ghost34 24.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a bo se juz ludków opier...i do robót posłałem..do bielska jade około południa wiec ..siem sobie na muratorka przylajzłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a bo se juz ludków opier...i do robót posłałem..do bielska jade około południa wiec ..siem sobie na muratorka przylajzłem.. ładnie to tak ludków opier..... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Monia a jak Twoje zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bardzo ładnie oj bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bardzo ładnie oj bardzo.. tak na początek tygodnia,żeby im głupie myśli do głowy nie przychodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień doberek... ja tylko tak na chwilkę , bo zaraz lecę na budowę, zalewać fundamenty. proszę porobić zdjęcia i szybciutko wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień Dobry Romuś a jak samopoczucie żony... mdłości odeszły..?? Ja nie miłam mdłości ani przy pierwszej ciązy ani przy drugiej, ale współczuję kobietom, które się męczą...to chyba nie jest przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień doberek... ja tylko tak na chwilkę , bo zaraz lecę na budowę, zalewać fundamenty. proszę porobić zdjęcia i szybciutko wklejać No właśnie, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień doberek... ja tylko tak na chwilkę , bo zaraz lecę na budowę, zalewać fundamenty. proszę porobić zdjęcia i szybciutko wklejać Romuś pies mi zerzarł aparat.... i może podjadę dzisiaj kupić nowy... ale nie mam za dużo siana, bo mąż się za kolejne inwetycje wziął.... i ogołocił konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień Dobry Romuś a jak samopoczucie żony... mdłości odeszły..?? Ja nie miłam mdłości ani przy pierwszej ciązy ani przy drugiej, ale współczuję kobietom, które się męczą...to chyba nie jest przyjemne. samopoczucie całkiem całkiem mdłości się skończyły i czuje się już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień doberek... ja tylko tak na chwilkę , bo zaraz lecę na budowę, zalewać fundamenty. proszę porobić zdjęcia i szybciutko wklejać Romuś pies mi zerzarł aparat.... i może podjadę dzisiaj kupić nowy... ale nie mam za dużo siana, bo mąż się za kolejne inwetycje wziął.... i ogołocił konto. ?????????????????????????? jak to zeźarł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień doberek... ja tylko tak na chwilkę , bo zaraz lecę na budowę, zalewać fundamenty. proszę porobić zdjęcia i szybciutko wklejać Romuś pies mi zerzarł aparat.... i może podjadę dzisiaj kupić nowy... ale nie mam za dużo siana, bo mąż się za kolejne inwetycje wziął.... i ogołocił konto. ?????????????????????????? jak to zeźarł??? No z 1 aparatu mam tyle części ,że mogłabym teraz złożyć i zrobić 3. Marcel ostatnio chodził i robił zdjęcia swoim małym samochodzikom. Zostawił go na podłodze...pojechaliśmy na kontrolę do lekarza. Fido gryzie wszystko co mu zostawimy na podłodze, a że Fido jest sporych rozmiarów, to taki aparacić była dla niego "pestka" Rozmawialam dzisiaj z P. Bogumiłem i powiedział,że jak nie zapomni to zabierze swoj aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ładnie Tak głodziłaś psa aż biedny zeżarł aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 haha to się Fido popisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ładnie Tak głodziłaś psa aż biedny zeżarł aparat fakt jest taki,że nie nadązam Fidkowi kupować jedzonka.... strasznie dużo ten piesek zjada Mam psa os stycznia, więc mamy już pierwsze straty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A co to za rasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A co to za rasa??? Mama jest owczarkiem podhalańskim, tata nie znany. Ogólnie Fido wygląda jak mały niedzwiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Słuchajcie, muszę poruszyć wątek budowlany. Mam problem, wykonawca namawia mnie na dach drewniany, tzn przykryć go deskami a dopiero potem dachówki, ale zauważyłam,że 3/4 ludzi na forum robi folię... nie wiem co mam wybrać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Słuchajcie, muszę poruszyć wątek budowlany. Mam problem, wykonawca namawia mnie na dach drewniany, tzn przykryć go deskami a dopiero potem dachówki, ale zauważyłam,że 3/4 ludzi na forum robi folię... nie wiem co mam wybrać..... Glamur .....jak możesz... ..żeby poruszać temat budowlany na forum budowlanym Powiem Ci tak - jakby mnie było stać to bym deskował - jak masz na to fundusze to sie nie zastanawiaj tylko deskuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Słuchajcie, muszę poruszyć wątek budowlany. Mam problem, wykonawca namawia mnie na dach drewniany, tzn przykryć go deskami a dopiero potem dachówki, ale zauważyłam,że 3/4 ludzi na forum robi folię... nie wiem co mam wybrać..... Glamur .....jak możesz... ..żeby poruszać temat budowlany na forum budowlanym Powiem Ci tak - jakby mnie było stać to bym deskował - jak masz na to fundusze to sie nie zastanawiaj tylko deskuj A jakie są wady foliowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts