bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem. No to niech poprawią ten błąd na własny koszt.... no chyba,że nie przeszkadza ci inne położenie zlewu.... Właśnie wróciłam Od jutra mam urlop i ostre pakowanie Zlew zostanie tak jak jest, ale wynegocjowałam dodatkowe cargo Schody są piękne I............................padam na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem. No.... teraz rozumiem T znaczy, że nie tyle blat źle wymierzony, co dziura nie w tym miejscu. A fronty juz poprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Fronty poprawione, okleina przeklejona tylko jedne drzwiczki nie ten wymiar mają Ale juz się dogadaliśmy i będzie git. Najlepszy tekst mi Pan montażysta dzisiaj zaserwował: "to my robimy dzisiaj ile się da a resztę skończymy ...................w sobotę" Dobry żart Powiedziałam mu, że nie ma mowy i muszą dzisiaj skończyć Edyś jak mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Powiedziałam mu, że nie ma mowy i muszą dzisiaj skończyć I oni się tak Ciebie słuchają???? Ale te drzwiczki, to chyba na cito zrobią? Generalnie mama czuje się lepiej, niemniej jednak narzeka na zdrowie, bo jakby mogło być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Powiedziałam mu, że nie ma mowy i muszą dzisiaj skończyć I oni się tak Ciebie słuchają???? Ale te drzwiczki, to chyba na cito zrobią? Generalnie mama czuje się lepiej, niemniej jednak narzeka na zdrowie, bo jakby mogło być inaczej. No.........słuchają się bo nie mają wyjścia Największą zagadką jednak jestem dla Pana ze sklepu z meblami. Pierwsz moja wizyta w sklepie: wstępna rozmowa na temat wyceny, Pan pyta: jaką ma Pani lodówkę?, a ja mu na to: ładną , a jaka jest wysoka? - pyta ; a ja mu na to : wyższa ode mnie No miałam wtedy jakiś taki dziwny dzień W tak zwanym międzyczasie uzgadnialiśmy szczegóły, dopinaliśmy umowę, płaciłam, aż w końcu pokazałam pazurki jak nie przyjechali w piątek montować. Oj.......Pan się baaaaaaaaardzo zdziwił i dzisiaj mnie jakoś tak inaczej traktował, tak z lekkim strachem Dzrwiczki zrobią na miejscu, bo to są te "lewe" drzwiczki, które będą przykręcone do ściany i będą udawać szafki A mam to mam nadzieję, że tylko tak mówi, czy na prawdę nie czuje się najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ale Ci fajnie z ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 JA JUŻ CHCĘ TAM MIESZKAĆ ..........ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEBELKI I SCHODY............MEBELKI I SCHODY.................MEBELKI I SCHODY..................... ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA,ZDJęCIA.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień doberek Helloł i kurtka kupiona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień doberek Helloł i kurtka kupiona?? No właśnie nie.. , nie miałam dnia na zakupy. Dzisiaj nie jadę na budowę , bo kości mnie łamia i nie chcę się rozłożyć.....i Tomek tylko zajrzy jak będzie wracać z Jarocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a ta kurtka ma byc jakaś specjalna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a ta kurtka ma byc jakaś specjalna?? Nie, przedewszystkim ciepła i o kroju sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę zawsze zakładałem byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień Dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę zawsze zakładałem byle co No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień Dobry i miłego dnia Cześć Nefer i wzajemnie milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę zawsze zakładałem byle co No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. jak kupisz to ją zakładaj i pstrykaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę zawsze zakładałem byle co No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. jak kupisz to ją zakładaj i pstrykaj zdjęcie pt. " SOWA PUCHACZ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę zawsze zakładałem byle co No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. jak kupisz to ją zakładaj i pstrykaj zdjęcie pt. " SOWA PUCHACZ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts