Rom 26.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czesc Glamur ciesze sie ze Ci się podobają mogłabym codziennie takie od ciebie dostawać... bardzo poprawiają mi humor... a co z tego będę miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli o matko!!!! biedne dzieciątko.... Pędz do lekarza,żeby się nie rozinęło bardziej...zapisze antybiotyk i zacznie to cholerstwo schodzić. powiem Ci,że na mojego Marcela ( prawie 4 latka) świetnie działa Bactrim. Rewelacja, antybotyk mamy jak już jest beznadziejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli o matko!!!! biedne dzieciątko.... Pędz do lekarza,żeby się nie rozinęło bardziej...zapisze antybiotyk i zacznie to cholerstwo schodzić. powiem Ci,że na mojego Marcela ( prawie 4 latka) świetnie działa Bactrim. Rewelacja, antybotyk mamy jak już jest beznadziejnie Już wczoraj w nocy i dzisiaj rano inhalowałam go wiec pewnie obejdzie się bez antybiotyku. W zeszły czwartek pani alergolog kazała odstawić mu leki i wystarczył niecały tydzień i mamy cyrk od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Wyślę Ci smska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli o matko!!!! biedne dzieciątko.... Pędz do lekarza,żeby się nie rozinęło bardziej...zapisze antybiotyk i zacznie to cholerstwo schodzić. powiem Ci,że na mojego Marcela ( prawie 4 latka) świetnie działa Bactrim. Rewelacja, antybotyk mamy jak już jest beznadziejnie Już wczoraj w nocy i dzisiaj rano inhalowałam go wiec pewnie obejdzie się bez antybiotyku. W zeszły czwartek pani alergolog kazała odstawić mu leki i wystarczył niecały tydzień i mamy cyrk od nowa Biedactwo. Ucałuj go od nas.... i zycz mu dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Wyślę Ci smska. cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 trzymam kciuki co by sie obeszło bez antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Wyślę Ci smska. cool A ty Romuś koniecznie napisz na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Wyślę Ci smska. cool A ty Romuś koniecznie napisz na forum... daj nr to Ci wyślę eskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.11.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Kochani Jem śniadanko więc postanowiłam w tzw. międzyczasie zajrzeć ...........czy jesteście grzeczni Kasiu przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe,dużo zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, silnej woli i wytrwałości Przepraszam, ale wpadłam tylko na chwilkę i bez kwiatków Monia daj znać co z Szymkiem, ale jak go inhalowałaś to może obejdzie się bez antybiotyku. A swoją drogą to masz ewidentny dowód na to że leki są mu niezbędne. A tak przy okazji to................mam dość. Pakowanie zdaje sie nie mieć końca, mąż ma taki zapie..........dal w pracy, że kompletnie nie może zaangażować się w przeprowadzkę, więc pakuję się, gotuję obiady na kolejne 3 dni, i siły mnie opuszczają w zastraszającym tempie Buziaki Wam wszystkim przesyłam Jutro przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I dzień dobry wszystkim A ja mam małą odmianę. Ja jestem zdrowa a mam chore dziecko Na 99% to zapalenie oskrzeli Cześć Moniu Idziecie do lekarza? Tak idziemy, na 10,40. jak wrócisz to daj znać co i jak Wyślę Ci smska. cool A ty Romuś koniecznie napisz na forum... daj nr to Ci wyślę eskę poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 trzymam kciuki co by sie obeszło bez antybiotyku Dzięki Efilko Też mam nadzieję, ze antybiotyk nie bedzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Kochani Jem śniadanko więc postanowiłam w tzw. międzyczasie zajrzeć ...........czy jesteście grzeczni Kasiu przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe,dużo zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, silnej woli i wytrwałości Przepraszam, ale wpadłam tylko na chwilkę i bez kwiatków A tak przy okazji to................mam dość. Pakowanie zdaje sie nie mieć końca, mąż ma taki zapie..........dal w pracy, że kompletnie nie może zaangażować się w przeprowadzkę, więc pakuję się, gotuję obiady na kolejne 3 dni, i siły mnie opuszczają w zastraszającym tempie Buziaki Wam wszystkim przesyłam Jutro przeprowadzka właśnie z tego powodu , brak kwiatków jest ci wybaczone. Trzymam kciuki i dasz sobie radę ze wszystkim... a potem zaprosisz nas wszystkich na wielkie sprzątanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Aniu, w czwartek mój mąż był z Szymonem na kontroli u alergologa i pani doktor stwierdziła, że jest zdrów jak ryba i kazała mu odstwic leki i dawać tylko pół Claritiny rano. Zobaczymy co powie pediatra. Całe szczęście, ze to dobry lekarz. I trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Kochani Jem śniadanko więc postanowiłam w tzw. międzyczasie zajrzeć ...........czy jesteście grzeczni Kasiu przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe,dużo zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, silnej woli i wytrwałości Przepraszam, ale wpadłam tylko na chwilkę i bez kwiatków A tak przy okazji to................mam dość. Pakowanie zdaje sie nie mieć końca, mąż ma taki zapie..........dal w pracy, że kompletnie nie może zaangażować się w przeprowadzkę, więc pakuję się, gotuję obiady na kolejne 3 dni, i siły mnie opuszczają w zastraszającym tempie Buziaki Wam wszystkim przesyłam Jutro przeprowadzka właśnie z tego powodu , brak kwiatków jest ci wybaczone. Trzymam kciuki i dasz sobie radę ze wszystkim... a potem zaprosisz nas wszystkich na wielkie sprzątanie.... Oooo jak fajnie Kto chętny zapraszam w piątek, godz. 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Aniu, w czwartek mój mąż był z Szymonem na kontroli u alergologa i pani doktor stwierdziła, że jest zdrów jak ryba i kazała mu odstwic leki i dawać tylko pół Claritiny rano. Zobaczymy co powie pediatra. Całe szczęście, ze to dobry lekarz. I trzymam kciuki za przeprowadzkę Monia a czy Szymek dostaje singular? Dzięki za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts