bobowa budowniczowa 11.02.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dziekuję No mówiłam, że jesteś mało rozmowny No dobrze, skoro zdecydowałeś się ze mną rozmawiać to gadajmy... 1. Co masz dzisiaj na obiad? 2. Gdzie jest Edytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 hahahahhaa pytania są tendencyjne odpowiadając na peirwsze pytanie - nie mam zielonego pojęcia natomiast jeżeli chodzi o drugie- nie mam zielonego pojęcia to teraz ja: 1. Co masz dzisiaj na obiad? 2. Gdzie jest Edytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No teraz widzę że się troszkę rozruszałeś odp. 1. Pyzy, pieczony indyk, czerwona kapusta odp. 2. Nie wiem Pyt. 1. Kiedy będą zdjęcia kuchni w całej okazałości? Pyt. 2 Czy sufity na poddaszu skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął To i tak mało wziął. Mój za przegląd kotła Vailanta wziął 300- zdzierca (za to że zajrzał i troche odkurzył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął To i tak mało wziął. Mój za przegląd kotła Vailanta wziął 300- zdzierca (za to że zajrzał i troche odkurzył) to ja juz przestaje narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No teraz widzę że się troszkę rozruszałeś odp. 1. Pyzy, pieczony indyk, czerwona kapusta odp. 2. Nie wiem Pyt. 1. Kiedy będą zdjęcia kuchni w całej okazałości? Pyt. 2 Czy sufity na poddaszu skończone? 1. O co chodzi z ta kuchnią?? Przecież były zdjęcia. Nic sie w niej nie zmieniło oprócz lampek oświetlających blat. Przy okazji jakbyście montowały takie lampki na12V to mam dobrą radę: nie kupujcie transformatora elektronicznego tylko normalny, klasyczny. Ja sie pokusiłem na elektroniczny i teraz jak włączę wszystkie lampki to słabo świecą i jak wyłączę np połowę to dobrze. Szlag mnie trafia bo się połasiłem na 30zł ( o tyle mniej więcej jest taki elektroniczny transformator tańszy od klasycznego). Na korytarzu i w łazience mam zwykłe i się takie cuda nie dzieją. 2. Sufity nie zrobione i nie wiadomo kiedy będą aha i komentarz do odpowiedzi: 1.Pyzy, pieczony indyk, czerwona kapusta - to ja się wpraszam na obiad 2.Nie wiem - błędna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Co do kuchni, to w takim razie już nic więcej nie mówię.,.. Na obiad zapraszam...ale nie wiem czy przy moich łakomczuchach na coś się załapię.... a w ogóle to cały czas czeka kawa z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Co do kuchni, to w takim razie już nic więcej nie mówię.,.. Na obiad zapraszam...ale nie wiem czy przy moich łakomczuchach na coś się załapię.... a w ogóle to cały czas czeka kawa z pianką postaram się zrobić zdjęcia lampek i Wam pokażę a na kawkę się na pewno wproszę - zresztą już się wprosiłem jak przygotowania do budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zaraz pewnie znikniesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeśli to były te poznańskie pyzy, to ... żałuję, że tak daleko mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeśli to były te poznańskie pyzy, to ... żałuję, że tak daleko mieszkam no właśnie - a kiedy nas odwiedzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeśli to były te poznańskie pyzy, to ... żałuję, że tak daleko mieszkam no właśnie - a kiedy nas odwiedzisz?? Aktualnie ... nie wiem Wybieram się do Krakowa i chyba koniec szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Romku kawa czeka dzisiaj nie zniknę do 17 (w poniedziałki dłużej pracuję... Brazunia tak... to są poznańskie pyzy drożdżowe, pychota no to juz wiesz gdzie szykujesz następny wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeśli to były te poznańskie pyzy, to ... żałuję, że tak daleko mieszkam no właśnie - a kiedy nas odwiedzisz?? Aktualnie ... nie wiem Wybieram się do Krakowa i chyba koniec szaleństw Z Kołobrzegu do Krakowa to chyba tak po drodze jest ...Poznań... no chyba, że się mylę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 aha rzeczywiście - w poniedziałki do 17 - zapomniałem a ja o 16 drałuje na uatobus zostałem pozbawiony samochodu - i na dodatek może się dzisiaj okazac że jutro też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Romku kawa czeka muszę się spieszyć bo ostygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja uwielbiam te pyzy!!!!! W Poznaniu niedaleko kliniki położniczej - nie wiem, jaka ulica - był taki bar Grisza i tam podawali najcuuuudownieeeejszeeee pyzy poznańskie pod słońcem z karkóweczką i czerwoną kapustą!!!! Ślinotok mam, w mordę jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja uwielbiam te pyzy!!!!! W Poznaniu niedaleko kliniki położniczej - nie wiem, jaka ulica - był taki bar Grisza i tam podawali najcuuuudownieeeejszeeee pyzy poznańskie pod słońcem z karkóweczką i czerwoną kapustą!!!! Ślinotok mam, w mordę jeża i jak tu nie być głodnym rodziłas w poznaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja uwielbiam te pyzy!!!!! W Poznaniu niedaleko kliniki położniczej - nie wiem, jaka ulica - był taki bar Grisza i tam podawali najcuuuudownieeeejszeeee pyzy poznańskie pod słońcem z karkóweczką i czerwoną kapustą!!!! Ślinotok mam, w mordę jeża i jak tu nie być głodnym rodziłas w poznaniu?? Nie!!! Chociaż parę lat później miałam taki zamiar Przyjaciółka tam pracowała jako instrumentariuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 I tak z niewinnego pytania co na obiad? dowiedzieliśmy się , że Braza była w Poznaniu na pyzach Brazunia, nie ma sprawy, jak wrócisz do domku to możemy Ci przysłać te nasz słynne poznańskie pyzy upieczesz sobie tylko karkóweczkę i ugotujesz kapustkę i... gotowe Romku - a Ty gdzie masz samochód???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts