bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Oj, ja też miałam kawusię i było gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 My poznaniacy mamy dobrze z tymi rogalami.... Cała rodzina z Dolnego śląska nam ich zazdrości. Zawsze woziłam ... a teraz kiedy nie mam już do kogo jeżdzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku nie martw się, to nie Twoja wina, to oni powinni żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku nie martw się, to nie Twoja wina, to oni powinni żałować Wiem, że nie moja... ale brakuje mi rozmów z nią.... mogłam chociaż usłyszec jej głos. Ale nie cofnę sie już... za późno, zbyt dużo padło bolesnych słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku nie martw się, to nie Twoja wina, to oni powinni żałować Wiem, że nie moja... ale brakuje mi rozmów z nią.... mogłam chociaż usłyszec jej głos. Ale nie cofnę sie już... za późno, zbyt dużo padło bolesnych słów. Nie daj się tak traktować. Wytrwasz..............dla siebie i dla swojej rodzinki. Nikt nie może nikogo tak traktować a juz na pewno nie w Twojej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku nie martw się, to nie Twoja wina, to oni powinni żałować Wiem, że nie moja... ale brakuje mi rozmów z nią.... mogłam chociaż usłyszec jej głos. Ale nie cofnę sie już... za późno, zbyt dużo padło bolesnych słów. Nie daj się tak traktować. Wytrwasz..............dla siebie i dla swojej rodzinki. Nikt nie może nikogo tak traktować a juz na pewno nie w Twojej sytuacji Wiem,że dam sobie radę. Wytrzymałam bez niej 33 lata to i kolejne 33 lata wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku nie martw się, to nie Twoja wina, to oni powinni żałować Wiem, że nie moja... ale brakuje mi rozmów z nią.... mogłam chociaż usłyszec jej głos. Ale nie cofnę sie już... za późno, zbyt dużo padło bolesnych słów. Nie daj się tak traktować. Wytrwasz..............dla siebie i dla swojej rodzinki. Nikt nie może nikogo tak traktować a juz na pewno nie w Twojej sytuacji Wiem,że dam sobie radę. Wytrzymałam bez niej 33 lata to i kolejne 33 lata wytrzymam. No nieeee..................teraz to już będzie lepiej bo nikt nie będzie Cię już źle traktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No nic..idę spać, bo to juz i tak szatańska pora dla mnie. Ale we wtorki tak mam, bo oglądam "Twarzą w twarz" i to jest właściwie jedyny dzien, kiedy tak późno siedzę. Pa pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Pa Aniu....Miłych snóóóófffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzień doberkek. Aniu, Edyś, Monia, Rom - hop, hop.... gdzie jesteście, esteście, eście, ście...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzień doberkek. Aniu, Edyś, Monia, Rom - hop, hop.... gdzie jesteście, esteście, eście, ście...... Ja już jestem Doberek! Aniu co tu dużo gadać...zawrotne tempo...genialne wnętrza. Co prawda na fotkach nie widać za bardzo, ale wydaje mi sie, że garderoba będzie imponującej wielkości. Choć pewnie i tak, wciąż mało miejsca, jak dla nas kobiet. I panele..hmmmm...bardzo nietypowe...nie widziałam takich. Czy w salonie planujesz takie same? A ja mam pytanie odnośnie ziemi. Czy to jakaś specjalna ziemia? Czy wcześniej równałaś teren? A co z chwastami i stara trawą? Czy trzeba je czymś potraktować, aby potem nie wyrastały spod nowej ziemi? Laik w tych sprawach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzień dobry po weekendzie Wypoczęci? Są pomysły na 200 stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hej Monisiu! Trochę wypoczęci, trochę narobieni. Liście grabiłam...aż mam kciuki przekrwione. Mimo tego, że miałam rękawice ogrodowe. Ale cieszę się, bo trochę jakby czyściej sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Grabienie liści Uwielbiam I też na ogól robię to bez rękawiczek bo nie chce mi się ich szukać Ale zdecydowanie wolę grabienie niz koszenie trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A ja w góle nic nie wolę. Do takich prac zawsze zabieram się jak pies do jeża, ale potem jestem z siebie bardzo dumna, i nie mogę napatrzeć się na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja tez nie przepadam ale u mnie nikt nie ma na to czasu wiec chyba nie chcem ale muszem No lubię miec na podwórku ładniej niż sąsiedzi :lo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aniu, nie wiem jak można w takim tempie budować Dla mnie to nie wyobrazalne. Zazdroszczę umiejętności organizacyjnych i zdecydowania w podejmowaniu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ania nasza przodowniczka pracy!!! pamietam, jak nie tak dawno miała kłopoty z cegłą i martwiła się, że ma straszne opóźnienie. A tymczasem wyprzedziła nas wszystkich, mimo, że zaczęliśmy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aniu - coraz piękniej się u Ciebie robi Oczami wyobraźni widzę juz ten ogródek i jak pijemy na nim pifko Co do garderoby - mogłabyś zrobić zdjęcie z wiekszej perspetywy??? A podłoga poska - co to za drewno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts