bobowa budowniczowa 12.11.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Anuś pewnie, że cieszymy się Twoim szczęściem Jak mogłaś pomyśleć inaczej Zazdrość bynajmniej jest dla mnie obcym zjawiskiem, więc Twoje radość jest moją radością. Dzięki za wyczerpującą odpowiedż na temat ziemi. Kurcze, a mi nic nie zostało z fundamentów. I co teraz........muszęjavascript:emoticon('') nawieźć kupę ziemi Kochana a co Ty z ta ziemia zrobiłaś No.......chyba została ubita pod fundamentem. Ale czy Ty potrzebujesz nowej ziemi, czy będzie przekopywać swój ogródek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć Aniu! Co tam słychać u starego Liroja? Cześć Słonko Pojechałam wybierać tynk do wiatrołapu i do holu i nic nie wybrałam, będzie po prostu pomalowane....................ale mam zamiar trzasnąć sobie słoneczka i pamperki z szablonów A co to są pamperki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja mam średnią 6,51 postów dziennie a pani 8,22 A ja nie wiem Wejdź w swój profil, który masz pod linkami do dziennika i komentarzy. wyszło że się rozgadałam 8.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć Aniu! Co tam słychać u starego Liroja? Cześć Słonko Pojechałam wybierać tynk do wiatrołapu i do holu i nic nie wybrałam, będzie po prostu pomalowane....................ale mam zamiar trzasnąć sobie słoneczka i pamperki z szablonów A co to są pamperki???? To takie ludziki, Kupiłam dwa szablony : jeden w słoneczka, drugi z ludzikami, które wyglądają jakby szły. Mam zamiar je uwypuklić gipsem i pomalować. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale czy Ty potrzebujesz nowej ziemi, czy będzie przekopywać swój ogródek???? I to i to Muszę przekopać, bo Tatry mam teraz wysokie I nowej tez potrzebuję, bo taras mi wyszedł wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć Aniu! Co tam słychać u starego Liroja? Cześć Słonko Pojechałam wybierać tynk do wiatrołapu i do holu i nic nie wybrałam, będzie po prostu pomalowane....................ale mam zamiar trzasnąć sobie słoneczka i pamperki z szablonów A co to są pamperki???? To takie ludziki, Kupiłam dwa szablony : jeden w słoneczka, drugi z ludzikami, które wyglądają jakby szły. Mam zamiar je uwypuklić gipsem i pomalować. Zobaczymy co z tego wyjdzie Widać, że człowiek całe życie się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Się proszę częstować http://www.vivaldi.pl/karpacz/wesela/images/Wesele-Karpacz1.jpg http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2006/poleca_d.jpg http://zdjecia.swistak.pl/03/176/3176958_1_b.jpg http://www.hotelewpolsce.com.pl/bar/royal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale czy Ty potrzebujesz nowej ziemi, czy będzie przekopywać swój ogródek???? I to i to Muszę przekopać, bo Tatry mam teraz wysokie I nowej tez potrzebuję, bo taras mi wyszedł wysoko. A do Twojego domku się wchodzi po schodach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć Aniu! Co tam słychać u starego Liroja? Cześć Słonko Pojechałam wybierać tynk do wiatrołapu i do holu i nic nie wybrałam, będzie po prostu pomalowane....................ale mam zamiar trzasnąć sobie słoneczka i pamperki z szablonów A co to są pamperki???? To takie ludziki, Kupiłam dwa szablony : jeden w słoneczka, drugi z ludzikami, które wyglądają jakby szły. Mam zamiar je uwypuklić gipsem i pomalować. Zobaczymy co z tego wyjdzie Widać, że człowiek całe życie się uczy. Edyś jak mama się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Edyś dla Ciebie http://www.parkiet.pl/images/cms/1527/Uslugi/listwyicokoly/listwycokoly12.jpg http://www.parkiet-bortnowski.pl/images/listwa4.jpg Trudno jest znaleźć jasne listwy do ciemnej podłogi A dlaczego takie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A do Twojego domku się wchodzi po schodach???? Noooo....nawet po trzech Mama ma się coraz lepiej, bo śmiga już po mieście choć nie musi, ale taka zosia samosia z niej. Tylko, że potem stęka, że ją coś boli. Ale ja już się do do tych zagrywek przyzwyczaiłam (chyba). Same pyszności przyniesłaś Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A do Twojego domku się wchodzi po schodach???? Noooo....nawet po trzech Mama ma się coraz lepiej, bo śmiga już po mieście choć nie musi, ale taka zosia samosia z niej. Tylko, że potem stęka, że ją coś boli. Ale ja już się do do tych zagrywek przyzwyczaiłam (chyba). Same pyszności przyniesłaś Pycha Do mojego też po trzech A czego będą Twoje schody??/ A w ogóle to porposzę zdjęcia, bo ostatnio nas nie rozpieszczasz.... Dobrze, że mama się lepiej czuje Bardzo się ciesze bo wiem jak bardzo denerwowałaś się tą operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzięki Aniu za listwy. To nie ja chcę, tylko moja starsza laska ma jakieś widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ło matko .............. Ktora godzina Pędzę spać Dobrej nocki dla Ciebie Edyś http://republika.pl/blog_sh_3101017/3170138/tr/dobranoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.11.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzięki Aniu za listwy. To nie ja chcę, tylko moja starsza laska ma jakieś widzimisię. A ona to chyba w takim prowansalskim stylu o ile dobrze pamiętam A ta podłoga to jak bardzo ciemna będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aniu schody wejściowe to jeszcze tak odległy problem, że nawet nie za bardzo się zastanawiałam. Kiedys myślałam o takim gresie drewnopodobnym, ale czy tak będzie, to licho wie. Fot niet, bo nie ma co jeszcze pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzięki Aniu za listwy. To nie ja chcę, tylko moja starsza laska ma jakieś widzimisię. A ona to chyba w takim prowansalskim stylu o ile dobrze pamiętam A ta podłoga to jak bardzo ciemna będzie???? Ma być merbau, którego ona nie chce. Więc chociaż listwy białe chciałaby do tego stylu prowansalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ło matko .............. Ktora godzina Pędzę spać Dobrej nocki dla Ciebie Edyś http://republika.pl/blog_sh_3101017/3170138/tr/dobranoc4.jpg Ale piekniusi Dzięki. Szkoda, że juz idziesz spać. Fajnie się gadało. Dobranocka http://media1.mojageneracja.pl/ooqupyiqpo/mediumjqb1si471c63d2b8694.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ale mnie zaszczyt KOPNĄŁ z tą stronką.... i to 200 . Cholera jakbym wiedziała,że właśnie pisze 200 to na pewno nie napisałabym o okapie..... Ładnie, ładnie Wstydz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i co z tą 200 stronką? Macie jakieś pomysły Kurde tylko jakies szalone pomysły mi chodzą po głowie Pewnie zaraz zapytacie jakie???? A ja nadal mówię, że chcę Was wszystkich poznać ups..............przecież to nie moja stronka Aniu, jeśli mogę to wyrażę swoje zdanie na ten temat. Myślę, że najlepiej takie spotkano byłoby zorganizować po nowym roku. Zanim się wszyscy dogadamy to będzie połowa grudnia a wtedy to już nikt nie bedzie miał czasu A styczeń czy nawet luty są raczej martwymi miesiacami i na budowach i nie ma żadnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts