monia77w1 27.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No właśnie, nawet do nas nie zajrzała na minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No właśnie, nawet do nas nie zajrzała na minutkę Zarobiona jest Z Szymusiem juz troszkę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Toż nie od dzis wiadomo, ze twarz nie najważniesza Twarzą w twarz.... ale ja dzisiaj zmulam. Strasznie tęsknię za moim menżem... a zobaczę go dopiero w sobotę około 23.00 Kochana, bez obrazy, ale jesteś cienka Ja tam swojego praktycznie w weekendy widzę i jakoś żyję. Przeżyjesz A jak się w sobotę spotkacie to............ Oj moja droga , ja tak żyłam przez 5 lat, widziałam mojego męża 1 raz na 2-3 miesiące na 2-3 dni. I na prawdę mam tego dosyć... nie dawałam już rady.... i umierałam.... U mnie właśnie niedawno minęło 5 lat takiego weekendowego życia ale ja to juz tak się przyzwyczaiłam, ze w sumie jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza. Nawet Szymek się przyzwyczaił a jeszcze rok temu non stop się dopytywał kiedy tata wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No właśnie, nawet do nas nie zajrzała na minutkę Zarobiona jest Z Szymusiem juz troszkę lepiej? Dziekuję, już lepiej Właśnie się inhaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Z czego ma te inhalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A czy wy kobitki pamiętacie że już nie długo będzie MIKOŁAJ...!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Z czego ma te inhalacje Ventolin i Pulmicort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A czy wy kobitki pamiętacie że już nie długo będzie MIKOŁAJ...!!!!!!!!!!! Ja pamiętam ale my na Mikołajki robimy prezenty tylko dzieciom. Za to 24 grudnia nie żałujemy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Z czego ma te inhalacje Ventolin i Pulmicort Nie robiłam Pamiętam, że kiedyś lekarz zapisał dzieciom Mistabron i dobrze działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mistabron, nie znam. Kiedyś Szymek jeszcze miał inhalacje z Berodualu ale przestał na niego działać.A Ventolin jest typowym lekiem w przypadku wystapienia dusznosci i skurczu oskrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A czy wy kobitki pamiętacie że już nie długo będzie MIKOŁAJ...!!!!!!!!!!! Ja pamiętam ale my na Mikołajki robimy prezenty tylko dzieciom. Za to 24 grudnia nie żałujemy sobie my też tak robimy.....uwielbiam patrzeć na te uśmiechnięte oczka...i rączki, które w pośpiechu rozdzierają papier. Firma mojego męża robi jeszcz paczki do domu dziecka.... to jest niesamowite jak te małe istotki się cieszą, Juz nie mogę sie doczekać tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Ja też A przed gwiazdką listy pisałam i dzieci moje zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas Jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Ja też A przed gwiazdką listy pisałam i dzieci moje zresztą też. My właśnie wczoraj pisalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas Jak to możliwe Oj Monia nie dziw się. Zycie płata różne psikusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Ja też A przed gwiazdką listy pisałam i dzieci moje zresztą też. My właśnie wczoraj pisalismy A Mikołaj da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Ja też A przed gwiazdką listy pisałam i dzieci moje zresztą też. My właśnie wczoraj pisalismy A Mikołaj da radę? My też wczoraj pisaliśmy listy... oczywiście nakierowałam dzieci na prezenty, bo nie mogłam się doczekać i już kupiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. Ja też A przed gwiazdką listy pisałam i dzieci moje zresztą też. My właśnie wczoraj pisalismy A Mikołaj da radę? Moj syn wie, ze nie może dostać wszystkiego bo wtedy inne dzieci nie dostaną prezentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts