GLAMOURMUM 12.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 O rany, ale Wy tu gadacie Już teraz gratuluję 200stron Bo my się tutaj lubimy..... już za bardzo Cokolwiek miałoby to znaczyć Same pozytywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Anuś pewnie, że cieszymy się Twoim szczęściem Jak mogłaś pomyśleć inaczej Zazdrość bynajmniej jest dla mnie obcym zjawiskiem, więc Twoje radość jest moją radością. Dzięki za wyczerpującą odpowiedż na temat ziemi. Kurcze, a mi nic nie zostało z fundamentów. I co teraz........muszę nawieźć kupę ziemi Edytko skoro juz wiem, że mamy taki sam sprzęt do kuchni to podpowiedz mi jeszcze jaką kupiłaś płytę... Płyty indukcyjne z SIMENSA są bardzo drogie...szukam jakies alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Edytko skoro juz wiem, że mamy taki sam sprzęt do kuchni to podpowiedz mi jeszcze jaką kupiłaś płytę... Płyty indukcyjne z SIMENSA są bardzo drogie...szukam jakies alternatywy. Cześć Glamurku! Ja tam poszłam w płytę gazową. Chyba nie jestem dostatecznie nowoczesna, aby mieć indukcję. Najpierw miała być płyta Siemensa, o taka http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/er-25160-eu Ale ostatecznie padło na taką, bo bardziej mi się podobała http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/whirlpool-akm-441-nb Były oczywiście jeszcze ładniejsze, ale albo były zbyt drogie, albo nie miały stalowych ramek, gdzie przy moim blacie z laminatu są niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Edytko skoro juz wiem, że mamy taki sam sprzęt do kuchni to podpowiedz mi jeszcze jaką kupiłaś płytę... Płyty indukcyjne z SIMENSA są bardzo drogie...szukam jakies alternatywy. Cześć Glamurku! Ja tam poszłam w płytę gazową. Chyba nie jestem dostatecznie nowoczesna, aby mieć indukcję. Najpierw miała być płyta Siemensa, o taka http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/er-25160-eu Ale ostatecznie padło na taką, bo bardziej mi się podobała http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/whirlpool-akm-441-nb Były oczywiście jeszcze ładniejsze, ale albo były zbyt drogie, albo nie miały stalowych ramek, gdzie przy moim blacie z laminatu są niezbędne. No właśnie ja nie mam gazu..... teraz mam płytę elektryczną.... i pomyślałam o indukcyjnej, ze względu na moje dzieci i na to,że jednak na indukcyjnych szybciej sie wszystko gotuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a okap??Kompletnie sie na tym nie znam...i nie wiem jak go wybrać... czym się kierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i co z tą 200 stronką? Macie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i mamy stronkę nr 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a okap?? Kompletnie sie na tym nie znam...i nie wiem jak go wybrać... czym się kierować. Nie wiem czym szczególnym kierowac sie przy wyborze okapu. Ja potrzebowałam duży okap, kominowy, w kolorze inox i z dolnym, halogenowym podświetleniem. Wybór padł na: http://www.agdexpert.pl/okapy-kominowe/siemens-lc-46952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 O rany, ale Wy tu gadacie Już teraz gratuluję 200stron ja też się dziwię Ale te baby to są gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Glamur gratuluję strony nr 200 Masz prawo do specjalnego życzenia Słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 O rany, ale Wy tu gadacie Już teraz gratuluję 200stron ja też się dziwię Ale te baby to są gaduły Niemowa się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 O rany, ale Wy tu gadacie Już teraz gratuluję 200stron ja też się dziwię Ale te baby to są gaduły Niemowa się odezwała ja mam średnią 6,51 postów dziennie a pani 8,22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Niemożliwe Chyba ma pan jakieś przywidzenia Może okulary pan założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Niemożliwe Chyba ma pan jakieś przywidzenia Może okulary pan założy z pani to jest dopiero gaduła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Niemożliwe Chyba ma pan jakieś przywidzenia Może okulary pan założy z pani to jest dopiero gaduła Nie dosyć, ze niedowidzi to jeszcze bajki opowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A Ci się znów sprzeczają Mam pytanko, czy rzuciła się Wam kiedyś na FM ciemna, drewniana podłoga z białymi listwami? Jakby co to poproszę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wiesz Edyś jak to jest. Kto się czubi ten sie lubi Podobno A teraz spadam do prasowanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale mnie zaszczyt KOPNĄŁ z tą stronką.... i to 200 . Cholera jakbym wiedziała,że właśnie pisze 200 to na pewno nie napisałabym o okapie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale mnie zaszczyt KOPNĄŁ z tą stronką.... i to 200 . Cholera jakbym wiedziała,że właśnie pisze 200 to na pewno nie napisałabym o okapie..... A o czym.........o czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale mnie zaszczyt KOPNĄŁ z tą stronką.... i to 200 . Cholera jakbym wiedziała,że właśnie pisze 200 to na pewno nie napisałabym o okapie..... A o czym.........o czym.... No jakieś fanfary by posżły...szampany, petardy..... i wogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts