Rom 07.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Może tak http://www.sieplywa.pl/filez/news/071114/palma_party.jpg Na Bora Bora? no niestety , żadna z nas nie wygrała....ale może jakaś zrzuta.... Zrzucić to my sie mozemy na wycieczkę statkiem po Wiśle zupełnie jak w "Rejsie" Tak REJS z Wami to bym chętnie przeżyła.. jesteś pewna strasznie nieporządni jesteśmy sodomia i gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Może tak http://www.sieplywa.pl/filez/news/071114/palma_party.jpg Na Bora Bora? no niestety , żadna z nas nie wygrała....ale może jakaś zrzuta.... Zrzucić to my sie mozemy na wycieczkę statkiem po Wiśle zupełnie jak w "Rejsie" Tak REJS z Wami to bym chętnie przeżyła.. jesteś pewna strasznie nieporządni jesteśmy sodomia i gomoria najwyżej się popsuję....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 sama tego chciałaś Glamur teraz to już nie ma odwrotu tyż wam to forum tak cienko chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 sama tego chciałaś Glamur teraz to już nie ma odwrotu tyż wam to forum tak cienko chodzi????? u mnie normalnie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Gdzie się kobity podziały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 sama tego chciałaś Glamur teraz to już nie ma odwrotu tyż wam to forum tak cienko chodzi????? u mnie normalnie działa... mi strasznie wonlo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 He...mnie to już od dłuższego czasu FM si maśli. Tak samo jak oczęta. Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 He...mnie to już od dłuższego czasu FM si maśli. Tak samo jak oczęta. Dobrej nocki. ja też uciekam..... Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 He...mnie to już od dłuższego czasu FM si maśli. Tak samo jak oczęta. Dobrej nocki. dobranoc Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja tez letedobranocdziekuje za miły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzień dobry A mnie się wczoraj nie muliło tylko mi net padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witajcie Kochani Jak dzisiaj weszłam do Komentarzy to zgłupiałam Zaczęłam się zastanawiać na której stronie skończyłam Wiecie na której? Na 191 Cieszę się bardzo, że dobrze się u mnie czujecie Zawsze jesteście mile widziani Wczoraj jak wróciłam...................to padłam....................myślałam o Was ale nie miałam już siły na nic Dzisiaj ma ambitny plan: jadę do domku zacząć sprzątać. Strych, okna, łazienka, kuchnia i cieszę się z tego I mam zamiar kupić pierwsze drzewka bo już zaczyna się robić w miarę równo na moim ogródku I to mnie najbardziej cieszy Co wyjdzie z moich planów.........................zobaczymy Na pewno zdam relację Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześć Aniu Nareszcie do nas wróciłas. A plan nie powiem, ambitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześć i czołem... kluski z rosołem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześć i czołem... kluski z rosołem.. Czyżby nasze dzieci słuchały tych samych piosenek Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześć i czołem... kluski z rosołem.. Czyżby nasze dzieci słuchały tych samych piosenek Dzień dobry Twoje dzieciaczki też tak mówią... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzieciaczek jeden, Glamurku Wiesz z czego to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzieciaczek jeden, Glamurku Wiesz z czego to jest? Nie mam pojęcia, Pamiętam to powiedzonko jeszcze z mojej szkoły...a Laura "przyniosła" to ze szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 To jest z Kulfona i Moniki a konkretnie z jednej piosenki.Może znajdę w necie to wkleje link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 To jest z Kulfona i Moniki a konkretnie z jednej piosenki. Może znajdę w necie to wkleje link. Masz rację.... to jest z Kulfona i Moniki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts