Rom 25.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 kurcze a myślałam że tylko ja mam takie skojarzenia A Romek dalej nie wie o co chodzi http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gifhttp://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gifhttp://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gif wiem o co chodzi....ale dziwie sie jednemu - czemu się panie dziwią że lubimy na panie patrzeć Oj Romek, wszystko pokręciłeś nic nie pomyliłem a sprawczyni tego zamieszania uciekła Znaczy się ja????????????? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale męczycie tego chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Znaczy się ja????????????? nie A co może ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 kurcze a myślałam że tylko ja mam takie skojarzenia A Romek dalej nie wie o co chodzi http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gifhttp://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gifhttp://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/035.gif wiem o co chodzi....ale dziwie sie jednemu - czemu się panie dziwią że lubimy na panie patrzeć Oj Romek, wszystko pokręciłeś nic nie pomyliłem a sprawczyni tego zamieszania uciekła Znaczy się ja????????????? nie To teraz ja się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale męczycie tego chłopaka Sam się prosił o gołe kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale męczycie tego chłopaka przyzwyczaiłem się już ciekawe że jak się zaczynają takie tematy to się wszyscy ożywiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale męczycie tego chłopaka przyzwyczaiłem się już ciekawe że jak się zaczynają takie tematy to się wszyscy ożywiają No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Oj ale między emocjonowaniem się a przyjemnością z popatrzenia się na ładne ciało jest kolosalna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. teraz to Ty uogólniasz. To że ktoś lubi popatrzeć to zdjęcia to nie znaczy że się tym od razu pasjonuje oczywiście że nie biorę tego do siebie i nie uważam że to coś złego że lubię ( nie mylić z "pasjonuje" ) patrzeć na zdjęcia kobiet. Jesteśmy dorośli w końcu nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Oj ale między emocjonowaniem się a przyjemnością z popatrzenia się na ładne ciało jest kolosalna różnica. Znając większość facetów, to ta różnica jest bardzo mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to jak już wszyscy się pogubili to proszę !!! http://images47.fotosik.pl/34/a9a94cc4d966a606.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to jak już wszyscy się pogubili to proszę !!! http://images47.fotosik.pl/34/a9a94cc4d966a606.jpg A ja to chyba mam cos z faceta bo tez lubie sobie popatrzeć na inne kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to jak już wszyscy się pogubili to proszę !!! http://images47.fotosik.pl/34/a9a94cc4d966a606.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Oj ale między emocjonowaniem się a przyjemnością z popatrzenia się na ładne ciało jest kolosalna różnica. Znając większość facetów, to ta różnica jest bardzo mała No nie wiem mój zdecydowanie woli sobie, ze tak powiem, pomacać niz popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Oj ale między emocjonowaniem się a przyjemnością z popatrzenia się na ładne ciało jest kolosalna różnica. Znając większość facetów, to ta różnica jest bardzo mała No nie wiem mój zdecydowanie woli sobie, ze tak powiem, pomacać niz popatrzeć rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A teraz uciekam dać dzieciom jeść. Na szczęście są w takim wieku, ze jeszcze nie mają takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A teraz uciekam dać dzieciom jeść. Na szczęście są w takim wieku, ze jeszcze nie mają takich problemów zaczeła i uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ewuniu - czyli wg Ciebie- patrzec na kobiete to dobrze, a na zdjęcia to źle??? czy ja gdziekolwiek napisałam że to źle? ja napisałam że nie znam blisko takiego co się emocjonuje kobitkami na zdjęciach. i tyle. tacy co się emocjonują też są ok. choć szczerze mówiąc mi akurat nie odpowiadają. no ale przecież nie jesteśmy ze sobą Romku więc chętnie Ci wklejam jakieś ładne zdjęcie od czasu do czasu zwłaszcza że często akty sa najlepiej dopracowanymi zdjęciami. a ja lubię dobrą fotografię cieszę się że nie bierzesz tego do siebie i potrafisz się otwarcie przyznawać do własnych upodobań. Oj ale między emocjonowaniem się a przyjemnością z popatrzenia się na ładne ciało jest kolosalna różnica. Znając większość facetów, to ta różnica jest bardzo mała No nie wiem mój zdecydowanie woli sobie, ze tak powiem, pomacać niz popatrzeć rozwiń temat Chyba nie muszę Pewnie też wolisz sobie podotykać tu i tam niż tylko patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A teraz uciekam dać dzieciom jeść. Na szczęście są w takim wieku, ze jeszcze nie mają takich problemów zaczeła i uciekła Musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts