ghost34 19.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 niiooo nie wooolno..siem smucic o poranku..ani o zadnej innej porze coś na poprawe humorku.Dzień Dobry..http://img220.imageshack.us/img220/3951/owieczkaqc1.th.jpghttp://img220.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 niiooo nie wooolno..siem smucic o poranku..ani o zadnej innej porze coś na poprawe humorku. Dzień Dobry.. http://img220.imageshack.us/img220/3951/owieczkaqc1.th.jpghttp://img220.imageshack.us/images/thpix.gif No i ja mam właśnie dzisiaj taki humor jak ta owieczka... Dobre.. Witam Cię ghost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Tobarzo dopsie ze masz humorek taki slodkie to jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Tobarzo dopsie ze masz humorek taki slodkie to jezd Taka dobra duszyczka tutaj jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, ze Romkowi rośnie konkurencja Ghost, owca boska Niestety nadal jestem chora i wczoraj miałam jedyne 41 stopni ale żaden lekarz nie chce przepisać mi antybiotyku twierdząc, że przy infekcjach wirusowych organizm sam sobie poradzi. Chyba zaden z nich nie opiekował się dziećmi z taką gorączką Jeszcze na dodatek w poniedziałek podrzuciła mi swoje 2-letnie dziecko bo nie miała co z nim. Wszystko rozumiem ale są jakies granice. Dziekuję wszystkim zażyczenia zdrowia Mam nadzieję, ze już niedługo wrócę do Was Aniu, śliczna kuchnia i cegła I nie przemęczaj się tak bo skończysz tak jak ja leżąc w łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ja dobra duszyczka hmmm...siem jeszcze z takiem okrsleniem pod moim adresssom nie sptk..ale dziekuje..(ale jaja:P)..ja to wredota straszna i nerwus jezdem na co dzien.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 To dla poprawy samopoczucia jakieś ciacho rodzaju męskiego poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 siem naucyły nio..ale chora jezdeś ..i podskakujesz z niecierpliwości..to plosze http://img354.imageshack.us/img354/9498/faciokz5.th.jpghttp://img354.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, ze Romkowi rośnie konkurencja Ghost, owca boska Niestety nadal jestem chora i wczoraj miałam jedyne 41 stopni ale żaden lekarz nie chce przepisać mi antybiotyku twierdząc, że przy infekcjach wirusowych organizm sam sobie poradzi. Chyba zaden z nich nie opiekował się dziećmi z taką gorączką Jeszcze na dodatek w poniedziałek podrzuciła mi swoje 2-letnie dziecko bo nie miała co z nim. Wszystko rozumiem ale są jakies granice. Dziekuję wszystkim zażyczenia zdrowia Mam nadzieję, ze już niedługo wrócę do Was Aniu, śliczna kuchnia i cegła I nie przemęczaj się tak bo skończysz tak jak ja leżąc w łóżku. Moniu szybkiego powrotu do zdrowia... I pij dużo herbaty z malinami. Wracaj do nas szybciutko,bo brakuje mi tutaj Ciebie.. No właśnie...a gdzie nasz ROM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 siem naucyły nio..ale chora jezdeś ..i podskakujesz z niecierpliwości..to plosze http://img354.imageshack.us/img354/9498/faciokz5.th.jpghttp://img354.imageshack.us/images/thpix.gif dziękujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, ze Romkowi rośnie konkurencja Ghost, owca boska Niestety nadal jestem chora i wczoraj miałam jedyne 41 stopni ale żaden lekarz nie chce przepisać mi antybiotyku twierdząc, że przy infekcjach wirusowych organizm sam sobie poradzi. Chyba zaden z nich nie opiekował się dziećmi z taką gorączką Jeszcze na dodatek w poniedziałek podrzuciła mi swoje 2-letnie dziecko bo nie miała co z nim. Wszystko rozumiem ale są jakies granice. Dziekuję wszystkim zażyczenia zdrowia Mam nadzieję, ze już niedługo wrócę do Was Aniu, śliczna kuchnia i cegła I nie przemęczaj się tak bo skończysz tak jak ja leżąc w łóżku. Moniu szybkiego powrotu do zdrowia... I pij dużo herbaty z malinami. Wracaj do nas szybciutko,bo brakuje mi tutaj Ciebie.. No właśnie...a gdzie nasz ROM ?? Stempelku, dziękuję Nie mam wyjścia bo przez większość tygodnia jestem sama A Romek to pewnie jak zwykle zawalony robotą Zamęczą nam chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzieńdoberek wszystkim miłego dzionka a chorzy niech się kurują szybciasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, ze Romkowi rośnie konkurencja Ghost, owca boska Niestety nadal jestem chora i wczoraj miałam jedyne 41 stopni ale żaden lekarz nie chce przepisać mi antybiotyku twierdząc, że przy infekcjach wirusowych organizm sam sobie poradzi. Chyba zaden z nich nie opiekował się dziećmi z taką gorączką Jeszcze na dodatek w poniedziałek podrzuciła mi swoje 2-letnie dziecko bo nie miała co z nim. Wszystko rozumiem ale są jakies granice. Dziekuję wszystkim zażyczenia zdrowia Mam nadzieję, ze już niedługo wrócę do Was Aniu, śliczna kuchnia i cegła I nie przemęczaj się tak bo skończysz tak jak ja leżąc w łóżku. Moniu szybkiego powrotu do zdrowia... I pij dużo herbaty z malinami. Wracaj do nas szybciutko,bo brakuje mi tutaj Ciebie.. No właśnie...a gdzie nasz ROM ?? Stempelku, dziękuję Nie mam wyjścia bo przez większość tygodnia jestem sama A Romek to pewnie jak zwykle zawalony robotą Zamęczą nam chłopaka TRZEBA ZROBIć Z TYM PORZąDEK... KTO TO SłYSZAł,żEBY TAK ROMUSIA MęCZYć !!!!!!! Ja też mam szpital w domu, Laura chora już od piątku, Marcel od czwartku, a mój mąż rozchorował sie już ponad tydzień temu... Te choroby to teraz takie mutanty są!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No i dużo zdrówka dla całej trójki życzę a dużo dużo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Niestety w samym środku Poznania.... Ostatnio nawiedzają mnie zwiedzający, bo wystawiłam mieszkanko na sprzedaż... Ale wracaj szybcioutko do łóżeczka, bo... sie rozłożysz... ( o ile można jeszcze bardziej)... czego oczywiście ci nie życzę. Musze powiedziec,że u Ani juz sie tak suuuuper cieplutko i przytulnie w domku robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Niestety w samym środku Poznania.... Ostatnio nawiedzają mnie zwiedzający, bo wystawiłam mieszkanko na sprzedaż... a to chyba nie będziesz miała daleko do Romka Chyba Romek mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Niestety w samym środku Poznania.... Ostatnio nawiedzają mnie zwiedzający, bo wystawiłam mieszkanko na sprzedaż... a to chyba nie będziesz miała daleko do Romka Chyba Romek mnie zabije Nie zabije, nie zabije...w końcu ratujemy mu życie... A gdzie Romuś pracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Romek siedzi na forum i jak zwykle udaje, ze się nic nie dzieje i nie komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Romek siedzi na forum i jak zwykle udaje, ze się nic nie dzieje i nie komentuje Jak on tak może.... , żeby nawet się nie przywitać....???? Może on nas już nie kocha.... i nie miłuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts