pewno poprawi mi humor.

ło matko - to Ty jescze do szkoły chodzisz??? :o :o :o

Podziwiam Cię.

Sam kiedyś myślałem o dokształcaniu ale kto ma na to czas....no i pieniądze.

A możesz zdradzić co to za dokształcanie???

Pewnie, że mogę....studia podyplomowe Psychologia zarządzania :lol: :lol: fajnie jest :lol: :lol: za miesiąc mam egzamin :roll:

No widzisz trochę się dzieje: tu sprzedaż domu, przeprowadzka, budowa, szkoła, praca, dzieci, mąż, szpital i jeszcze parę innych "drobnostek" ale jakoś daję radę :lol: :lol: właściwie to sama nie wiem jak??? :roll: :roll:

Ja Ciebie Aniu naprawdę podziwiam

Jak Ty na to wszystko znajdujesz czas????

Chyba u Ciebie doba trwa 40 godzin

Nie...tylko 24 godziny :lol:

Wiesz to jest tak, że jak się ma za mało wolnego czasu to trzeba sobie wziąć na głowę jeszcze jedną rzecz i tak się zorganizować, że nagle czas isę rozciąga :lol:

A masz jakieś wieści od żonki w sprawie banku? :roll:

Mam tylko tak na gorąco imformacje przez telefon. Mianowicie z kredytem nie byłoby problemów. Wartośc domu tak wzrosła że nasz wkład własny jest bardzo duży i tak np. jakbym wziął 40 tys to rata kredytu wzrośnie mi o 100zł :lol: :lol: :lol: ( jak sobie pomyśle ile czasu zabrałoby mi uzbieranie 40tys :lol: ). Koszty to około 800 rzeczoznawca i 400 prowizja. Pani też doradziła że nigdy się już nie dostanie kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny i ona radzi żeby zobie też dobrać np na wyposażenie lub meble.

No to teraz się będziemy zastanawiać.

Ale ja tak na gorąco myślę, że nie ma nad czym - trzeba brać i kończyć budowę :D

Mam tylko tak na gorąco imformacje przez telefon. Mianowicie z kredytem nie byłoby problemów. Wartośc domu tak wzrosła że nasz wkład własny jest bardzo duży i tak np. jakbym wziął 40 tys to rata kredytu wzrośnie mi o 100zł :lol: :lol: :lol: ( jak sobie pomyśle ile czasu zabrałoby mi uzbieranie 40tys :lol: ). Koszty to około 800 rzeczoznawca i 400 prowizja. Pani też doradziła że nigdy się już nie dostanie kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny i ona radzi żeby zobie też dobrać np na wyposażenie lub meble.

No to teraz się będziemy zastanawiać.

Ale ja tak na gorąco myślę, że nie ma nad czym - trzeba brać i kończyć budowę :D

No to pięknie :lol: :lol:

Ja też myślę, że kwota ok. 100 więcej miesięcznie nie pozbawi Was chleba a ile na pewno sprawi radości z wykończonego domu, w którym będzie się miło mieszkało :lol: no i nie będzie problemów z potykaniem się o różne nie dokończone rzeczy i powiększy się powierzchnia mieszkalna o poddasze :lol: :lol:

Jak podejmiecie decyzję to daj znać ...trzeba to uczcić :lol: :lol: 8)

Romku co taki dzisiaj jesteś mało rozmowny??? :roll: :(

A widziałeś Edytkę???? :roll: :cry:

ja mało rozmowny :o :o

skądże

a o czym chciałaś porozmawiać?? :lol: :lol:

aha mam następną dobrą wiadomość!!!!!!!!!!

do końca marca otrzymamy z urzędu skarbowego pieniązki - zwrot vatu.

Muszę nawet nieskromnie powiedzieć że Pan urzędnik pytał czy zleciliśmy to jakiejś firmie bo niby tak porządnie i fachowo zrobione. A ja musze nieskromnie powiedziec że sam robiłem :oops: :D

Romku co taki dzisiaj jesteś mało rozmowny??? :roll: :(

A widziałeś Edytkę???? :roll: :cry:

ja mało rozmowny :o :o

skądże

a o czym chciałaś porozmawiać?? :lol: :lol:

aha mam następną dobrą wiadomość!!!!!!!!!!

do końca marca otrzymamy z urzędu skarbowego pieniązki - zwrot vatu.

Muszę nawet nieskromnie powiedzieć że Pan urzędnik pytał czy zleciliśmy to jakiejś firmie bo niby tak porządnie i fachowo zrobione. A ja musze nieskromnie powiedziec że sam robiłem :oops: :D

No jesteś mało rozmowny... normalnie nie mozna za Tobą nadążyć a dzisiaj się obijasz... :roll: :lol:

No i dobre wiadomości wpadają do Ciebie drzwiami i oknami :lol: GRATULACJE!!!

A ja Ci powiem po cichutku, że może w przyszłym tygodniu będzie pozwolenie na budowę!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

No to się szybciutko doładuj tym

http://www.speedoshop.pl/moje_zdjecia/LadowarkaMotoma.jpg

albo tym

http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/desery/mieszanka-owocowa-z-lodami.jpg

albo zaserwuję Ci jeszcze coś innego tylko musisz mi powiedzieć co to ma być :roll: :lol:

no bardzo dziękuję :D :D :D :D

ale na razie zostanę z Tobą bo mi się miło rozmawia

no to Aniu kwiatki ode mnie za "pyknięcie" stronki:

http://www.powiat-sredzki.pl/download/Image/Aktualnosci/czerwiec%202006/bukiet.gif

O dzięki za kwiatki ...... :lol: nawet się nie zorientowałam, że to już nastepna strona :lol:

i cieszę się, że Ci się miło ze mną rozmawia i vice versa :lol: :lol: :lol: