GLAMOURMUM 28.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Znalazłam super stronkę.... http://chocolissimo.pl/ z moją ulubioną...mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A dla mnie czekolada może nie istnieć jakaś dziwna jestem, czy co? Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A dla mnie czekolada może nie istnieć jakaś dziwna jestem, czy co? Doberek! Zazdroszczę.... jak widze takie PRALINKI to WYMIĘKAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A kutii to u mnie w domu wogóle się nie robi. Zresztą u moich znajomych też. Za barszczyk z uszkami ( oczywiście własnej roboty) dałabym się pokroić...... Uwielbiam tez kutię . Słyszałam ,że jest to wilkopolskie danie.... pycha, jakbyś była zainteresowana to pzreślę ci przepis. Warto wprowadzać nowości na stół. Kutia to tradycyjna potrawa białoruskiej, litewskiej, ukraińskiej i, dawniej, polskiej kuchni kresowej. Jest jedną z 12 potraw tradycyjnie wchodzących w skład wschodniosłowiańskiej wieczerzy wigilijnej. Jada się ją głównie w okresie świąt np.: Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A dla mnie czekolada może nie istnieć jakaś dziwna jestem, czy co? Doberek! No chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A kutii to u mnie w domu wogóle się nie robi. Zresztą u moich znajomych też. Za barszczyk z uszkami ( oczywiście własnej roboty) dałabym się pokroić...... Uwielbiam tez kutię . Słyszałam ,że jest to wilkopolskie danie.... pycha, jakbyś była zainteresowana to pzreślę ci przepis. Warto wprowadzać nowości na stół. Kutia to tradycyjna potrawa białoruskiej, litewskiej, ukraińskiej i, dawniej, polskiej kuchni kresowej. Jest jedną z 12 potraw tradycyjnie wchodzących w skład wschodniosłowiańskiej wieczerzy wigilijnej. Jada się ją głównie w okresie świąt np.: Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Chodziło mi o regiony w Polsce w których się je kutię, ja pochodzę z woj. dolośląskiego i ta potrawa też nie jest podawana na stół wigilijny. Ja poznałam to danie dopiero tutaj w wielkopolsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Na Mazowszu ja osobiscie nie spotkałam się z kutią.To samo nie spotkałam się z łamańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja to ja też zrobię duuuuuuużo pierogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja to ja też zrobię duuuuuuużo pierogów... Ej no...... pierwsza byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Uwielbiam tez kutię . Słyszałam ,że jest to wilkopolskie danie Nigdy w życiu to polskie danie z kresów wschodnich tak niemieckie jak kolesie z wrocka (szczepcio i tońco) eheh Bry wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja to ja też zrobię duuuuuuużo pierogów... Ej no...... pierwsza byłam ale Romuś ma do mnie bliżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja to ja też zrobię duuuuuuużo pierogów... Ej no...... pierwsza byłam ale Romuś ma do mnie bliżej.. A ciekawe kogo bardziej lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba zrobię znowu te pierogi ....za pierogi dałbym się sprzedać A to ciekawe a co ..chcesz mnie kupić? Hmmm.... kusząca propozycja to ja też zrobię duuuuuuużo pierogów... Ej no...... pierwsza byłam ale Romuś ma do mnie bliżej.. A ciekawe kogo bardziej lubi whhhiii tam.... tutaj o to nie chodzi. W tych czasach liczy się ekonomia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Doberek! Ekonomia mówisz Glamcia hmmmm....... przykre ale prawdziwe. A na uczucia już dzisiaj prawie brak miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Doberek! Ekonomia mówisz Glamcia hmmmm....... przykre ale prawdziwe. A na uczucia już dzisiaj prawie brak miejsca. jest jest miejsce.... jest dużo miejsca na miłość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Doberek! Ekonomia mówisz Glamcia hmmmm....... przykre ale prawdziwe. A na uczucia już dzisiaj prawie brak miejsca. jest jest miejsce.... jest dużo miejsca na miłość.... Ja to wiem, Ty to wiesz.......my kobitki starej daty Ale młodz gonią najpierw za karierą, długo się bawią, a potem na wszystko jest już za późno. Zapewne nie wszyscy, ale większość tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts