Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? :roll:

Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem.

No to niech poprawią ten błąd na własny koszt.... no chyba,że nie przeszkadza ci inne położenie zlewu....

Właśnie wróciłam :lol:

Od jutra mam urlop :lol: i ostre pakowanie 8)

Zlew zostanie tak jak jest, ale wynegocjowałam dodatkowe cargo :lol:

Schody są piękne :lol:

I............................padam na pysk :cry:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu nie bardzo rozumiem, co z tym blatem? :roll:

Juz Ci mówię.........wyobraź sobie, że stoisz na wprost okna. Na środku (mniej więcej) miał byc zlew. Po prawej szafki niskie, po lewej zabudowa wysoka. A oni wycięli dziurę w blacie tak blisko prawych szafek, że zlew nie jest na środku tylko jego prawy brzeg jest w linii szafek z prawej strony i jak będę przy nim stała to nie będę miała luzu z prawej strony i moje nogi będą dotykać prawych szafek pod blatem.

No.... teraz rozumiem :lol:

T znaczy, że nie tyle blat źle wymierzony, co dziura nie w tym miejscu. :lol:

A fronty juz poprawione?

Fronty poprawione, okleina przeklejona tylko jedne drzwiczki nie ten wymiar mają :evil:

Ale juz się dogadaliśmy i będzie git.

Najlepszy tekst mi Pan montażysta dzisiaj zaserwował: "to my robimy dzisiaj ile się da a resztę skończymy ...................w sobotę" :o :o :o :o :o :o :o

Dobry żart :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Powiedziałam mu, że nie ma mowy i muszą dzisiaj skończyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edyś jak mama?

Powiedziałam mu, że nie ma mowy i muszą dzisiaj skończyć

I oni się tak Ciebie słuchają???? :o

Ale te drzwiczki, to chyba na cito zrobią?

Generalnie mama czuje się lepiej, niemniej jednak narzeka na zdrowie, bo jakby mogło być inaczej. :roll: :lol:

No.........słuchają się bo nie mają wyjścia :lol:

Największą zagadką jednak jestem dla Pana ze sklepu z meblami. Pierwsz moja wizyta w sklepie: wstępna rozmowa na temat wyceny, Pan pyta: jaką ma Pani lodówkę?, a ja mu na to: ładną :wink: , a jaka jest wysoka? - pyta ; a ja mu na to : wyższa ode mnie :lol: :lol: :lol: :lol:

No miałam wtedy jakiś taki dziwny dzień :roll:

W tak zwanym międzyczasie uzgadnialiśmy szczegóły, dopinaliśmy umowę, płaciłam, aż w końcu pokazałam pazurki jak nie przyjechali w piątek montować. Oj.......Pan się baaaaaaaaardzo zdziwił i dzisiaj mnie jakoś tak inaczej traktował, tak z lekkim strachem :wink:

Dzrwiczki zrobią na miejscu, bo to są te "lewe" drzwiczki, które będą przykręcone do ściany i będą udawać szafki :lol:

A mam to mam nadzieję, że tylko tak mówi, czy na prawdę nie czuje się najlepiej?

JA JUŻ CHCĘ TAM MIESZKAĆ

..........ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEBELKI I SCHODY............MEBELKI I SCHODY.................MEBELKI I SCHODY.....................

ZDJęCIA, ZDJęCIA, ZDJęCIA,ZDJęCIA....................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeszcze nie kupowałem nigdy specjalnej kurtki na budowę :lol: :lol: :lol:

zawsze zakładałem byle co :lol: :lol:

No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. :)

No właśnie ja nie mam byle co... mam całąszafę płaszcyków... itp ale nie mam takiej ciepłej , puchowej kurtki i niestety musze sie zaopatrzyć... kupię jakąs taniznę, żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy. :)

jak kupisz to ją zakładaj i pstrykaj zdjęcie :D :D :D

pt. " SOWA PUCHACZ "

:)

pt. " SOWA PUCHACZ "

:)

:lol: :lol: :lol: :lol: