monia77w1 28.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Doberek! Ekonomia mówisz Glamcia hmmmm....... przykre ale prawdziwe. A na uczucia już dzisiaj prawie brak miejsca. jest jest miejsce.... jest dużo miejsca na miłość.... Ja to wiem, Ty to wiesz.......my kobitki starej daty Ale młodz gonią najpierw za karierą, długo się bawią, a potem na wszystko jest już za późno. Zapewne nie wszyscy, ale większość tak Ja aż tak starej daty nie jestem a uczucia zawsze były dla mnie ważniejsze niż pieniądze. Ale niestety Edytko masz rację. Teraz dla większości liczy się tylko kasa i kariera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Czyli wyszło na moje Glamourku to oznacza, że tą ekonomię mozesz sobie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara Fajna z Ciebie doooooopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara Fajna z Ciebie doooooopka. Z Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak Ania tu zajrzy to się za głowę złapie Właśnie, ciekawe jak tam Ania. Pewnie już siedzi w swoim nowym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara Fajna z Ciebie doooooopka. Z Ciebie też E tam.....moja już pomarszczona...stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak Ania tu zajrzy to się za głowę złapie Właśnie, ciekawe jak tam Ania. Pewnie już siedzi w swoim nowym salonie .... i udała się na zasłużony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie przesadzaj kochana, nie przesadzaj Mogłoby być o wiele gorzej Jak dla mnie to jesteś całkiem całkiem zakonserwowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak Ania tu zajrzy to się za głowę złapie Właśnie, ciekawe jak tam Ania. Pewnie już siedzi w swoim nowym salonie .... i udała się na zasłużony odpoczynek Takiej to dobrze. Ale napewno o nas pamięta i niebawem zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie przesadzaj kochana, nie przesadzaj Mogłoby być o wiele gorzej Jak dla mnie to jesteś całkiem całkiem zakonserwowana To znaczy co.....wory pod oczami....cycki do pasa i brzuch do kolan??? Od razu przypomniał mi się film "ze śmiercią jej do twarzy" Obym tak nie skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie przesadzaj kochana, nie przesadzaj Mogłoby być o wiele gorzej Jak dla mnie to jesteś całkiem całkiem zakonserwowana To znaczy co.....wory pod oczami....cycki do pasa i brzuch do kolan??? Od razu przypomniał mi się film "ze śmiercią jej do twarzy" Obym tak nie skończyła. No własnie ja nic takiego u Ciebie nie zauważyłam więc chyba jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie przesadzaj kochana, nie przesadzaj Mogłoby być o wiele gorzej Jak dla mnie to jesteś całkiem całkiem zakonserwowana To znaczy co.....wory pod oczami....cycki do pasa i brzuch do kolan??? Od razu przypomniał mi się film "ze śmiercią jej do twarzy" Obym tak nie skończyła. No własnie ja nic takiego u Ciebie nie zauważyłam więc chyba jest dobrze Wory bywają.......cyckom już dużo nie brakuje......a brzuch jak sie postaram, to będę taki miała. W ubraniu można wiele zamaskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Oj Edytko, przesadzasz, przesadzasz Jakbys miała ze 20-30 kg wiecej to zrozumiałabym to narzekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Oj Edytko, przesadzasz, przesadzasz Jakbys miała ze 20-30 kg wiecej to zrozumiałabym to narzekanie Ależ ja nie narzekam, tylko stwierdzam fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Fakt to bzdury pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Czyli wyszło na moje Glamourku to oznacza, że tą ekonomię mozesz sobie zabrać Z tą ekonomią to chodziło mi o to,że do mnie ma bliżej... i że żona sie nawet nie pokapuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts