bobowa budowniczowa 11.11.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Doberek w piekny, słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przeprowadzka 28 listopada HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Aniu ale ta Wasz budowa ma tempo Normalnie aż niewiarygodne!!!! Z tego wszystkiego zapomniałem się przywitać Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć Romek No...............tempo mamy ostre...................co oznacza, że już niedużo czasu Ci zostało nas odwiedzić......na budowie A ja za chwilkę pędzę po teściów, na budowę z teściami a potem świętujemy imieniny naszego Marcina, i będziemy się opychać rogalami marcińskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć Romek No...............tempo mamy ostre...................co oznacza, że już niedużo czasu Ci zostało nas odwiedzić......na budowie A ja za chwilkę pędzę po teściów, na budowę z teściami a potem świętujemy imieniny naszego Marcina, i będziemy się opychać rogalami marcińskimi Rzeczywiście czasu mam niewiele Jak się przeprowadzicie to już nie będą odwiedziny na budowie Miłego świętowania i smacznych rogali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć Romek No...............tempo mamy ostre...................co oznacza, że już niedużo czasu Ci zostało nas odwiedzić......na budowie A ja za chwilkę pędzę po teściów, na budowę z teściami a potem świętujemy imieniny naszego Marcina, i będziemy się opychać rogalami marcińskimi Rzeczywiście czasu mam niewiele Jak się przeprowadzicie to już nie będą odwiedziny na budowie Miłego świętowania i smacznych rogali No bo jak się zabierasz tak dlugo to potem to możesz sie dac zaprosić juz nie na budowe tylko do domu na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Aniu co chcesz za stronkę??? Zgodnie z wielowiekową wielkopolską tradycją zjadłem dzisiaj rogala marcińskiego i jakoś mi nie zasmakował - strasznie słodki był A w ogóle to następna stronka ma szczególny nr 200!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogłaszam konkurs na uczczenie tej okazji i nagrodę dla otwierającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dobry wieczór Co do 200 stronki to chyba Ania powinna coś zarządzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dobry wieczór Co do 200 stronki to chyba Ania powinna coś zarządzić. Cześć Moniu A jaka jest twoja propozycja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 moja propozycja jest taka, że nie mam żadnej propozycji Totalna pustka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 moja propozycja jest taka, że nie mam żadnej propozycji Totalna pustka w głowie może jak się dzisiaj wyśpisz to jutro coś wymyślisz W końcu do końca stronki jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A Ty to co Nie masz żadnych propozycji? A tak wogóle to komentarze Ani więc niech ona kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A Ty to co Nie masz żadnych propozycji? A tak wogóle to komentarze Ani więc niech ona kombinuje widzę że najlepszą obroną jest atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A Ty to co Nie masz żadnych propozycji? A tak wogóle to komentarze Ani więc niech ona kombinuje widzę że najlepszą obroną jest atak Nie od dzis to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Doberek Za stronkę...............nie wiem, tak mi się przypadkowo otwarła A za 200 stronkę to ..........................nie wiem........jakaś pustka mi dzisiaj do głowy zajrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No i gdzie Was wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bobry Wieczer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć Glamurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 som zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jak tam rogale????? Ja jestem objedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja też... wciągnęląm dzisiaj 2 sztuki...ale takie GIGANTY...!!!!, popiłam gorąca kawusią i była GITARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts