monia77w1 14.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to super Ciesz się, ze nie musisz rodzić tych dzieci będzie cesarka Mimo wszystko ciesz się, ze to nie Ty jesteś w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witaski! Fajowy brzuszek Monia. No to czekamy na dalszy ciąg Ani kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No właśnie!!!!!!!! My chcemy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.11.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to sobie poczekamy Okazało się, ze na części frontów zamontowali odwrotnie okleinę (miała być poziom, zrobili pionowo) i reszta będzie w przyszłym tygodniu Doberek Brzuszek extra, normalnie aż niemożliwe to się wydaje, żeby nóżka dziecka tak bardzo było widoczna Wszystkim Wam życze miłego weekendu Mam dzisiaj w pracy totalne urwanie głowy więc niestety za chwilę znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to sobie poczekamy Okazało się, ze na części frontów zamontowali odwrotnie okleinę (miała być poziom, zrobili pionowo) i reszta będzie w przyszłym tygodniu Doberek Brzuszek extra, normalnie aż niemożliwe to się wydaje, żeby nóżka dziecka tak bardzo było widoczna Wszystkim Wam życze miłego weekendu Mam dzisiaj w pracy totalne urwanie głowy więc niestety za chwilę znikam Cześć Aniu No to dali dooopyy z tą okleiną Ale nie ma co się denerwować - w końcu nic się nie poradzi. Pozostaje czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Już jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Już jestem... Cóś Ci się przedłużyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.11.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Już jestem... Cóś Ci się przedłużyło Wybierałam dzieciakom prezenty na Mikołaja...a przy takim wyborze nie jest to łatwe. Widzę ,że brzusiu się podobał.... Romuś a kiedy ty tym potrójnym ojcem zostaniesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Już jestem... Cóś Ci się przedłużyło Wybierałam dzieciakom prezenty na Mikołaja...a przy takim wyborze nie jest to łatwe. Widzę ,że brzusiu się podobał.... Romuś a kiedy ty tym potrójnym ojcem zostaniesz?? Dobry wieczór????? Normalnie jestem w szoku 0 nikogo tu nie było od piątku Glamur - podwójnym (a właściwie potrójnym ) tatą zostanę 4 maja - ale z tego co wyczytałem to bliźniaki przeważnie rodzą się wcześniej - więc pewnie jeszcze w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A w ogóle to nie dostałem nic za stronkę Wobec tego poproszę to co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Już jestem... Cóś Ci się przedłużyło Wybierałam dzieciakom prezenty na Mikołaja...a przy takim wyborze nie jest to łatwe. Widzę ,że brzusiu się podobał.... Romuś a kiedy ty tym potrójnym ojcem zostaniesz?? Dobry wieczór????? Normalnie jestem w szoku 0 nikogo tu nie było od piątku Glamur - podwójnym (a właściwie potrójnym ) tatą zostanę 4 maja - ale z tego co wyczytałem to bliźniaki przeważnie rodzą się wcześniej - więc pewnie jeszcze w kwietniu No wiem, że podwójnym...a w sumie potrójnym tatą zostaniesz... To Wam sie takie zajączki urodzą... zajączki Wielkanocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.11.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A w ogóle to nie dostałem nic za stronkę Wobec tego poproszę to co zawsze Nic nie dostałeś , bo wszystkich wywiało przez wekeend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Och trzeba było napisac... pojechałabym i zrobiłabym z szefostwem porządek....!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Och trzeba było napisac... pojechałabym i zrobiłabym z szefostwem porządek....!!!!!!! Glamurku ale ja też jestem szefostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Aniu - nie przesadzasz trochę z tą pracą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.11.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Aniu - nie przesadzasz trochę z tą pracą????? Kuźwa nie miałam wyboru Ale za to ma dwa dni dodatkowego urlopu Przyda się na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.11.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wracam za 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Aniu - nie przesadzasz trochę z tą pracą????? Kuźwa nie miałam wyboru Ale za to ma dwa dni dodatkowego urlopu Przyda się na przeprowadzkę chyba zaczn e chłodzić szampana- myslę że wpadnę opić tą przprowadzkę Tylko jak ja dojadę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wieczór W piatek byłam w pracy od 7 do 20.30 wczoraj byłam w pracy od 7.30 do 21.30 Ledwo żyje, a w tym tygodniu zaczynam się pakować Och trzeba było napisac... pojechałabym i zrobiłabym z szefostwem porządek....!!!!!!! Glamurku ale ja też jestem szefostwo To tymbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts