Edmar70 24.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu co prawda nie wyobrażam sobie Ciebie w wersji hard rozzłoszczonej, ale ja tez pewnie bym tak zareagowała. Z drugiej strony........przesunięcie jest naprawdę minimalne, więc tak jakby go w ogóle nie było. O swoich nie postepach naskrobałam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aha..........a jeśli chodzi o gipsowanie to zepsuli sufit w łazience, wnęki przy oknach i sufit w kuchni i holu I niestety tak skutecznie, że nawet ja..........a laik ze mnie totalny...........widzę, że nie jest ładnie Ale cóż..........nie ma co płakać, za 1,5 roku przyjdzie nasz fachowiec, który czyni cuda i wszystko ładnie naprawi No zupełnie jak u mnie. Z tym , że od piątku nanoszą poprawki, oczywiście ze swojej kieszeni. No ale ja mogę sobie na to pozwolić, bo nie nagli mnie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aha..........a jeśli chodzi o gipsowanie to zepsuli sufit w łazience, wnęki przy oknach i sufit w kuchni i holu I niestety tak skutecznie, że nawet ja..........a laik ze mnie totalny...........widzę, że nie jest ładnie Ale cóż..........nie ma co płakać, za 1,5 roku przyjdzie nasz fachowiec, który czyni cuda i wszystko ładnie naprawi A może dasz takie lampy żeby nie oświetlały tych miejsc i nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam... już zjechałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam... już zjechałam..... zdjęcia bendom ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam... już zjechałam..... zdjęcia bendom ????? Najprawdopodobniej jutro. Mój majster wrócił z wakacji ( opalony jak murzyn!!!). Dzisiaj nie zabrał aparatu, bo córka nie zdązyła zgrać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A gdzie był na tych wakacjach że taki opalony??? Na solarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu co prawda nie wyobrażam sobie Ciebie w wersji hard rozzłoszczonej, ale ja tez pewnie bym tak zareagowała. Z drugiej strony........przesunięcie jest naprawdę minimalne, więc tak jakby go w ogóle nie było. O swoich nie postepach naskrobałam u siebie. Oj Kochana jak ja jestem wkur......... to wióry lecą Idę czytać co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aha..........a jeśli chodzi o gipsowanie to zepsuli sufit w łazience, wnęki przy oknach i sufit w kuchni i holu I niestety tak skutecznie, że nawet ja..........a laik ze mnie totalny...........widzę, że nie jest ładnie Ale cóż..........nie ma co płakać, za 1,5 roku przyjdzie nasz fachowiec, który czyni cuda i wszystko ładnie naprawi No zupełnie jak u mnie. Z tym , że od piątku nanoszą poprawki, oczywiście ze swojej kieszeni. No ale ja mogę sobie na to pozwolić, bo nie nagli mnie czas. Też to samo Ci zepsuli Już 4 razy poprawiali i powiedziałam DOSĆ Za chwilę to mi ta ilość gipsu spadnie na głowę, a poza tym chciałam żeby już sobie poszli bo mi wstrzymywali inne prace. A i tak obcięłam wynagrodzenie, ale sami przyznali, że mam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aha..........a jeśli chodzi o gipsowanie to zepsuli sufit w łazience, wnęki przy oknach i sufit w kuchni i holu I niestety tak skutecznie, że nawet ja..........a laik ze mnie totalny...........widzę, że nie jest ładnie Ale cóż..........nie ma co płakać, za 1,5 roku przyjdzie nasz fachowiec, który czyni cuda i wszystko ładnie naprawi A może dasz takie lampy żeby nie oświetlały tych miejsc i nie będzie widać No w kuchni mam halogenki, więc nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam... już zjechałam..... Fajnie, że jesteś Wczoraj byłam w IKEI i widziałam kobietę bardzo do Ciebie podobną ...........no chyba, że to byłaś Ty Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No tak.......jak ja przyszłam to nikogo nie ma Właśnie zadzwonił mój mąż i powiedział, że jeszcze kuchnię montują A Pan powiedział (ten w sklepie) że dwie godzinki od rana i będzie gotowa A montażyści sie pytali czy mogą skończyć .................w sobotę No ja im dam w sobotę Aha......i jeszcze mała, drobna rzecz..........źle wymierzony blat i mi przesunęli zlew o 20 - 30 cm w prawo i wyszedł dokładnie tak, że ak będę przy nim stała to po prawej stronie będę nogami trzaskać w szafki dolne Normalnie nie mam już siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam... już zjechałam..... Fajnie, że jesteś Wczoraj byłam w IKEI i widziałam kobietę bardzo do Ciebie podobną ...........no chyba, że to byłaś Ty Kasiu Nie , to nie byłam ja...ale byłam bardzo bliziutko, bo wczoraj biegałam po M1. Chciałam sobie kupic kurtkę na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A gdzie był na tych wakacjach że taki opalony??? Na solarium? Na solarium , ale na Kubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No tak.......jak ja przyszłam to nikogo nie ma Właśnie zadzwonił mój mąż i powiedział, że jeszcze kuchnię montują A Pan powiedział (ten w sklepie) że dwie godzinki od rana i będzie gotowa A montażyści sie pytali czy mogą skończyć .................w sobotę No ja im dam w sobotę Aha......i jeszcze mała, drobna rzecz..........źle wymierzony blat i mi przesunęli zlew o 20 - 30 cm w prawo i wyszedł dokładnie tak, że ak będę przy nim stała to po prawej stronie będę nogami trzaskać w szafki dolne Normalnie nie mam już siły ale masakra....!!! Ja to bym takim partaczom nie zapłaciła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Też to samo Ci zepsuli Już 4 razy poprawiali i powiedziałam DOSĆ Za chwilę to mi ta ilość gipsu spadnie na głowę, a poza tym chciałam żeby już sobie poszli bo mi wstrzymywali inne prace. A i tak obcięłam wynagrodzenie, ale sami przyznali, że mam rację Dżizas.....jakbym to ja pisała. Tak bardzo chciałam, żeby sobie już poszli i żeby doszlo do odbioru, że byłam nawet chyba skłonna przymknąc oko na niektóre fuszerki. Ale sufity były ewidentnie spierdzielone, więc zrobiłam sie złośliwa i nie popuściłam. W końcu mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No tak.......jak ja przyszłam to nikogo nie ma Właśnie zadzwonił mój mąż i powiedział, że jeszcze kuchnię montują A Pan powiedział (ten w sklepie) że dwie godzinki od rana i będzie gotowa A montażyści sie pytali czy mogą skończyć .................w sobotę No ja im dam w sobotę Aha......i jeszcze mała, drobna rzecz..........źle wymierzony blat i mi przesunęli zlew o 20 - 30 cm w prawo i wyszedł dokładnie tak, że ak będę przy nim stała to po prawej stronie będę nogami trzaskać w szafki dolne Normalnie nie mam już siły ale masakra....!!! Ja to bym takim partaczom nie zapłaciła..... Sęk w tym, że juz po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem. No to niech poprawią ten błąd na własny koszt.... no chyba,że nie przeszkadza ci inne położenie zlewu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts