monia77w1 06.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A nocowac możemy tu. Podoba się? http://www.totalwallpapers.com/nature/wallpapers/bora-bora-island-tahiti-french-polynesia.jpg No podoba się..... Ale czy tam wogóle są łazienki... no i ciepła woda... a tsunami...??? O to sie nie martw. Pogoda załatwiona A zresztą damy radę Dobra...jadę... No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba trzeba dzisiaj zagrać w totolotka ja już zagrałam. Jak wygram, to stawiam a pożyczysz na mojego onyxa??? A ja tam nie gram...wogóle nie mam szczęścia.. Ostatnio zagrałam....i co...?? No chyba 1 losik kupię...tak,żeby był!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no wiec..... jak byłem kiedyś piękny i młody.... i mieszkałem z rodzicami w bloku........ to nie było zamków w drzwiach...... a drzwi były tylko z wielkimi przeskleniami Czy to znaczy, że nie było bara bara??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no wiec..... jak byłem kiedyś piękny i młody.... i mieszkałem z rodzicami w bloku........ to nie było zamków w drzwiach...... a drzwi były tylko z wielkimi przeskleniami i.......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba trzeba dzisiaj zagrać w totolotka ja już zagrałam. Jak wygram, to stawiam a pożyczysz na mojego onyxa??? A ja tam nie gram...wogóle nie mam szczęścia.. Ostatnio zagrałam....i co...?? No chyba 1 losik kupię...tak,żeby był!!!! Kupuj. Jak nie kupisz to na bank nie wygrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba trzeba dzisiaj zagrać w totolotka ja już zagrałam. Jak wygram, to stawiam a pożyczysz na mojego onyxa??? nawe więcej Dam Ci na niego...i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba trzeba dzisiaj zagrać w totolotka ja już zagrałam. Jak wygram, to stawiam a pożyczysz na mojego onyxa??? A ja tam nie gram...wogóle nie mam szczęścia.. Ostatnio zagrałam....i co...?? No chyba 1 losik kupię...tak,żeby był!!!! Kupuj. Jak nie kupisz to na bank nie wygrasz. Ale skreślacie numerki...czy kupujecie na chybił trafił.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz A co z zamkami? U mego męża tez nie było zamykanych drzwi na klucz. I był też młodszy o 10 lat brat, bardzo ciekawy zresztą. Więc mój luby zastawiał drzwi pufą i dosuwał do niej kanapę. A na szklanych drzwiach wisiał plakat THE CURE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba trzeba dzisiaj zagrać w totolotka ja już zagrałam. Jak wygram, to stawiam a pożyczysz na mojego onyxa??? nawe więcej Dam Ci na niego...i już. aaaaaaaa, jaka jestem szczęśliwa.... będę trzymała kciuki za Twoją wygraną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz I co było dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku, ja gram na chybił trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale skreślacie numerki...czy kupujecie na chybił trafił.?? Różnie...różniście Zazwyczaj na chybił, ale dziś poszło skreślanko i to całą rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz A co z zamkami? U mego męża tez nie było zamykanych drzwi na klucz. I był też młodszy o 10 lat brat, bardzo ciekawy zresztą. Więc mój luby zastawiał drzwi pufą i dosuwał do niej kanapę. A na szklanych drzwiach wisiał plakat THE CURE. a mnie babcia bardzo pilnowała .... i nie mam teraz co opowiedac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a moi rodzice na pewno wiedzieli co się dzieje i nigdy nie wchodzili jak coś chcieli to głośno wołali i wcale sie nie dziwili że nie przychodziłem od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ale się ciekawie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz A co z zamkami? U mego męża tez nie było zamykanych drzwi na klucz. I był też młodszy o 10 lat brat, bardzo ciekawy zresztą. Więc mój luby zastawiał drzwi pufą i dosuwał do niej kanapę. A na szklanych drzwiach wisiał plakat THE CURE. a mnie babcia bardzo pilnowała .... i nie mam teraz co opowiedac.. Ale chyba nadrobiliście zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 o jakie od razu ciekawe Edyś - oczywiście że było powiesiłem od środka wielki kalendarz A co z zamkami? U mego męża tez nie było zamykanych drzwi na klucz. I był też młodszy o 10 lat brat, bardzo ciekawy zresztą. Więc mój luby zastawiał drzwi pufą i dosuwał do niej kanapę. A na szklanych drzwiach wisiał plakat THE CURE. a mnie babcia bardzo pilnowała .... i nie mam teraz co opowiedac.. Ale chyba nadrobiliście zaległosci no właśnie jak sobie radziłaś stempelku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a moi rodzice na pewno wiedzieli co się dzieje i nigdy nie wchodzili jak coś chcieli to głośno wołali i wcale sie nie dziwili że nie przychodziłem od razu A ja miałam u siebie luzy bo naogół nikogo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyś chyba nie pytaliśmy co chcesz za stronkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts