monia77w1 19.11.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aniu, biorę zwykłe leki przecigorączkowe. Na całe szczęście mam już antybiotyk ale mogę go wziąść najwcześniej o 20 wiec jeszcze parę godzin się pomęczę. Nie to, że jestem zwolenniczką brania antybiotyków ale ostatnio chorowałam dokładnie 4 i 9 lat temu wiec bez przesady. I zawsze lekarze upierają się, ze antybiotyk podadzą mi najwcześniej po 4-5 dniach jak organizm sobie nie poradzi. I nie dociera do nich, że nigdy sobie nie poradził Niech sami sobie poleżą sobie tyle dni z gorączką 40-41 stopni dziady pier*&(()& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ale się kolo wpier...olił heheh nooo, więc uważaj,żebyśmy cię nie pokochały... Spokojnie ..nie ma opcji..takowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Najczęściej jest tak, że jak mam wszystkich wykuruje to sama zachoruje i sama się sobą musi zająć Tak więc Kasiu życzę Ci, żeby Ciebie ominęło to choróbsko, które dopadło Twoją rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Niestety w samym środku Poznania.... Ostatnio nawiedzają mnie zwiedzający, bo wystawiłam mieszkanko na sprzedaż... Ale wracaj szybcioutko do łóżeczka, bo... sie rozłożysz... ( o ile można jeszcze bardziej)... czego oczywiście ci nie życzę. Musze powiedziec,że u Ani juz sie tak suuuuper cieplutko i przytulnie w domku robi.... Dzięki Kasiu Miło słyszeć, że komuś sie podoba w moim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Romek siedzi na forum i jak zwykle udaje, ze się nic nie dzieje i nie komentuje Naprawdę To do niego niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 "Kobiecy foch" możemy dorzucić do kary cielesnej tak..... mogę mu jeszcze samochód ukraść... Dla każdego faceta to podobno najważniejszy członek rodziny Ubaw mam po pachy Do focha też się przyłączam Czołem kochane! Czołem Duchu! Ja tam fochów nie stroje tylko od razu wywalam co mi na sercu leży, tzn opierdalam kogo trzeba i po sprawie Ale ROmka nie opier...................bo może coś się stało Może poczekamy jak wróci i powie co było na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jadę na kontrolę do lekarza z dzieciakami. Miłego dnia... i bądzcie gotowe jak wróci do nas Romuś.... I co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i cegiełka w salonie http://images40.fotosik.pl/31/97185336d3960cf2med.jpg Cudna ta ścianka z cegiełki. Co planujecie w tym miejscu ?? Podpowiedz czy od początku była wybudowana sciana czy cegły byłu dostawione do istniejącej juz ściany? Pozdrawiam Dzieki za pochwałę i witam w moich progach W rzeczywistośc wygląda dużo lepiej, bo u mnie na monitorze ta cegiełka jest różowawa,a tak naprawde jest piaskowa. Muszę przyznać, że wypadła rewelacyjnie. Nawet lepiej niż się spodziewałam Na górze cegiełki będzie zamontowana lampka - galeryjka, na tle będzie stala koza, a nad kozą będzie wisiał obraz I to jest dostawiana cegła, a właściwie połówki cegły murowane jedna na drugą i jednocześnie murowane do ściany. Nie wiem czy to jasne co powiedziałam Czekam końcowego efektu - będzie super. Takie połówki kupiliscie gotowe czy specjalnie cieliście? Może masz jakis link lub nazwa cegły? Bardzo mi sie podobają. Pozdrawiam Vanko cegłę kupowaliśmy całą i była cięta na pół. Jeśli chodzi o nazwę to odpiszę jak dorwę męża na razie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aniu, biorę zwykłe leki przecigorączkowe. Na całe szczęście mam już antybiotyk ale mogę go wziąść najwcześniej o 20 wiec jeszcze parę godzin się pomęczę. Nie to, że jestem zwolenniczką brania antybiotyków ale ostatnio chorowałam dokładnie 4 i 9 lat temu wiec bez przesady. I zawsze lekarze upierają się, ze antybiotyk podadzą mi najwcześniej po 4-5 dniach jak organizm sobie nie poradzi. I nie dociera do nich, że nigdy sobie nie poradził Niech sami sobie poleżą sobie tyle dni z gorączką 40-41 stopni dziady pier*&(()& Monia ja lekarzem nie jestem, ale skoro nie chcą dać antybiotyku bo to wirus, to dlaczego teraz go dostałaś ??? Antybiotyki nie działają na wirusy tylko na bakterie, no chyba, że już ten wirus nadkaził się bakterią. Tak cz\y owak zawitaj do nas jak będzie Ci lepiej A teraz idę na górę i ..............................zaczynam się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ale się kolo wpier...olił heheh nooo, więc uważaj,żebyśmy cię nie pokochały... Spokojnie ..nie ma opcji..takowej.. Nie bądz taki pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Siem nie dam wredotka bedem ..i uczuc pozytywnych byc tu nie może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Niestety w samym środku Poznania.... Ostatnio nawiedzają mnie zwiedzający, bo wystawiłam mieszkanko na sprzedaż... Ale wracaj szybcioutko do łóżeczka, bo... sie rozłożysz... ( o ile można jeszcze bardziej)... czego oczywiście ci nie życzę. Musze powiedziec,że u Ani juz sie tak suuuuper cieplutko i przytulnie w domku robi.... Dzięki Kasiu Miło słyszeć, że komuś sie podoba w moim domku no bo piękniusi jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Siem nie dam wredotka bedem ..i uczuc pozytywnych byc tu nie może.. Teraz jest moda na wrednych i nie miłych.. więc uważaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No to zajefanie masz Uważaj, zebys sama się nie rozłożyła. No właśnie Kasiu, chyba Ty mieszkasz blisko Poznania? To może zrobisz porządek Najczęściej jest tak, że jak mam wszystkich wykuruje to sama zachoruje i sama się sobą musi zająć Tak więc Kasiu życzę Ci, żeby Ciebie ominęło to choróbsko, które dopadło Twoją rodzinkę nie może mnie nic dopaść, bo w koncu ja budować zaczynam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 nigdy ni ulegam modom..(wogóle to uleganie to nie wchodzi w rachube.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 nigdy ni ulegam modom..(wogóle to uleganie to nie wchodzi w rachube.. whhhhhi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no uparciuszek koziorozec czy cio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no uparciuszek koziorozec czy cio?? baran jest uparty... ale ja rybcia jestem... więc jestem tylko obślizgła i mokra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ghost34, a ja widziałam ,że Ty sie na drewienku znasz... , bo miałaby kilka pytań.... i jak byś ewentualnie mógł służyć pomocą i to będę mocno dzwięczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Weź bo ja się zakocham..heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts