Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i cegiełka w salonie :lol:

http://images40.fotosik.pl/31/97185336d3960cf2med.jpg

Cudna ta ścianka z cegiełki. Co planujecie w tym miejscu ??

Podpowiedz czy od początku była wybudowana sciana czy cegły byłu dostawione do istniejącej juz ściany?

Pozdrawiam

Dzieki za pochwałę :oops: :lol: i witam w moich progach

W rzeczywistośc wygląda dużo lepiej, bo u mnie na monitorze ta cegiełka jest różowawa,a tak naprawde jest piaskowa. Muszę przyznać, że wypadła rewelacyjnie. Nawet lepiej niż się spodziewałam :lol:

Na górze cegiełki będzie zamontowana lampka - galeryjka, na tle będzie stala koza, a nad kozą będzie wisiał obraz :lol:

I to jest dostawiana cegła, a właściwie połówki cegły murowane jedna na drugą i jednocześnie murowane do ściany. Nie wiem czy to jasne co powiedziałam :oops: :wink:

No to sobie poczekamy :evil:

Okazało się, ze na części frontów zamontowali odwrotnie okleinę (miała być poziom, zrobili pionowo) i reszta będzie w przyszłym tygodniu :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Po prostu w głowie się nie mieści. :o I pewnie jeszcze mówili, że tak sobie inwestorka życzyła??? :roll:

Doberek!!! :D

Wiesz co Edytko[/b, wyobraź sobie, że mnie to nawet nie wkurzyło :o , dziwna jakaś się zrobiłam :o Ta wykończeniówka w tym tempie jest zabojcza i przestaję się przejmować duperelami. Choć teraz się zastanawiam czy to jest duperela :roll: . Pewnie bardziej bym się zdenerwowała jakbym miała się przeprowadzać dwa dni po montażu. Pewnie się wkurzę jak w piątek nie przyjadą :evil:

Heloł dziewczyny :D

Ja nie zamarzłam tylko od 3 dni mam wysoką gorączkę i ledwo mogę sie zwlec z łózka a o siedzieniu przy kompie dłużej niz 5 m mogę zapomnieć :roll:

ło matko Monia :o gdzieś Ty się tak załatwiła :o

Mam nadzieję, że jest z Tobą ktoś kto Ci poda lekarstwa i zaparzy dobrej herbaty :roll:

Zdrowiej szybciutko bo smutno bez Ciebie 8)

Nic nie nadrobię :cry:

Padam na pysk :cry:

Wszystkich, którzy mi zadali jakies pytania proszę o wyrozumiałość :cry:

Wiem, wiem Edyś, wiem co chcesz mi powiedzieć :roll: :wink: :cry: :cry: :cry: :cry:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A co tam, jeszcze dowalę :evil: :evil: :evil: :evil:

No dobrze, dobrze, już sę na mnie nie złość :oops: :roll: :roll: :wink: :wink:

Ale zapewniam Cię, że wszystko co robiłam MUSIAŁAM zrobić :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:

a ja nie dostawałam powiedomień i jestem zła jak jasna ch....a :evil:

no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? :o no bardzo fajowy... ino co to jest :)

No wreszcie się pojawiłaś

Dziękuję , dziękuję :oops: :lol:

A w sypialniach to nie parkiet

:wink: to najzwyklejsze panele w kolorze jesion :lol:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A co tam, jeszcze dowalę :evil: :evil: :evil: :evil:

No dobrze, dobrze, już sę na mnie nie złość :oops: :roll: :roll: :wink: :wink:

Ale zapewniam Cię, że wszystko co robiłam MUSIAŁAM zrobić :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:

No zapewne :evil: jakby mogło być inaczej :roll: :lol: Wiadomo, czasami robota się kumuluje i nie ma wyjścia. :roll: Ale potem zrób sobie koniecznie dłuższy odpoczynek. :D

Kochana obiecuję, że tak właśnie zrobię :lol:

Co prawda w pracy będzie totalne wariatkowo ale ........nikt nie jest niezastąpiony i od wtorku biorę dwa i pół tygodnia urlopu, przeprowadzam się, potem wracam na półtora tygodnia do pracy...........a potem znowu idę na dwa tygodnie na urlop :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co prawda w pracy będzie totalne wariatkowo ale ........nikt nie jest niezastąpiony i od wtorku biorę dwa i pół tygodnia urlopu, przeprowadzam się, potem wracam na półtora tygodnia do pracy...........a potem znowu idę na dwa tygodnie na urlop :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No wreszcie coś sensownego prawisz :lol: :wink:

Co prawda podczas przeprowadzki to mało co wypoczniesz, ale następne 2 tyg. to juz luzik. SUUUUUUPEROWO!!! :D

Sie witam :lol:

no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? :o no bardzo fajowy... ino co to jest :)

jak to najzwyklejsze panele? :o

to qurka wyglądają super - co takiego? po ile, i gdzie kupione.... :wink:

No wreszcie coś sensownego prawisz :lol: :wink:

Co prawda podczas przeprowadzki to mało co wypoczniesz, ale następne 2 tyg. to juz luzik. SUUUUUUPEROWO!!! :D

Sie witam :lol:

Czesiulek :lol:

Oj będzie się działo :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale w sumie to takie zmęczenie to jest mi potrzebne, bo tych umysłowych rozgrywkach w pracy :lol: :lol:

dobry wieczór ..pakowanko i domek na wyciągnięcie rączki..fajnie..tylko w taka pogodę tak przemeczać sie nie wolno.. :roll:

Cześć ghost :lol:

Miło że wpadłeś :lol:

A przemęczyć się trzeba a potem to już będzie tylko lepiej :lol:

PS> Romek strażniku - konkurencję masz :D

jak to najzwyklejsze panele? :o

to qurka wyglądają super - co takiego? po ile, i gdzie kupione.... :wink:

No najzwyklejsze, kupione w VOX-ie, za 27 zł za metr kwadratowy :lol:

Fajnie nie :wink: :wink: :wink:

A faktycznie wyglądają bardzo ładnie i trochę udaja parkiet, ale warunek jest jeden - trzeba lubić jasne podłogi :lol: