bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Odmeldowuję się.... i pędzę do kina na Lejdis zafundowałam mężowi z okazji jutrzejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Odmeldowuję się.... i pędzę do kina na Lejdis zafundowałam mężowi z okazji jutrzejszego dnia Miłego wieczoru papappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam dzisiaj odpalam kompa i ściągam Dzień dobry Bobuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam dzisiaj odpalam kompa i ściągam Dzień dobry Bobuniu Cześć Romku Ściągaj film, do tego romantyczna kolacja przy świecach (zaaranżowana przez Ciebie) i ...żyć nie umierać. Miły wieczór i wspaniała atmosfera żona wniebowzięta ups chyba się zagalopowałam, bo Ty możesz mieć przecież już inne plany na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 swietny pomysł tylko mi wymyśl cos na tą kolację?? najlepiej cos kupnego bo w domu będe pod wieczór i nie bedzie czasu na gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 swietny pomysł tylko mi wymyśl cos na tą kolację?? najlepiej cos kupnego bo w domu będe pod wieczór i nie bedzie czasu na gotowanie Możesz przyjechać z pizzą, do tego ładne serwetki, winko, świece.... aha i oczywiście kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jezeli chodzi o coś kunego to rzeczywiście najprościej by była pizza tylko kurcze jakoś mało romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jezeli chodzi o coś kunego to rzeczywiście najprościej by była pizza tylko kurcze jakoś mało romantycznie No nie... jak ma być romantycznie to trzeba troszkę pracy w to włożyć (czyt, przyrządzić coś samodzielnie) a nie da się romantycznie i kupnie Więc masz dwa wyjścia : albo pizza i romantyczny nastrój dadzą świece, kwiaty, wino i dobry film....albo coś ugotujesz i wtedy będzie jeszcze bardziej romantycznie. Wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 na gotowanie nie mam dzisiaj czasu pozostaje pizza a moze kupie gdzies jakiś dobry obiad na wynos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam A mnie się tak średnio podobał . Na testosteronie sie bardziej ubawiłam. Najbardziej podobały mi się te samochody którymi lejdies jeżdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam A mnie się tak średnio podobał . Na testosteronie sie bardziej ubawiłam. Najbardziej podobały mi się te samochody którymi lejdies jeżdziły Na testosteronie też było fajnie ale lejdis bardziej mi się podobał, a najbardzie to mi się podobały teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich w tym szczególnym dniu Film - rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłam i koniecznie obejrzę go jeszcze raz. Świetna gra aktorska, doskonałe teksty i akcja ... no po prostu super.Polecam dzisiaj odpalam kompa i ściągam Dzień dobry Bobuniu Cześć Romku Ściągaj film, do tego romantyczna kolacja przy świecach (zaaranżowana przez Ciebie) i ...żyć nie umierać. Miły wieczór i wspaniała atmosfera żona wniebowzięta ups chyba się zagalopowałam, bo Ty możesz mieć przecież już inne plany na wieczór ee.. a skąd ściągacie lejdis? bo i to i testosteronu szukam HELP?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 szukałem właśnie na torrentach ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 tyeż szukałam, zaglądam własnie na peba :/ i nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, przyszłam się przywitać aaaa czesć dawno nie rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, przyszłam się przywitać aaaa czesć dawno nie rozmawialiśmy No właśnie, strasznie się stęskniłam za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, przyszłam się przywitać aaaa czesć dawno nie rozmawialiśmy No właśnie, strasznie się stęskniłam za Tobą i żeby mi żadnych fochów więcej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzień dobry, przyszłam się przywitać aaaa czesć dawno nie rozmawialiśmy No właśnie, strasznie się stęskniłam za Tobą i żeby mi żadnych fochów więcej nie było Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts