Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No teraz widzę że się troszkę rozruszałeś :lol:

odp. 1. Pyzy, pieczony indyk, czerwona kapusta

odp. 2. Nie wiem :lol: :lol:

:lol:

Pyt. 1. Kiedy będą zdjęcia kuchni w całej okazałości?

Pyt. 2 Czy sufity na poddaszu skończone?

:D :D :D :D

1. O co chodzi z ta kuchnią?? Przecież były zdjęcia. Nic sie w niej nie zmieniło oprócz lampek oświetlających blat. Przy okazji jakbyście montowały takie lampki na12V to mam dobrą radę: nie kupujcie transformatora elektronicznego tylko normalny, klasyczny. Ja sie pokusiłem na elektroniczny i teraz jak włączę wszystkie lampki to słabo świecą i jak wyłączę np połowę to dobrze. Szlag mnie trafia bo się połasiłem na 30zł ( o tyle mniej więcej jest taki elektroniczny transformator tańszy od klasycznego). Na korytarzu i w łazience mam zwykłe i się takie cuda nie dzieją.

2. Sufity nie zrobione i nie wiadomo kiedy będą :cry:

aha i komentarz do odpowiedzi:

1.Pyzy, pieczony indyk, czerwona kapusta - to ja się wpraszam na obiad :lol:

2.Nie wiem - błędna odpowiedz :lol:

Co do kuchni, to w takim razie już nic więcej nie mówię.,..

Na obiad zapraszam...ale nie wiem czy przy moich łakomczuchach na coś się załapię....

a w ogóle to cały czas czeka kawa z pianką :lol:

postaram się zrobić zdjęcia lampek i Wam pokażę

a na kawkę się na pewno wproszę :lol: - zresztą już się wprosiłem :oops: :lol:

jak przygotowania do budowy??

Jeśli to były te poznańskie pyzy, to ... żałuję, że tak daleko mieszkam :-? :D

no właśnie - a kiedy nas odwiedzisz??

Aktualnie ... nie wiem :( Wybieram się do Krakowa i chyba koniec szaleństw :wink:

Z Kołobrzegu do Krakowa to chyba tak po drodze jest ...Poznań... no chyba, że się mylę.... :lol: :lol: :lol:

Ja uwielbiam te pyzy!!!!! W Poznaniu niedaleko kliniki położniczej - nie wiem, jaka ulica - był taki bar Grisza i tam podawali najcuuuudownieeeejszeeee pyzy poznańskie pod słońcem z karkóweczką i czerwoną kapustą!!!!

Ślinotok mam, w mordę jeża :-?

Ja uwielbiam te pyzy!!!!! W Poznaniu niedaleko kliniki położniczej - nie wiem, jaka ulica - był taki bar Grisza i tam podawali najcuuuudownieeeejszeeee pyzy poznańskie pod słońcem z karkóweczką i czerwoną kapustą!!!!

i jak tu nie być głodnym :D

rodziłas w poznaniu?? :o

i jak tu nie być głodnym :D

rodziłas w poznaniu?? :o

Nie!!! Chociaż parę lat później miałam taki zamiar :D Przyjaciółka tam pracowała jako instrumentariuszka :D

I tak z niewinnego pytania co na obiad? dowiedzieliśmy się , że Braza była w Poznaniu na pyzach :lol: :lol:

Brazunia, nie ma sprawy, jak wrócisz do domku to możemy Ci przysłać te nasz słynne poznańskie pyzy :lol: :lol: upieczesz sobie tylko karkóweczkę i ugotujesz kapustkę i... gotowe :D :D

Romku - a Ty gdzie masz samochód???? :lol: