Rom 11.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 żona mnie pozbawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 I tak z niewinnego pytania co na obiad? dowiedzieliśmy się , że Braza była w Poznaniu na pyzach Brazunia, nie ma sprawy, jak wrócisz do domku to możemy Ci przysłać te nasz słynne poznańskie pyzy upieczesz sobie tylko karkóweczkę i ugotujesz kapustkę i... gotowe Romku - a Ty gdzie masz samochód???? Bardzo, bardzo ponętna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Za chwilę lete na ten mój autobus życzę Wam miłego popołudnia wieczorkiem pewnie będę pracował - ale pewnie nie powstrzymam się żeby nie wejść na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Za chwilę lete na ten mój autobus życzę Wam miłego popołudnia wieczorkiem pewnie będę pracował - ale pewnie nie powstrzymam się żeby nie wejść na forum pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Bądźcie grzeczni i bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Bądźcie grzeczni i bawcie się dobrze my zawsze jesteśmy grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Bądźcie grzeczni i bawcie się dobrze my zawsze jesteśmy grzeczni Brazuniu z Agdusia i Depesią też bądźcie grzeczne A my zawsze grzeczni jesteśmy....przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wpadłem sobie zobaczyć co słychać a tu nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzień Dobry A tu nadal pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hej dziewczyny!!!!!!!! gdzie jesteście????? ładnie to zostawiać swojego rodzynka tak samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.02.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cześć Jestem dzisiaj tak zarobiona, że dopiero teraz mogę coś naskrobać Smutno Ci było bez nas Romku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cześć Jestem dzisiaj tak zarobiona, że dopiero teraz mogę coś naskrobać Smutno Ci było bez nas Romku??? co tak późno???? bardzo smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.02.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cześć Jestem dzisiaj tak zarobiona, że dopiero teraz mogę coś naskrobać Smutno Ci było bez nas Romku??? co tak późno???? bardzo smutno No widzisz...późno...czasami trzeba popracować Ale jak pracowałam to o Was myślałam i jak odpaliłam komputer to oczywiście pierwsze co zrobiłam...to forum i zmykam... do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 papapapamam nadzieję, że jutro będziesz bardziej aktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 12.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ufff a ja myslałam że tylko u mnie taki problemy z urzędnikami , a swoja drogą człowiek uczciwie pracuje, chce zrealizowac swoje marzenie czyli wybudowac domek a tu jakby sie zmówili i wszyscy rzucają kłody pod nogi ... a czasem wystarczyło trochę dobrej woli, albo przejść się na biurko kolezanki i sprawdzic czy te nasze dokumenty tam nie leżą Ale głowa do góry !!! W końcu sprawy urzedowe też mają swój finał pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 O nowa twarz u Bobowej Witaj Aniu i Grzegorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam Rom twarzy to ja jeszcze nie mam ale jak ostro się wezme do budowania to może... pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj Romku, dzisiaj postaram się być bardziej aktywan choć pewnie dopiero koło południa, bo za chwilę muszę służbowo wyjechać ale wrócę jak najszybciej się da Witajcie Aniu i Grzesiu cieszę sie, że mnie odwiedziliście, zapraszam częściej i proszę o linka do Waszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Cześć Aniu Jesteśmy po spotkaniu w banku - jak wrócisz to Ci poopowiadam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 hmmm z tym będzie problem ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts