Edmar70 06.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyś chyba nie pytaliśmy co chcesz za stronkę.... Wycieczkę na Bora Bora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. nie pamieta wół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyś chyba nie pytaliśmy co chcesz za stronkę.... Wycieczkę na Bora Bora Szalejesz dzisiaj kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami a czemu za szczotką????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami Ze ścierą. Tak jak moja mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami a czemu za szczotką????? Czymś trzeba namolnego kawalera lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. nie pamieta wół.... Ale ja byłam bardzo grzeczna...odpowiedzialna...zapobiegliwa...i w ogóle byłan naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami Ze ścierą. Tak jak moja mama. O ja pier&%* ale klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami a czemu za szczotką????? Czymś trzeba namolnego kawalera lać Noooo... A cos tam jeszcze dopisała nieprzyzwoitego, że musiałaś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami Ze ścierą. Tak jak moja mama. no no opowiadaj Edytko mamusia Cie tak pilnowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyś chyba nie pytaliśmy co chcesz za stronkę.... Wycieczkę na Bora Bora Szalejesz dzisiaj kochana Nic nam innego nie pozostało jak zrobić zrzutę.... albo napaść na totalizator sportowy i zmusić ich,żeby Edyś wygrała... życzenie to życzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. nie pamieta wół.... Ale ja byłam bardzo grzeczna...odpowiedzialna...zapobiegliwa...i w ogóle byłan naj... I myślisz, ze my w taką bajkę uwierzymy Co za stronkę kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edytko znowu nowa stronka - ale masz dzisiaj szczęście - zagraj koniecznie w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ze ścierą. Tak jak moja mama. O ja pier&%* ale klimat Zawsze ją trzymała pod pachą...a nuż widelec sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. Już to widzę. Edytka stoi ze szczotką nad córeczkami i ich chłopakami a czemu za szczotką????? Czymś trzeba namolnego kawalera lać Noooo... A cos tam jeszcze dopisała nieprzyzwoitego, że musiałaś zmieniać? Zamiast "trzeba" napisałam "tzrena" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. nie pamieta wół.... Ale ja byłam bardzo grzeczna...odpowiedzialna...zapobiegliwa...i w ogóle byłan naj... I myślisz, ze my w taką bajkę uwierzymy Co za stronkę kcesz? Ach Ty wstrętna... Przejrzałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No niech tylko moje córy dorosną. Nie będzie tak łatwo. Już ja je przypilnuję. nie pamieta wół.... Ale ja byłam bardzo grzeczna...odpowiedzialna...zapobiegliwa...i w ogóle byłan naj... I myślisz, ze my w taką bajkę uwierzymy Co za stronkę kcesz? Ach Ty wstrętna... Przejrzałaś mnie Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A gdzie moje Bora Bora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts