GLAMOURMUM 28.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja też nie mam kominka..zrobiłem pod posadzką podejście z nawiewem, mam uszykowany w kominie kanał pod kominek...i tyle....kominek zrobie na starość jak będę się nudził..wtedy usiądę sobie i będę patrzył na ogień Dokładnie tak jak u mnie. A narazie wystarczający bałagan robią moi panowie Pewnie macie rację... , ale ja juz stareńka jestem...do czterdziestki niewiele mi brakuje... więc kominek mieć musze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Wykąpałem córcię i pojechałem do marketu...wróćiłem z pełnym samochodem....cała tylnia kanapa w zakupach....wkurza mnie ten brak siatek .....kochane Robaczki idę spać bo jutro idę do pracy....buziaki..miłego wieczoru Dobranoc Buziaki Robaczki... hmmmm. Robaczkiem jeszcze nie byłam... lubię dzdzownicę - a zwłaszca Magdalenę z bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja też nie mam kominka..zrobiłem pod posadzką podejście z nawiewem, mam uszykowany w kominie kanał pod kominek...i tyle....kominek zrobie na starość jak będę się nudził..wtedy usiądę sobie i będę patrzył na ogień Dokładnie tak jak u mnie. A narazie wystarczający bałagan robią moi panowie Pewnie macie rację... , ale ja juz stareńka jestem...do czterdziestki niewiele mi brakuje... więc kominek mieć musze.... Następna stara doooooopa :lol: Nie przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Wykąpałem córcię i pojechałem do marketu...wróćiłem z pełnym samochodem....cała tylnia kanapa w zakupach....wkurza mnie ten brak siatek .....kochane Robaczki idę spać bo jutro idę do pracy....buziaki..miłego wieczoru Dobranoc Buziaki Robaczki... hmmmm. Robaczkiem jeszcze nie byłam... lubię dzdzownicę - a zwłaszca Magdalenę z bajki... a tej bajki to ja nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobry Wieczór Robaczki Dobry wieczór Skarbie Jak tam zakupy? Wykąpałem córcię i pojechałem do marketu...wróćiłem z pełnym samochodem....cała tylnia kanapa w zakupach....wkurza mnie ten brak siatek .....kochane Robaczki idę spać bo jutro idę do pracy....buziaki..miłego wieczoru Dobranoc Buziaki Robaczki... hmmmm. Robaczkiem jeszcze nie byłam... lubię dzdzownicę - a zwłaszca Magdalenę z bajki... a tej bajki to ja nie kojarzę Pszczółka Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Pszczółke Maję pamiętam ale dzdzownicy Magdaleny ni diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba muszę wyciagnąć Szymka bajki i nadrobic zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara O patrzcie, a to co nam starym dooopa brakuje??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara O patrzcie, a to co nam starym dooopa brakuje??!! Mi ostatnio to akurat brakuje tylko parę kilogramów A Edytce to chyba brakuje porządnego opierdzielu Laska jakich mało i jeszcze jakies kompleksy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba muszę wyciagnąć Szymka bajki i nadrobic zaległosci A ile Twój mały mężczyzna ma lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Monia Ty już stara doooooopa jesteś No dla mnie też miłość zawsze brała górę. A pieniążków dorabialiśmy się wspólnie, dla nas, dla rodziny. No wypraszam sobie Moze i doooooopa ale nie stara O patrzcie, a to co nam starym dooopa brakuje??!! Mi ostatnio to akurat brakuje tylko parę kilogramów A Edytce to chyba brakuje porządnego opierdzielu Laska jakich mało i jeszcze jakies kompleksy ma Taki urok kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chyba muszę wyciagnąć Szymka bajki i nadrobic zaległosci A ile Twój mały mężczyzna ma lat?? Mój mały mężczyzna ma 5 lat i 4 miesiące ale wygląda i zachowuje się jakby miał ze 2 lata wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A Twoje dzieciaczki w jakim są wieku?Córcia napewno starsza a synek cos pewnie około 3-4 latek pewnie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A Twoje dzieciaczki w jakim są wieku? Córcia napewno starsza a synek cos pewnie około 3-4 latek pewnie ma. Obydwoje są z lutego, także Lusia skończy 9 lat a Marcel 4 latka. U mnie jeste na odwrót... moja Lusia zachowuje sie jakby miała 2 lata mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak sie młodsze rodzeństwo to sie człowiek troche cofa Ale to nic zlego. A Marcel jak się zachowuje? Tez jest bardziej dziecinny niz dzieci w jego wieku? A Lusia to od jakiego imienia zdrobnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szymek to raczek ale gdyby urodził się w terminie to byłby tak jak ja lewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak sie młodsze rodzeństwo to sie człowiek troche cofa Ale to nic zlego. A Marcel jak się zachowuje? Tez jest bardziej dziecinny niz dzieci w jego wieku? A Lusia to od jakiego imienia zdrobnienie? Lusia to "zdrobnienie" od Laura. Laura to taka trzpiotka, wszędzie jej pełno, ma szalone pomysły...., Marcel jest bardziej poważny od niej.... lubi układać, zawsze po sobie sprząta, a jak ja sprzątam mieszkanie to on tez od razu łapie sie za ściere i pomaga mi we wszytskim. Jednak jak sie razem bawią to próbuje naśladowac Lusie i wychodzi z tego niezły komizm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a mój Szymek to szaleniec. Panie w przedszkolu nie mogą sie nadziwić, ze dziecko moze być równoczesnie tak szalone i tak poważne I wbrew pozorom jest ich ulubieńcem Kasiu uciekam. Trochę wypiłam z mężuciem i literki mi sie plączą Buziaki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a mój Szymek to szaleniec. Panie w przedszkolu nie mogą sie nadziwić, ze dziecko moze być równoczesnie tak szalone i tak poważne I wbrew pozorom jest ich ulubieńcem Kasiu uciekam. Trochę wypiłam z mężuciem i literki mi sie plączą Buziaki papa To męża masz w domu.... i na forum siedzisz.....??? Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Dzień dobry... i do zobaczenia w poniedziałek... A za stronkę.......... poproszę........... może................ być................. kosz z owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts