bobowa budowniczowa 04.01.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A umiesz na tym photoshop-ie zrobić to za pomocą krzywych? Małżonek mówi, że można krzywymi i można też gumką, ale wszystko zależy czy chcesz mieć dokładnie czy niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Można jeszcze różdżką (cokolwiek to znaczy ) ale jak małżonek tak mówi to tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Zainstalowałem sobie photoshopa ale jescze nic z nim nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rom-ku wysłałam Ci wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bobuniu jak idzie wklejanie zdjęć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Braza, na razie nie idzie bo najpierw trzeba je zaczarować aby znalazły się na fotosiku (a to wyższa szkoła jazdy). Ale obiecuję, że jak się nauczę to na pewno się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bobuniu, jak już zarejestrujesz się na fotosiku, t przyślą Ci całą masę instrukcji, krok po kroku, co z tym fantem dalej robić Na pierwszy rzut oka wydaje się to pioruńsko skomplikowane, ale wierz mi - tak nie jest Trzymam kciuki za powodzenie no i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bobuniu, jak już zarejestrujesz się na fotosiku, t przyślą Ci całą masę instrukcji, krok po kroku, co z tym fantem dalej robić Na pierwszy rzut oka wydaje się to pioruńsko skomplikowane, ale wierz mi - tak nie jest Trzymam kciuki za powodzenie no i czekam na zdjęcia Życzę Ci żebyś się doczekała i sobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bobowa sprawdz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.01.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Rom-ku o takiej godzinie to ja już śpię Ale teraz odebrałam Twoją wiadomość i muszę Ci powiedzieć że córcia jest boskaaaa A teraz konkrety. Mąż mówi (a on jest dokładnym profesjonalistą co niestety czasami przeszkadza np. w budowie domu, bo myśli, że dom to robota komputerowa ), że zdjęcie jest ucięte od góry (chodzi o główkę córci) ale podobno da się "dorobić" Poza tym twarz z prawej strony jest cieniowana (na śpioszki i cień z prawej strony twarzy). To będzie troszkę źle wyglądać Ale pytanie na ile zależy Ci na dokładności??? Poza tym może masz jakieś zdjęcie na jaśniejszym tle??? Mąż może Ci to powycinać i prześlemy Ci gotowe. No chyba, że chcesz to zrobić sam to oczywiście nie ma problemu żeby Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.01.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Aha, a myślałeś może o kalendarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ło matko bobowa ale zostałem przez mężusia skarcony to ma byc tylko kubek więc myślę że dokładność nie jest aż taka ważna bo i tak to zdjęcie będzie zmniejszone do małych rozmarów. Ale poszukam jakiegoś innego. MAcie rację że nie jest najlepsze. Dziękuje za chęć przesłania mi gotowwego wycięcia ale chciałbym się tego nauczyć i spróbowac sam takie juz ze mnie ambitne stworzenie chociaż na grafice wogóle się nie znam. Może napiszcie jakieś wskazówki na maila bo się wszyscy tak znudzą tymi naszymi graficznymi pogaduszkami że przestaną czytać Dzieki za pochwalenie córci normalnie z dumy aż mało nie pękłem hihihi A z kalendarzem tez super pomysł Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Aha, a myślałeś może o kalendarzu? Ja myślałam dla córci, ale nie mam Photoshopa Drogi jest taki program??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza do kalendarza nie musisz mieć photoshopa. Bierzesz jakieś fajne zdjęcie i gotowe. Na allegro sa aukcje dotyczące takich kalendarzy. No chyba że chcesz najpierw chcesz takie zdjęcia poprzerabiać.A ile kosztuje to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przerabiać nie chcę, ale też w temacie tego, co można zrobić z komputerem noga jestem przeogromna!!! Jakieś kalendarze nawet widziałam do zrobienia w Microsofcie, ale nie znam się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.01.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża bo on też takie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża bo on też takie robi Tak, a Twój Małżonek co na to Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.01.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża bo on też takie robi Tak, a Twój Małżonek co na to Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" Brazunia, wszystko oki on lubi robić różne rzeczy na kompie Jak się ktoś z Was zdecyduje to dajcie znać. Małżonek obrobi za free, trza będzie tylko pokryć koszty druku (ok. 4 dychy), aha format kalendarza A-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża bo on też takie robi Tak, a Twój Małżonek co na to Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" Brazunia, wszystko oki on lubi robić różne rzeczy na kompie Jak się ktoś z Was zdecyduje to dajcie znać. Małżonek obrobi za free, trza będzie tylko pokryć koszty druku (ok. 4 dychy), aha format kalendarza A-3 Ty się dobrze astanów co mówisz, bo mi dwa razy powtarzać nie trzeba. Oczywiście, że koszty pokrywam!!! Przemyśl to!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.01.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża bo on też takie robi Tak, a Twój Małżonek co na to Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" Brazunia, wszystko oki on lubi robić różne rzeczy na kompie Jak się ktoś z Was zdecyduje to dajcie znać. Małżonek obrobi za free, trza będzie tylko pokryć koszty druku (ok. 4 dychy), aha format kalendarza A-3 Ty się dobrze astanów co mówisz, bo mi dwa razy powtarzać nie trzeba. Oczywiście, że koszty pokrywam!!! Przemyśl to!!!!! Braza, dajesz hasło: robić, przesyłasz 12 zdjęć na każdy miesiąc po jednym, małżonek obrabia, zleca druk, wysyłamy do Kołobrzegu i ....masz a potem spotykamy się w Twojej rezydencji na czwartym piętrze z widokiem na morze i jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts