Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu już u Was byłam, poczytałam i się wpisałam :lol: :lol:

Romek no szybciutko mi tu prosze opowiadac jak na spowiedzi co z bankiem :lol: :lol: :lol:

w banku wizytę złożyła moja małża - pogadała sobie z Panią i dowiedziała się co i jak. Okazuje się że z podwyższeniem kredytu nie ma problemu i jak to Pani stwierdziła - ona by sie nie zastanawiała bo nigdy już nie dostaniemy kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny. Ze ona nawet wzięła kredyt na meble a wpisała że na remont i rozbudowe bierze :lol:

Właściwie to że bierzemy kasę z Millenium jest juz ustalone. Pozostaje teraz wyliczyć potrzebą kwotę i ruszać :D

W przyszłym tygodniu zaczynam załatwiać. Muszę jechac do starostwa po wypis i wyrys z rejestu gruntów. Orientujesz się może czy cos takiego dają od ręki i ile to kosztuje?

Czeka nas jescze rzeczoznawca, sąd i cholera wie co jescze

Kurde najgorsze że przez tą całą papierologię trzeba przechodzić od nowa :cry:

Aniu już u Was byłam, poczytałam i się wpisałam :lol: :lol:

Romek no szybciutko mi tu prosze opowiadac jak na spowiedzi co z bankiem :lol: :lol: :lol:

w banku wizytę złożyła moja małża - pogadała sobie z Panią i dowiedziała się co i jak. Okazuje się że z podwyższeniem kredytu nie ma problemu i jak to Pani stwierdziła - ona by sie nie zastanawiała bo nigdy już nie dostaniemy kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny. Ze ona nawet wzięła kredyt na meble a wpisała że na remont i rozbudowe bierze :lol:

Właściwie to że bierzemy kasę z Millenium jest juz ustalone. Pozostaje teraz wyliczyć potrzebą kwotę i ruszać :D

W przyszłym tygodniu zaczynam załatwiać. Muszę jechac do starostwa po wypis i wyrys z rejestu gruntów. Orientujesz się może czy cos takiego dają od ręki i ile to kosztuje?

Czeka nas jescze rzeczoznawca, sąd i cholera wie co jescze

Kurde najgorsze że przez tą całą papierologię trzeba przechodzić od nowa :cry:

a dlaczego przez papierologię trzeba od nowa przechodzić, przecież raz już dostarczliście dokumenty????

Nie wiem jak pracują w Starostwie ale wiem że różnią się dokumenty pt. wypis i wyrys od wyrys i wypis... :roll: ponoć to jest coś innego

Ale ciesze się że podjęliście taką decyzje i ...do boju :lol:

trzeba przez to wszystko przejść jescze raz ponieważ od czasu brania kredytu mogła się zmienić sytuacja na księdze wieczystej i w rejestrze gruntów

Aniu od kilku dni mało coś Cibie na forum widać :cry: :cry: - nad czym szczerze ubolewam,

Wcześniej nie szło za Tobąnadążyć :lol:

Mam nadzieję, że to chwilowe?

proszę szybciutko nadrobic zaległości bo ja mam niedosyt rozmów z Tobą :oops: :D

Zaległości nadrabiam w tempie ekspresowym i muszę jeszcze popracować "do przodu" bo przecież od 19 lutego nie będzie mnie w pracy przez dłuższy czas :cry: ... wiadomo dlaczego :cry: :cry:

...mi też się z Tobą miło rozmawia.... :oops: :roll: 8) :D

19 to już niedługo :cry: :cry: :cry: :cry:

długo Cie nie będzie???

Podobno mam się położyc na 4 dni :cry: a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

No nie płacz... przecież są tu jeszcze inne miłe kobitki :lol:

Ale bobowa tylko jedna :D

....ooooo...normalnie się wzruszyłam :oops: :roll: :wink: :lol:

A to dla Ciebie za stronkę

http://images.send.com/100142_big.jpg