Edmar70 07.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edyś gratulki Co chcesz za nową stronkę? no właśnie słuchamy Co by tu chcieć??? Chce byscie byli szczęśliwi w swoich domkach, juz zamieszkałych i w tych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a wicie że chyba przodujemy w ilości stron komentarzy nawet Brazunie przegonilismy dobrze że przybyły nowe twarze dawniej było nas bardzo mało i cieszę się że rodzinka fanów Ani domku się powiększyła............choć prawdę mówiąc niewiele na ten temat rozmawiamy Wiemy, wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a wicie że chyba przodujemy w ilości stron komentarzy nawet Brazunie przegonilismy dobrze że przybyły nowe twarze dawniej było nas bardzo mało i cieszę się że rodzinka fanów Ani domku się powiększyła............choć prawdę mówiąc niewiele na ten temat rozmawiamy troszekczkę rozmawiamy.... ale z drugiej strony... ile można o cegłach i kafelkach. Rozmawiamy tyle ile trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być Moniś to koniecznie trezba nadrobić zaległości.... może u mnie na PARAPETóWCE...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja tez uważam, że ikea spadła na psy. Wszyscy znajomi, którzy mają cokolwiek z ikei, prawie wszystko sypało sie po kilkukrotnym użyciu. Ale ni powiem niektóre rzeczy są fajne i świetnie zaaranżowane. Ale nad tym pracuje sztab fachowców. Efilko daj spokój kaflom. Lepiej zajmij się nami. ja też jestem za -proszę się zająć nami A Glamur wpadła na chwilę i wypadła Romuś jestem z powrotem... musiałam pojechac do Tesco i na Podolany.. a ja niedaleko podolan spędziłem całe dzieciństwo na piątkowię typowy blokers ze mnie Nie lubię Piątkowa.... ale Ciebie lubię..... yyyyyten tego............język mi się zaplątał Dziękuję Glamurku A skąd to uprzedzenie??? A właściwie to nie wiem dlaczego, nigdy nie mieszkałam na Piątkowie, nikogo z Piątkowa nie znałam ( teraz znam Ciebie) ..także tak po prostu nie lubię, bez większego powodu... na szczęście już się z poznania wyprowadziłem i nie jestem blokersem tylko wieśniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być a jaka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja tez uważam, że ikea spadła na psy. Wszyscy znajomi, którzy mają cokolwiek z ikei, prawie wszystko sypało sie po kilkukrotnym użyciu. Ale ni powiem niektóre rzeczy są fajne i świetnie zaaranżowane. Ale nad tym pracuje sztab fachowców. Efilko daj spokój kaflom. Lepiej zajmij się nami. ja też jestem za -proszę się zająć nami A Glamur wpadła na chwilę i wypadła Romuś jestem z powrotem... musiałam pojechac do Tesco i na Podolany.. a ja niedaleko podolan spędziłem całe dzieciństwo na piątkowię typowy blokers ze mnie Nie lubię Piątkowa.... ale Ciebie lubię..... yyyyyten tego............język mi się zaplątał Dziękuję Glamurku A skąd to uprzedzenie??? A właściwie to nie wiem dlaczego, nigdy nie mieszkałam na Piątkowie, nikogo z Piątkowa nie znałam ( teraz znam Ciebie) ..także tak po prostu nie lubię, bez większego powodu... na szczęście już się z poznania wyprowadziłem i nie jestem blokersem tylko wieśniakiem Lubię wieśniaków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być Moniś to koniecznie trezba nadrobić zaległości.... może u mnie na PARAPETóWCE...?? Z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być a jaka???? Karpia, akurat tam ma siedzibę firma z ktorą współpracujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być a jaka???? Karpia, akurat tam ma siedzibę firma z ktorą współpracujemy. to gdzieś na podolanach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edyś gratulki Co chcesz za nową stronkę? no właśnie słuchamy Co by tu chcieć??? Chce byscie byli szczęśliwi w swoich domkach, juz zamieszkałych i w tych nowych. Edytko, co za piekne życzenie Mam nadzieję, ze sie spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja tam wiem gdzie w Poznaniu jest jedna ulica i nic więcej Jakoś nie miałam okazji tam być a jaka???? Karpia, akurat tam ma siedzibę firma z ktorą współpracujemy. to gdzieś na podolanach????? mnie się pytasz To Ty jesteś z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edyś gratulki Co chcesz za nową stronkę? no właśnie słuchamy Co by tu chcieć??? Chce byscie byli szczęśliwi w swoich domkach, juz zamieszkałych i w tych nowych. Ale superowe życzenie Edyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dobrej nockimój ryjek padł całkiem i mi aegasfdtydfuoQWGD przeszkadza w pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja tez uważam, że ikea spadła na psy. Wszyscy znajomi, którzy mają cokolwiek z ikei, prawie wszystko sypało sie po kilkukrotnym użyciu. Ale ni powiem niektóre rzeczy są fajne i świetnie zaaranżowane. Ale nad tym pracuje sztab fachowców. Efilko daj spokój kaflom. Lepiej zajmij się nami. ja też jestem za -proszę się zająć nami A Glamur wpadła na chwilę i wypadła Romuś jestem z powrotem... musiałam pojechac do Tesco i na Podolany.. a ja niedaleko podolan spędziłem całe dzieciństwo na piątkowię typowy blokers ze mnie Nie lubię Piątkowa.... ale Ciebie lubię..... yyyyyten tego............język mi się zaplątał Dziękuję Glamurku A skąd to uprzedzenie??? A właściwie to nie wiem dlaczego, nigdy nie mieszkałam na Piątkowie, nikogo z Piątkowa nie znałam ( teraz znam Ciebie) ..także tak po prostu nie lubię, bez większego powodu... na szczęście już się z poznania wyprowadziłem i nie jestem blokersem tylko wieśniakiem Lubię wieśniaków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dobrej nocki mój ryjek padł całkiem i mi aegasfdtydfuoQWGD przeszkadza w pisaniu Słodkich snów Efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dobrej nocki mój ryjek padł całkiem i mi aegasfdtydfuoQWGD przeszkadza w pisaniu dobranoc Ewuniu dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja tez uważam, że ikea spadła na psy. Wszyscy znajomi, którzy mają cokolwiek z ikei, prawie wszystko sypało sie po kilkukrotnym użyciu. Ale ni powiem niektóre rzeczy są fajne i świetnie zaaranżowane. Ale nad tym pracuje sztab fachowców. Efilko daj spokój kaflom. Lepiej zajmij się nami. ja też jestem za -proszę się zająć nami A Glamur wpadła na chwilę i wypadła Romuś jestem z powrotem... musiałam pojechac do Tesco i na Podolany.. a ja niedaleko podolan spędziłem całe dzieciństwo na piątkowię typowy blokers ze mnie Nie lubię Piątkowa.... ale Ciebie lubię..... yyyyyten tego............język mi się zaplątał Dziękuję Glamurku A skąd to uprzedzenie??? A właściwie to nie wiem dlaczego, nigdy nie mieszkałam na Piątkowie, nikogo z Piątkowa nie znałam ( teraz znam Ciebie) ..także tak po prostu nie lubię, bez większego powodu... na szczęście już się z poznania wyprowadziłem i nie jestem blokersem tylko wieśniakiem Lubię wieśniaków.... Ja pie$#^ ale, żescie węża zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 rzeczywiście strasznie ciężko czytać niedługo strona nr 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to uczcimy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts