bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim miałam takie tyły że nie nadrabiam No właśnie....tyły......... Ostatnio niezbyt często do mnie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 i cegiełka w salonie http://images40.fotosik.pl/31/97185336d3960cf2med.jpg Cudna ta ścianka z cegiełki. Co planujecie w tym miejscu ?? Podpowiedz czy od początku była wybudowana sciana czy cegły byłu dostawione do istniejącej juz ściany? Pozdrawiam Dzieki za pochwałę i witam w moich progach W rzeczywistośc wygląda dużo lepiej, bo u mnie na monitorze ta cegiełka jest różowawa,a tak naprawde jest piaskowa. Muszę przyznać, że wypadła rewelacyjnie. Nawet lepiej niż się spodziewałam Na górze cegiełki będzie zamontowana lampka - galeryjka, na tle będzie stala koza, a nad kozą będzie wisiał obraz I to jest dostawiana cegła, a właściwie połówki cegły murowane jedna na drugą i jednocześnie murowane do ściany. Nie wiem czy to jasne co powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No to sobie poczekamy Okazało się, ze na części frontów zamontowali odwrotnie okleinę (miała być poziom, zrobili pionowo) i reszta będzie w przyszłym tygodniu Po prostu w głowie się nie mieści. I pewnie jeszcze mówili, że tak sobie inwestorka życzyła??? Doberek!!! Wiesz co Edytko[/b, wyobraź sobie, że mnie to nawet nie wkurzyło , dziwna jakaś się zrobiłam Ta wykończeniówka w tym tempie jest zabojcza i przestaję się przejmować duperelami. Choć teraz się zastanawiam czy to jest duperela . Pewnie bardziej bym się zdenerwowała jakbym miała się przeprowadzać dwa dni po montażu. Pewnie się wkurzę jak w piątek nie przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Aniu śliczny ten Twój domek - nadrobiłam troszkę zaległości i jestem oczarowana Dzięki Aniu Top takie miłe słyszeć, że komuś się podobają moje pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Heloł dziewczyny Ja nie zamarzłam tylko od 3 dni mam wysoką gorączkę i ledwo mogę sie zwlec z łózka a o siedzieniu przy kompie dłużej niz 5 m mogę zapomnieć ło matko Monia gdzieś Ty się tak załatwiła Mam nadzieję, że jest z Tobą ktoś kto Ci poda lekarstwa i zaparzy dobrej herbaty Zdrowiej szybciutko bo smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nic nie nadrobię Padam na pysk Wszystkich, którzy mi zadali jakies pytania proszę o wyrozumiałość Wiem, wiem Edyś, wiem co chcesz mi powiedzieć A co tam, jeszcze dowalę No dobrze, dobrze, już sę na mnie nie złość Ale zapewniam Cię, że wszystko co robiłam MUSIAŁAM zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja nie dostawałam powiedomień i jestem zła jak jasna ch....a no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? no bardzo fajowy... ino co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A co tam, jeszcze dowalę No dobrze, dobrze, już sę na mnie nie złość Ale zapewniam Cię, że wszystko co robiłam MUSIAŁAM zrobić No zapewne jakby mogło być inaczej Wiadomo, czasami robota się kumuluje i nie ma wyjścia. Ale potem zrób sobie koniecznie dłuższy odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja nie dostawałam powiedomień i jestem zła jak jasna ch....a no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? no bardzo fajowy... ino co to jest No wreszcie się pojawiłaś Dziękuję , dziękuję A w sypialniach to nie parkiet to najzwyklejsze panele w kolorze jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A co tam, jeszcze dowalę No dobrze, dobrze, już sę na mnie nie złość Ale zapewniam Cię, że wszystko co robiłam MUSIAŁAM zrobić No zapewne jakby mogło być inaczej Wiadomo, czasami robota się kumuluje i nie ma wyjścia. Ale potem zrób sobie koniecznie dłuższy odpoczynek. Kochana obiecuję, że tak właśnie zrobię Co prawda w pracy będzie totalne wariatkowo ale ........nikt nie jest niezastąpiony i od wtorku biorę dwa i pół tygodnia urlopu, przeprowadzam się, potem wracam na półtora tygodnia do pracy...........a potem znowu idę na dwa tygodnie na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kochana obiecuję, że tak właśnie zrobię Co prawda w pracy będzie totalne wariatkowo ale ........nikt nie jest niezastąpiony i od wtorku biorę dwa i pół tygodnia urlopu, przeprowadzam się, potem wracam na półtora tygodnia do pracy...........a potem znowu idę na dwa tygodnie na urlop No wreszcie coś sensownego prawisz Co prawda podczas przeprowadzki to mało co wypoczniesz, ale następne 2 tyg. to juz luzik. SUUUUUUPEROWO!!! Sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dobry wieczór ..pakowanko i domek na wyciągnięcie rączki..fajnie..tylko w taka pogodę tak przemeczać sie nie wolno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja nie dostawałam powiedomień i jestem zła jak jasna ch....a no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? no bardzo fajowy... ino co to jest No wreszcie się pojawiłaś Dziękuję , dziękuję A w sypialniach to nie parkiet to najzwyklejsze panele w kolorze jesion jak to najzwyklejsze panele? to qurka wyglądają super - co takiego? po ile, i gdzie kupione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kochana obiecuję, że tak właśnie zrobię Co prawda w pracy będzie totalne wariatkowo ale ........nikt nie jest niezastąpiony i od wtorku biorę dwa i pół tygodnia urlopu, przeprowadzam się, potem wracam na półtora tygodnia do pracy...........a potem znowu idę na dwa tygodnie na urlop No wreszcie coś sensownego prawisz Co prawda podczas przeprowadzki to mało co wypoczniesz, ale następne 2 tyg. to juz luzik. SUUUUUUPEROWO!!! Sie witam Czesiulek Oj będzie się działo Ale w sumie to takie zmęczenie to jest mi potrzebne, bo tych umysłowych rozgrywkach w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dobry wieczór ..pakowanko i domek na wyciągnięcie rączki..fajnie..tylko w taka pogodę tak przemeczać sie nie wolno.. Cześć ghost Miło że wpadłeś A przemęczyć się trzeba a potem to już będzie tylko lepiej PS> Romek strażniku - konkurencję masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja nie dostawałam powiedomień i jestem zła jak jasna ch....a no dobra od początku... kwiatki pinke, kuchnia tyż w moim kolorze, ale co to za parkiet w sypialniach? no bardzo fajowy... ino co to jest No wreszcie się pojawiłaś Dziękuję , dziękuję A w sypialniach to nie parkiet to najzwyklejsze panele w kolorze jesion jak to najzwyklejsze panele? to qurka wyglądają super - co takiego? po ile, i gdzie kupione.... No najzwyklejsze, kupione w VOX-ie, za 27 zł za metr kwadratowy Fajnie nie A faktycznie wyglądają bardzo ładnie i trochę udaja parkiet, ale warunek jest jeden - trzeba lubić jasne podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 to i ja przylazlam napisalam juz u siebie ze pieknie u Ciebie i tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Cześć Aniu Fajnie, że przyszłaś Idę do Ciebie poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry. Nie mam ostatnio szczęścia i jak jestem na formum to nikogo nie ma... a jak mnie nie ma to takie ciekawe rozmowy tutaj są... smucęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts