monia77w1 19.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Romek siedzi na forum i jak zwykle udaje, ze się nic nie dzieje i nie komentuje Jak on tak może.... , żeby nawet się nie przywitać....???? Może on nas już nie kocha.... i nie miłuje... No właśnie też mi się tak zdaje Normalnie jak się tu pokarze to ja mu nogi z ten tego powyrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Romek siedzi na forum i jak zwykle udaje, ze się nic nie dzieje i nie komentuje Jak on tak może.... , żeby nawet się nie przywitać....???? Może on nas już nie kocha.... i nie miłuje... No właśnie też mi się tak zdaje Normalnie jak się tu pokarze to ja mu nogi z ten tego powyrywam Jeszcze nam pozostaje tzw. "kobiecy foch"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny Ubaw mam po pachy Do focha też się przyłączam Czołem kochane! Czołem Duchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny o właśnie, super pomysł. Można drzwiami uderzyć w drugi samochód W krawężnik przywalił ale tak leciutko. Ewentulanie zazgrzytać parę razy sprzęgłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny Ubaw mam po pachy Do focha też się przyłączam Czołem kochane! Czołem Duchu! Cześć Edytko.... kupę lat cię nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Heloł Edytko Fajnie, ze trzymasz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny o właśnie, super pomysł. Można drzwiami uderzyć w drugi samochód W krawężnik przywalił ale tak leciutko. Ewentulanie zazgrzytać parę razy sprzęgłem NIE ZNA DNIA ANI GODZINY.... KIEDY NAPADNą NA NIEGO Z MURATORA DZIEWCZYNY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny o właśnie, super pomysł. Można drzwiami uderzyć w drugi samochód W krawężnik przywalił ale tak leciutko. Ewentulanie zazgrzytać parę razy sprzęgłem NIE ZNA DNIA ANI GODZINY.... KIEDY NAPADNą NA NIEGO Z MURATORA DZIEWCZYNY.... Romek strzeż się, co trzy złe kobity to nie jedna Ja bym się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dziewczyny uciekam. Jakby Romek się pojawił to dajcie znać. Nie chcę, zeby ominęła mnie draka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Heloł Edytko Fajnie, ze trzymasz z nami A jakby mogło być inaczej. Solidarność jajników ......no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Heloł Edytko Fajnie, ze trzymasz z nami A jakby mogło być inaczej. Solidarność jajników ......no nie No papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Heloł Edytko Fajnie, ze trzymasz z nami A jakby mogło być inaczej. Solidarność jajników ......no nie No papa Papatuśki Wróć jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jadę na kontrolę do lekarza z dzieciakami. Miłego dnia... i bądzcie gotowe jak wróci do nas Romuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ale się kolo wpier...olił heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i cegiełka w salonie http://images40.fotosik.pl/31/97185336d3960cf2med.jpg Cudna ta ścianka z cegiełki. Co planujecie w tym miejscu ?? Podpowiedz czy od początku była wybudowana sciana czy cegły byłu dostawione do istniejącej juz ściany? Pozdrawiam Dzieki za pochwałę i witam w moich progach W rzeczywistośc wygląda dużo lepiej, bo u mnie na monitorze ta cegiełka jest różowawa,a tak naprawde jest piaskowa. Muszę przyznać, że wypadła rewelacyjnie. Nawet lepiej niż się spodziewałam Na górze cegiełki będzie zamontowana lampka - galeryjka, na tle będzie stala koza, a nad kozą będzie wisiał obraz I to jest dostawiana cegła, a właściwie połówki cegły murowane jedna na drugą i jednocześnie murowane do ściany. Nie wiem czy to jasne co powiedziałam Czekam końcowego efektu - będzie super. Takie połówki kupiliscie gotowe czy specjalnie cieliście? Może masz jakis link lub nazwa cegły? Bardzo mi sie podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ale się kolo wpier...olił heheh nooo, więc uważaj,żebyśmy cię nie pokochały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry. Nie mam ostatnio szczęścia i jak jestem na formum to nikogo nie ma... a jak mnie nie ma to takie ciekawe rozmowy tutaj są... smucęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Ja też tak mam Glamurku i proszę Cię nie smuć się Przecież w piątek zaczyna się Twoja wymarzona przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, ze Romkowi rośnie konkurencja Ghost, owca boska Niestety nadal jestem chora i wczoraj miałam jedyne 41 stopni ale żaden lekarz nie chce przepisać mi antybiotyku twierdząc, że przy infekcjach wirusowych organizm sam sobie poradzi. Chyba zaden z nich nie opiekował się dziećmi z taką gorączką Jeszcze na dodatek w poniedziałek podrzuciła mi swoje 2-letnie dziecko bo nie miała co z nim. Wszystko rozumiem ale są jakies granice. Dziekuję wszystkim zażyczenia zdrowia Mam nadzieję, ze już niedługo wrócę do Was Aniu, śliczna kuchnia i cegła I nie przemęczaj się tak bo skończysz tak jak ja leżąc w łóżku. Monia skoro to nie bakteria i nie chcą dać Ci antybiotyku to powiedz co bierzesz? Jest Groprinosina lub Isoprinosina leki stricte na wirusy może bierzesz je, a jak nie to doucz swoich lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts