Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Gwiazka jest magiczna.

Szczególnie jak są dzieci.

To oczekiwanie i błysk w oczach :roll:

Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja.

A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas :)

Jak to możliwe :o

Oj Monia nie dziw się. Zycie płata różne psikusy :(

To przykre, szczególnie dla dzieci :(

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwiazka jest magiczna.

Szczególnie jak są dzieci.

To oczekiwanie i błysk w oczach :roll:

Pamiętam jak ja czekałam na Mikołaja.

A ja nigdy nie dostałam prezentu, (za wyjątkiem czekolady pod choinkę)dlatego teraz tak chętnie daję prezenty dzieciom.....jest to magiczny czas :)

Jak to możliwe :o

Oj Monia nie dziw się. Zycie płata różne psikusy :(

To przykre, szczególnie dla dzieci :(

chyba tylko dla dzieci... :), ale nie mówmy o przykrych rzeczach...przecież idą Święta a złe wspomnienia zostały zakopane głęboko pod ziemią... :)

No własnie koniec smęcenia :D

Moje dziecko tak uwielbia swieta, ze juz chce choinke ubierac.

Ja, nie powiem tez nie moge sie doczekac, ale akurat z choinka czekamy na ostatnia chwile.

Taka ubrana tydzien wczesniej to juz nie to samo :roll:

My zawsze jedziemy kupić choinkę 23 grudnia a rano Wigilię ją ubieramy...,wcześniej pieczemy ciasteczka i pierniki i zawieszamy na choince. Uwilbiam choinkę "własnej roboty" z cukierkami, ciasteczkami, łańcuchy z rodzynek i kolorowej bibułki.

tyz mnie to wk..wia ze teraz swieta zaczynaja sie w listopadzie w cholere..zero wyczekiwania i napiecia przed siwetami powszednie to nazbyt sie staje..kiedys to bywały swieta.. :evil:

Dokładnie, nie dosyć, że już zaraz po Wszystkich Świętych wszędzie stoją choinki to jeszcze jak na złosc naogół śniegu na Wigilię nie ma :evil:

Ja tez uwielbiam ale do wypieków mam dwie lewe łapki :(

Ale wtym roku chyba się zmobilizuję i zrobię Szymkowi frajdę.

A choinkę tez obowiązkowo kupujemy dzień wcześniej :D

Monia ja do pieczenia też mam 2 lewe. Niedawno dopiero nauczyłam się robić kruche ciasto, ale jeżeli chodzi o pierniki to kupuję gotowe albo z Delecty albo z dr Oetker. Dzieciaki mają niesamowitą frajdę... kupiłam foremi, a jak cisteczka są upieczone to malujemy je farbami spożywczymi.

POLECAM...!!

A kutii to u mnie w domu wogóle się nie robi.

Zresztą u moich znajomych też.

Za barszczyk z uszkami ( oczywiście własnej roboty) dałabym się pokroić...... :)

Uwielbiam tez kutię . Słyszałam ,że jest to wilkopolskie danie.... pycha, jakbyś była zainteresowana to pzreślę ci przepis. Warto wprowadzać nowości na stół.