monia77w1 08.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Niestety nie udało mi się nic znaleźć.Może później poszukam bo teraz jadę na budowę.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Niestety nie udało mi się nic znaleźć. Może później poszukam bo teraz jadę na budowę. Buziaki buziaczki. Trochę ja poszukam...moze będę miała więcej szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 MAM...!!!!! Cześć, czołem , kluski z rosołemSerwusik, barszczyk z uszkamiJuż fruną uśmiechy wesołeJak słodki omlet z poziomkami...mniam, mnia Bo serdelkowo Was witamyNasze kochane nieborakiI na spotkanie zapraszamyZnów nie obejdzie sie bez draki. Mogą też być smutasyNa pewno jednak nie z namiBo dawno wpadły juz do kaszyLub się zapchały pierogami Już serdelkowo Was witamyJa Kulfon, bardzo kulfoniastyTakże ja żaba nad żabamiW kolorza żabozieloniastym..... no chyba szmaragdowym A gdy się zegnac będziemyBeczeć nie wolno ni szlochaćBo mocno Was pocałujemyI zawsze już będziemy kochac. I serdelkowo pożegnamyNasze kochane nieborakiJa kulfon bardzo kulfoniastyOraz Monika żaba z bajki .... Kulfon ale to sie wogóle nie rymujeTrudno, nie wszystko musi się rymować...śpiewaj Już serdelkowo Was witamyNasze kochane nieborakiI na spotkanie zapraszamyZnów nie obejdzie sie bez draki Znalazłam fajną stronkę z piosenkami dla maluchów.. http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=malgosiek1986&sid=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Faktycznie fajna stronka I ile piosenek dla dzieci super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Glamurku, a życzenie za stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór Aniu nareszcie się pojawiłaś Zdaje się że masz z lekka zaległości w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 cześć weekendowo Ania nie przejmuj się ja też mam zaległości na nie dzisiaj nie mam czasu ciekawe jak tam wykonanie planu Moje dziecko nie oglądało Moiniki i Kulfona chyba, nie pamiętam. Pamiętam za to Teletubisie kurcze jak ta bajka mnie wkurzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 A ja właśnie jestem z moją córką na etapie teletubisiów i z każdym dniem coraz bardziej mi się podobają na początku nie mogłem tej bajki ścierpieć a teraz nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 nieeee no daj spokój ta bajka jet okrutna i to powtarzanie kilka razy tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Ale nas tu dzisiaj mało... O , rzeczywiście ...mam stronkę... ale w weekend nie ma takeigo uroku, bo mało ludzi jest...ale ok.... chciałabym krówkę mordoklejkę.... ( taki ciągnący pyszny cukierek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 czy o takę chodziło http://krowka.zywiec.pl/images/krowka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 http://foto.favore.pl/2007/4/5/22/4714_1175805341230_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Wszystkie są smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jestem ded Planu niestety nie wykonałam Tzn. wysprzątałam strych (60 m kw.), umyłam 3 okna (takie wiecie zapaskudzone po budowie) i odpadłam Muszę Wam powiedzieć, że się...................starzeję.................nie daję rady w weekendy, a w tygodniu to mogę zapomnieć o sprzątaniu, więc postanowiłam pomóc osobom potrzebującym i dać im zarobić. Przyjdzie moja Pani, która u mnie sprząta i zrobi resztę Fajnie znowu móc być z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jezdem! Aniu Ty się starzejesz To co ja mam powiedzieć? Ale w sumie to dobrze, że dałaś Pani zarobić. Mam tylko nadzieję, że nie będziesz musiała po niej poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak to co masz powiedzieć? My przecież w prawie równym wieku jesteśmy A po Pani poprawiać nie muszę, już znam jej pracę. Co prawda nikt nie zrobi tak jak ja ale nauczyłam się, że w życiu nie sprzątanie jest najwazniejsze...............choc bardzo lubię mieć czysto. Ale dupereli się nie czepiam Jak Twoje roboty Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak to co masz powiedzieć? My przecież w prawie równym wieku jesteśmy A po Pani poprawiać nie muszę, już znam jej pracę. Co prawda nikt nie zrobi tak jak ja ale nauczyłam się, że w życiu nie sprzątanie jest najwazniejsze...............choc bardzo lubię mieć czysto. Ale dupereli się nie czepiam Jak Twoje roboty Edyś Czyżby??? Znając Ciebie, to mam wątpliwości, czy faktycznie tak jest. Roboty posuwają, choć nie tak jakbym chciała. Poddasze jest juz skończone, a na parterze są juz położone prawie wszystkie gładzie. Teraz tylko trza je przetrzeć i będzie gotowe. Robi sie też łazienka na dole. Woda, gaz i prund też doprowadzone. Dechy na podłogę zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Kochana Ty mnie na prawdę znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No Edyś to jeszcze pomalować górę, położyć podłogi, zamontować drzwi, kuchnia niedługo, przyłącza są, to już dużo Dół też szybko zrobia i myślę, że pod koniec stycznia lub na początku lutego będziesz już mieszkać w swoim nowym, pieknym domku Wiem, wiem, marne to pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Przepraszam, ale padam na klawiaturę. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts