monia77w1 27.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas Jak to możliwe Oj Monia nie dziw się. Zycie płata różne psikusy To przykre, szczególnie dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwiazka jest magiczna. Szczególnie jak są dzieci. To oczekiwanie i błysk w oczach Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja. A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas Jak to możliwe Oj Monia nie dziw się. Zycie płata różne psikusy To przykre, szczególnie dla dzieci chyba tylko dla dzieci... , ale nie mówmy o przykrych rzeczach...przecież idą Święta a złe wspomnienia zostały zakopane głęboko pod ziemią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No własnie koniec smęcenia Moje dziecko tak uwielbia swieta, ze juz chce choinke ubierac. Ja, nie powiem tez nie moge sie doczekac, ale akurat z choinka czekamy na ostatnia chwile. Taka ubrana tydzien wczesniej to juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No własnie koniec smęcenia Moje dziecko tak uwielbia swieta, ze juz chce choinke ubierac. Ja, nie powiem tez nie moge sie doczekac, ale akurat z choinka czekamy na ostatnia chwile. Taka ubrana tydzien wczesniej to juz nie to samo My zawsze jedziemy kupić choinkę 23 grudnia a rano Wigilię ją ubieramy...,wcześniej pieczemy ciasteczka i pierniki i zawieszamy na choince. Uwilbiam choinkę "własnej roboty" z cukierkami, ciasteczkami, łańcuchy z rodzynek i kolorowej bibułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tyz mnie to wk..wia ze teraz swieta zaczynaja sie w listopadzie w cholere..zero wyczekiwania i napiecia przed siwetami powszednie to nazbyt sie staje..kiedys to bywały swieta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja tez uwielbiam ale do wypieków mam dwie lewe łapki Ale wtym roku chyba się zmobilizuję i zrobię Szymkowi frajdę. A choinkę tez obowiązkowo kupujemy dzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A teraz odę spać, bo wstałam o 4.30 szykując menża do wyjazdu... i padam na monitor... Miłej nock... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tyz mnie to wk..wia ze teraz swieta zaczynaja sie w listopadzie w cholere..zero wyczekiwania i napiecia przed siwetami powszednie to nazbyt sie staje..kiedys to bywały swieta.. Dokładnie, nie dosyć, że już zaraz po Wszystkich Świętych wszędzie stoją choinki to jeszcze jak na złosc naogół śniegu na Wigilię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A teraz odę spać, bo wstałam o 4.30 szykując menża do wyjazdu... i padam na monitor... Miłej nock... O której Masakra No to miłej nocki. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja tez uwielbiam ale do wypieków mam dwie lewe łapki Ale wtym roku chyba się zmobilizuję i zrobię Szymkowi frajdę. A choinkę tez obowiązkowo kupujemy dzień wcześniej Monia ja do pieczenia też mam 2 lewe. Niedawno dopiero nauczyłam się robić kruche ciasto, ale jeżeli chodzi o pierniki to kupuję gotowe albo z Delecty albo z dr Oetker. Dzieciaki mają niesamowitą frajdę... kupiłam foremi, a jak cisteczka są upieczone to malujemy je farbami spożywczymi. POLECAM...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No to będę musiała spróbować. Ale jestem lepsza od Ciebie bo oprócz kruchego umiem jeszcze zrobić piaskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No to będę musiała spróbować. Ale jestem lepsza od Ciebie bo oprócz kruchego umiem jeszcze zrobić piaskowe No proszę.... akruche ciasteczka też się świetnie nadają na choinke.... Uciekam... do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Papa Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień Dobry Robaczki Co się dzieje z Anią???? Ktoś coś wie????? W zaszłym roku za namową Ani zrobiłem na święta pierogi z kapustą i grzybami.....i zastanawiam się co zrobić w tym roku... Może jakieś propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry Z tego co wiadomo Ania ma dzisiaj przeprowadzkę Romku, w tym roku też możesz zrobic pierogi. Tylko zrób trochę więcej i podrzucić do mnie U mnie pierogi idą w każdej ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry Z tego co wiadomo Ania ma dzisiaj przeprowadzkę Romku, w tym roku też możesz zrobic pierogi. Tylko zrób trochę więcej i podrzucić do mnie U mnie pierogi idą w każdej ilosci A ja proponuję kutię.... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Cześć Kasiu Ja jeszcze uwielbiam barszczyk czerwony z uszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A kutii to u mnie w domu wogóle się nie robi.Zresztą u moich znajomych też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A kutii to u mnie w domu wogóle się nie robi. Zresztą u moich znajomych też. Za barszczyk z uszkami ( oczywiście własnej roboty) dałabym się pokroić...... Uwielbiam tez kutię . Słyszałam ,że jest to wilkopolskie danie.... pycha, jakbyś była zainteresowana to pzreślę ci przepis. Warto wprowadzać nowości na stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Pewnie, ze prześlij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts