Ania_i_Grzegorz 13.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 http://forum.muratordom.pl/ciekawy-ani-i-grzegorza-nasz-maly-bialy-domek,t123663.htm inaczej nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Aniu już u Was byłam, poczytałam i się wpisałam Romek no szybciutko mi tu prosze opowiadac jak na spowiedzi co z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek a Edytki nie widziałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek a Edytki nie widziałeś??? zaczynam się niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Aniu już u Was byłam, poczytałam i się wpisałam Romek no szybciutko mi tu prosze opowiadac jak na spowiedzi co z bankiem w banku wizytę złożyła moja małża - pogadała sobie z Panią i dowiedziała się co i jak. Okazuje się że z podwyższeniem kredytu nie ma problemu i jak to Pani stwierdziła - ona by sie nie zastanawiała bo nigdy już nie dostaniemy kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny. Ze ona nawet wzięła kredyt na meble a wpisała że na remont i rozbudowe bierze Właściwie to że bierzemy kasę z Millenium jest juz ustalone. Pozostaje teraz wyliczyć potrzebą kwotę i ruszać W przyszłym tygodniu zaczynam załatwiać. Muszę jechac do starostwa po wypis i wyrys z rejestu gruntów. Orientujesz się może czy cos takiego dają od ręki i ile to kosztuje? Czeka nas jescze rzeczoznawca, sąd i cholera wie co jescze Kurde najgorsze że przez tą całą papierologię trzeba przechodzić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Aniu już u Was byłam, poczytałam i się wpisałam Romek no szybciutko mi tu prosze opowiadac jak na spowiedzi co z bankiem w banku wizytę złożyła moja małża - pogadała sobie z Panią i dowiedziała się co i jak. Okazuje się że z podwyższeniem kredytu nie ma problemu i jak to Pani stwierdziła - ona by sie nie zastanawiała bo nigdy już nie dostaniemy kredytu na takich warunkach jak kredyt hipoteczny. Ze ona nawet wzięła kredyt na meble a wpisała że na remont i rozbudowe bierze Właściwie to że bierzemy kasę z Millenium jest juz ustalone. Pozostaje teraz wyliczyć potrzebą kwotę i ruszać W przyszłym tygodniu zaczynam załatwiać. Muszę jechac do starostwa po wypis i wyrys z rejestu gruntów. Orientujesz się może czy cos takiego dają od ręki i ile to kosztuje? Czeka nas jescze rzeczoznawca, sąd i cholera wie co jescze Kurde najgorsze że przez tą całą papierologię trzeba przechodzić od nowa a dlaczego przez papierologię trzeba od nowa przechodzić, przecież raz już dostarczliście dokumenty???? Nie wiem jak pracują w Starostwie ale wiem że różnią się dokumenty pt. wypis i wyrys od wyrys i wypis... ponoć to jest coś innego Ale ciesze się że podjęliście taką decyzje i ...do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 trzeba przez to wszystko przejść jescze raz ponieważ od czasu brania kredytu mogła się zmienić sytuacja na księdze wieczystej i w rejestrze gruntów Aniu od kilku dni mało coś Cibie na forum widać - nad czym szczerze ubolewam, Wcześniej nie szło za Tobąnadążyć Mam nadzieję, że to chwilowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja też szczerze ubolewam nad tym, że tak mnie mało...ale weź pod uwagę, że ja się przeprowadzałam = nie byłam w pracy = mam do nadrobienia 3 dni nieobecności = mało mnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 proszę szybciutko nadrobic zaległości bo ja mam niedosyt rozmów z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 proszę szybciutko nadrobic zaległości bo ja mam niedosyt rozmów z Tobą Zaległości nadrabiam w tempie ekspresowym i muszę jeszcze popracować "do przodu" bo przecież od 19 lutego nie będzie mnie w pracy przez dłuższy czas ... wiadomo dlaczego ...mi też się z Tobą miło rozmawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Podobno mam się położyc na 4 dni a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Rom, o ile mi wiadom wypis dostaje się od reki ale na wyrys trzeba poczekać ze dwa trzy dni, my braliśmy kredyt w Multibanku i w razie dobierania nie ma tej całej papierologii podobno ale jak będzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Podobno mam się położyc na 4 dni a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Rom, o ile mi wiadom wypis dostaje się od reki ale na wyrys trzeba poczekać ze dwa trzy dni, my braliśmy kredyt w Multibanku i w razie dobierania nie ma tej całej papierologii podobno ale jak będzie to zobaczymy dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Podobno mam się położyc na 4 dni a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu No nie płacz... przecież są tu jeszcze inne miłe kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Podobno mam się położyc na 4 dni a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu No nie płacz... przecież są tu jeszcze inne miłe kobitki Ale bobowa tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 19 to już niedługo długo Cie nie będzie??? Podobno mam się położyc na 4 dni a tam nie będę miała ani laptopa ani internetu No nie płacz... przecież są tu jeszcze inne miłe kobitki Ale bobowa tylko jedna ....ooooo...normalnie się wzruszyłam A to dla Ciebie za stronkę http://images.send.com/100142_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dziękuję Zastanawiałem się czy będziesz pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dziękuję Zastanawiałem się czy będziesz pamietać Staram się zawsze pamiętać jak coś komuś proponuję albo obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts