Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bobuniu, jak już zarejestrujesz się na fotosiku, t przyślą Ci całą masę instrukcji, krok po kroku, co z tym fantem dalej robić :D Na pierwszy rzut oka wydaje się to pioruńsko skomplikowane, ale wierz mi - tak nie jest :D Trzymam kciuki za powodzenie no i czekam na zdjęcia :)

Bobuniu, jak już zarejestrujesz się na fotosiku, t przyślą Ci całą masę instrukcji, krok po kroku, co z tym fantem dalej robić :D Na pierwszy rzut oka wydaje się to pioruńsko skomplikowane, ale wierz mi - tak nie jest :D Trzymam kciuki za powodzenie no i czekam na zdjęcia :)

Życzę Ci żebyś się doczekała :lol: i sobie również :D

Rom-ku o takiej godzinie to ja już śpię :lol: Ale teraz odebrałam Twoją wiadomość i muszę Ci powiedzieć że córcia jest boskaaaa :p :D A teraz konkrety. Mąż mówi (a on jest dokładnym profesjonalistą co niestety czasami przeszkadza :roll: np. w budowie domu, bo myśli, że dom to robota komputerowa :roll: ), że zdjęcie jest ucięte od góry (chodzi o główkę córci) ale podobno da się "dorobić" Poza tym twarz z prawej strony jest cieniowana (na śpioszki i cień z prawej strony twarzy). To będzie troszkę źle wyglądać :roll: Ale pytanie na ile zależy Ci na dokładności??? Poza tym może masz jakieś zdjęcie na jaśniejszym tle??? Mąż może Ci to powycinać i prześlemy Ci gotowe. No chyba, że chcesz to zrobić sam to oczywiście nie ma problemu żeby Ci pomóc.

ło matko bobowa ale zostałem przez mężusia skarcony :lol: :lol: :lol: :lol:

to ma byc tylko kubek więc myślę że dokładność nie jest aż taka ważna bo i tak to zdjęcie będzie zmniejszone do małych rozmarów.

Ale poszukam jakiegoś innego. MAcie rację że nie jest najlepsze.

Dziękuje za chęć przesłania mi gotowwego wycięcia ale chciałbym się tego nauczyć i spróbowac sam

:lol:

takie juz ze mnie ambitne stworzenie chociaż na grafice wogóle się nie znam.

Może napiszcie jakieś wskazówki na maila bo się wszyscy tak znudzą tymi naszymi graficznymi pogaduszkami że przestaną czytać :lol:

Dzieki za pochwalenie córci :D :D normalnie z dumy aż mało nie pękłem hihihi

A z kalendarzem tez super pomysł :D

Pozdrówka

Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża :oops: :lol: :p bo on też takie robi :wink:

Tak, a Twój Małżonek co na to :wink: :-? Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" :wink:

Braza, Rom-ku - takie kalendarze można zlecić w Studiu Fotograficznym albo poprosić mojego męża :oops: :lol: :p bo on też takie robi :wink:

Tak, a Twój Małżonek co na to :wink: :-? Wołałabym nie stać obok, gdy będziesz Go radośnie informować: "Kochanie!!! Masz 2 kalendarze do zrobienia!!!" :wink:

Brazunia, wszystko oki :wink: on lubi robić różne rzeczy na kompie :lol: Jak się ktoś z Was zdecyduje to dajcie znać. Małżonek obrobi za free, trza będzie tylko pokryć koszty druku (ok. 4 dychy), aha format kalendarza A-3

Brazunia, wszystko oki :wink: on lubi robić różne rzeczy na kompie :lol: Jak się ktoś z Was zdecyduje to dajcie znać. Małżonek obrobi za free, trza będzie tylko pokryć koszty druku (ok. 4 dychy), aha format kalendarza A-3

Ty się dobrze astanów co mówisz, bo mi dwa razy powtarzać nie trzeba. Oczywiście, że koszty pokrywam!!!

Przemyśl to!!!!!

Ty się dobrze astanów co mówisz, bo mi dwa razy powtarzać nie trzeba. Oczywiście, że koszty pokrywam!!!

Przemyśl to!!!!!

Braza, dajesz hasło: robić, przesyłasz 12 zdjęć na każdy miesiąc po jednym, małżonek obrabia, zleca druk, wysyłamy do Kołobrzegu i ....masz :lol: a potem spotykamy się w Twojej rezydencji na czwartym piętrze z widokiem na morze i jest fajnie :p