monia77w1 28.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Czyli wyszło na moje Glamourku to oznacza, że tą ekonomię mozesz sobie zabrać Z tą ekonomią to chodziło mi o to,że do mnie ma bliżej... i że żona sie nawet nie pokapuje... A z czym miałaby się pokapować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Fakt to bzdury pisze to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Czyli wyszło na moje Glamourku to oznacza, że tą ekonomię mozesz sobie zabrać Z tą ekonomią to chodziło mi o to,że do mnie ma bliżej... i że żona sie nawet nie pokapuje... A z czym miałaby się pokapować no z tym kupowaniem...przecież nie możnaby było kupić go na zawsze...no bo jak??? żona z 3 dzieci sama...?? zawału by dostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ciekawe jakie zdanie na ten temat ma Romek On też jest starej daty więc chyba myśli po naszemu Czyli wyszło na moje Glamourku to oznacza, że tą ekonomię mozesz sobie zabrać Z tą ekonomią to chodziło mi o to,że do mnie ma bliżej... i że żona sie nawet nie pokapuje... A z czym miałaby się pokapować no z tym kupowaniem...przecież nie możnaby było kupić go na zawsze...no bo jak??? żona z 3 dzieci sama...?? zawału by dostała... Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 jutro wieczorem pokażę wam zdjęcia kominków...podobno są zabójcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Romek jak wpadnie i przeczyta to się za głowę złapie I pewnie jak zwykle będzie udawał, ze nic nie pisałyśmy A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 To jakie życzenie za nową stronkę?Jakich kominków?Sama gdzies robiłaś czy z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Romek jak wpadnie i przeczyta to się za głowę złapie I pewnie jak zwykle będzie udawał, ze nic nie pisałyśmy A szkoda BARDZO BARDZO SZKODA....ale podobno faceci już tacy są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Romek jak wpadnie i przeczyta to się za głowę złapie I pewnie jak zwykle będzie udawał, ze nic nie pisałyśmy A szkoda BARDZO BARDZO SZKODA....ale podobno faceci już tacy są.... No właśnie Moze sie wreszcie odważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 To jakie życzenie za nową stronkę? Jakich kominków? Sama gdzies robiłaś czy z netu? Zdjęcia kominków przywiezie mój mąż.... Bo mój mąż wraz z właścicielami firmy, która importuje marmury z całego świata, wpadli na pomysł,żeby otwierać sklepy z marmurami. Marmury te będą juz pocięte na odpowiedni kawałki, żeby ludzie zamawiając obudowę kominka , podłogi, blatu itp. mogli sami wybierac sobie marmury i nie ponosić dodatkowe koszta firm kamieniarkich. I powstaje pierwszy sklep (jutro otwarcie) w Nowym Sączu, a do końca roku mają jeszcze powstać 2 w Krakowie i Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Widzę, ze biznes idzie pełną parą. Chociaż nie planuję kominka to czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Widzę, ze biznes idzie pełną parą. Chociaż nie planuję kominka to czekam na zdjęcia dom,bez komika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki no dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Widzę, ze biznes idzie pełną parą. Chociaż nie planuję kominka to czekam na zdjęcia dom,bez komika?? Oczywiscie, ze tak. Wiem, że dla większosci to dziwne ale dla mnie kominek to brud a ja nie znoszę bałaganu. Szymek ma ostrą alergie na kurz a ja mam obsesję na punkcie porządku wiec kominek odpada. Zresztą i tak paliłabym w nim raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja też nie mam kominka..zrobiłem pod posadzką podejście z nawiewem, mam uszykowany w kominie kanał pod kominek...i tyle....kominek zrobie na starość jak będę się nudził..wtedy usiądę sobie i będę patrzył na ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja też nie mam kominka..zrobiłem pod posadzką podejście z nawiewem, mam uszykowany w kominie kanał pod kominek...i tyle....kominek zrobie na starość jak będę się nudził..wtedy usiądę sobie i będę patrzył na ogień Dokładnie tak jak u mnie. A narazie wystarczający bałagan robią moi panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Wykąpałem córcię i pojechałem do marketu...wróćiłem z pełnym samochodem....cała tylnia kanapa w zakupach....wkurza mnie ten brak siatek .....kochane Robaczki idę spać bo jutro idę do pracy....buziaki..miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Wykąpałem córcię i pojechałem do marketu...wróćiłem z pełnym samochodem....cała tylnia kanapa w zakupach....wkurza mnie ten brak siatek .....kochane Robaczki idę spać bo jutro idę do pracy....buziaki..miłego wieczoru Dobranoc Buziaki Mma nadzieję, ze jutro mimo nawału pracy wpadniesz do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts