Rom 05.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Edyś co chcesz za stronkę? wiary w powodzenie trzymam kciuki za Ciebie na pewno sie wszystko uda - musi sie udać - i proszę nie dyskutować ze mną w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 MagiTy szprotka jesteś Kiedyś tz tak wyglądałam ale to było dawno temu A teraz....................ech.........szkoda gadać W ogóle jakaś taka niefotogeniczna się zrobiłam..............ymmmm............znaczy się za duża Edyś no jakie zwątpienia ???? Przecież to się skończy, już niedługo i zapomnisz o wszystkich trudach i cieszyć się będziesz swoim wymarzonym, pieknym domkiem A to dla Ciebie.....żebyś miała więcej wiary http://www.maturalni.pl/img/kciuki2.jpg bobowa... Ty duża jesteś..??? Musiałabyś mnie na żywca zobaczyć...jakieś 172 cm wzrostu o wadze już nie wspomnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 MagiTy szprotka jesteś Kiedyś tz tak wyglądałam ale to było dawno temu A teraz....................ech.........szkoda gadać W ogóle jakaś taka niefotogeniczna się zrobiłam..............ymmmm............znaczy się za duża Edyś no jakie zwątpienia ???? Przecież to się skończy, już niedługo i zapomnisz o wszystkich trudach i cieszyć się będziesz swoim wymarzonym, pieknym domkiem A to dla Ciebie.....żebyś miała więcej wiary http://www.maturalni.pl/img/kciuki2.jpg bobowa... Ty duża jesteś..??? Musiałabyś mnie na żywca zobaczyć...jakieś 172 cm wzrostu o wadze już nie wspomnę.. nie krępuj się - wspominaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jestem No nie smućcie się tak, że mnie raptem dwa dni nie będzie A swoją droga ciekawe ile mnie nie będzie jak się przeprowadzę no tak, nowe miejsce...rozpakowywanie, bieganina, ustawianie, przestawianie..ipt...i do tego brak internetu.... Jak my to przeżyjemy....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 MagiTy szprotka jesteś Kiedyś tz tak wyglądałam ale to było dawno temu A teraz....................ech.........szkoda gadać W ogóle jakaś taka niefotogeniczna się zrobiłam..............ymmmm............znaczy się za duża Edyś no jakie zwątpienia ???? Przecież to się skończy, już niedługo i zapomnisz o wszystkich trudach i cieszyć się będziesz swoim wymarzonym, pieknym domkiem A to dla Ciebie.....żebyś miała więcej wiary http://www.maturalni.pl/img/kciuki2.jpg bobowa... Ty duża jesteś..??? Musiałabyś mnie na żywca zobaczyć...jakieś 172 cm wzrostu o wadze już nie wspomnę.. nie krępuj się - wspominaj tzn. miałam na myśli...że kochanego ciała nigdy za wiele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przynajmniej jest za co chwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przynajmniej jest za co chwycić brawo....chociaż jeden porządny facet, który nie lubi wieszaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przynajmniej jest za co chwycić brawo....chociaż jeden porządny facet, który nie lubi wieszaków... kogo? wieszaków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przynajmniej jest za co chwycić brawo....chociaż jeden porządny facet, który nie lubi wieszaków... kogo? wieszaków??? Kobiet o wzroście 178 i wadze 35 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 35 kg???? człowiek nie pies żeby na kościach leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Edyś no jakie zwątpienia ???? Przecież to się skończy, już niedługo i zapomnisz o wszystkich trudach i cieszyć się będziesz swoim wymarzonym, pieknym domkiem A to dla Ciebie.....żebyś miała więcej wiary http://www.maturalni.pl/img/kciuki2.jpg Dzięki Anuś ja to wszystko wiem, ale co poradzić, jak sobie coś zaplanujesz, a potem klapa? Ale i tak dzielnie sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Edyś co chcesz za stronkę? wiary w powodzenie trzymam kciuki za Ciebie na pewno sie wszystko uda - musi sie udać - i proszę nie dyskutować ze mną w tej kwestii Nawet nie próbuję, bo pewnie niezłą burde bym dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 35 kg???? człowiek nie pies żeby na kościach leżał Romku, juz dawno sie tak nie uśmiałam http://emoty.klimacik.pl/mini/32.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.11.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Edyś co chcesz za stronkę? wiary w powodzenie trzymam kciuki za Ciebie na pewno sie wszystko uda - musi sie udać - i proszę nie dyskutować ze mną w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Edyś co chcesz za stronkę? wiary w powodzenie trzymam kciuki za Ciebie na pewno sie wszystko uda - musi sie udać - i proszę nie dyskutować ze mną w tej kwestii ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 myślałem że sobie coś poczytam a tu strasznie cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No właśnie, jakos dzisiaj cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja jestem choć przelotnie :) Edytko no widziałam Cię chudzino z dwie strony wcześniej Romku wiesz jeszcze nik mi tego nie powiedział I trzymam te kciuki choć nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 35 kg???? człowiek nie pies żeby na kościach leżał Romku, juz dawno sie tak nie uśmiałam http://emoty.klimacik.pl/mini/32.gif zawsze można się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts