Rom 30.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Heloł No własnie, co z Anią Pewnie siedzi sobie w nowym domku siedzi sobie w nowym domku i nie chce się jej do nas odezwać a może nie ma internetu??? tak!!!! na pewno nie ma internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Też pomyślałam, że może nie miec netu Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Też pomyślałam, że może nie miec netu Szkoda A jak czuje się Szymek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szymek juz zdecydowanie lepiej. Jutro rano, jeżeli będzie dobrze, to robie mu inhalacje i do przedszkola. Wiem, ze powienien jeszcze pobyc w domu ale dostaje juz kota A jak Marcia i maluszki? Wiadomo już co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szymek juz zdecydowanie lepiej. Jutro rano, jeżeli będzie dobrze, to robie mu inhalacje i do przedszkola. Wiem, ze powienien jeszcze pobyc w domu ale dostaje juz kota A jak Marcia i maluszki? Wiadomo już co będzie? nadal nic ie wiadomo ide spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.11.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ale mam szczęścienie nie chce tego samego bo sie niektórym to nie podoba poproszę dobrą wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szymek juz zdecydowanie lepiej. Jutro rano, jeżeli będzie dobrze, to robie mu inhalacje i do przedszkola. Wiem, ze powienien jeszcze pobyc w domu ale dostaje juz kota A jak Marcia i maluszki? Wiadomo już co będzie? nadal nic ie wiadomo ide spac dobranoc Szkoda, strasznie jestem ciekawa co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ale mam szczęścienie nie chce tego samego bo sie niektórym to nie podoba poproszę dobrą wódkę To sie nazywa szczęście. Wpaść na chwilę i ciach nowa stronka A co Cię to, ze komus nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Może być? http://bi.gazeta.pl/im/0/5469/z5469520M.jpg A to ponoć jedna z najlepszych wódek. Osobiście nie piłam. http://bi.gazeta.pl/im/0/5464/z5464970M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 01.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ja również się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Może być? http://bi.gazeta.pl/im/0/5469/z5469520M.jpg A to ponoć jedna z najlepszych wódek. Osobiście nie piłam. http://bi.gazeta.pl/im/0/5464/z5464970M.jpg Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sobotę rano przyjechały do mnie płyty gk na poddasze. Postanowiłem w sobotę wieczorem je zacząć przykręcać i wniosłem sam na górę parę płyt....i pierdyknął mi kręgosłup....wczorajszy dzień spędziłem w pozycji "horyzontalnej" ....a dzisiaj siedzę w pracy i nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby nie bolało Może ktoś chętny do pomasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 01.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 oj biedny Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 oj biedny Romek faszeruje się prochami i nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sobotę rano przyjechały do mnie płyty gk na poddasze. Postanowiłem w sobotę wieczorem je zacząć przykręcać i wniosłem sam na górę parę płyt....i pierdyknął mi kręgosłup....wczorajszy dzień spędziłem w pozycji "horyzontalnej" ....a dzisiaj siedzę w pracy i nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby nie bolało Może ktoś chętny do pomasowania? Ja mogę poskakać po twoich plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sobotę rano przyjechały do mnie płyty gk na poddasze. Postanowiłem w sobotę wieczorem je zacząć przykręcać i wniosłem sam na górę parę płyt....i pierdyknął mi kręgosłup....wczorajszy dzień spędziłem w pozycji "horyzontalnej" ....a dzisiaj siedzę w pracy i nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby nie bolało Może ktoś chętny do pomasowania? Ja mogę poskakać po twoich plecach. ło matko!!!! poskakać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sobotę rano przyjechały do mnie płyty gk na poddasze. Postanowiłem w sobotę wieczorem je zacząć przykręcać i wniosłem sam na górę parę płyt....i pierdyknął mi kręgosłup....wczorajszy dzień spędziłem w pozycji "horyzontalnej" ....a dzisiaj siedzę w pracy i nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby nie bolało Może ktoś chętny do pomasowania? Ja mogę poskakać po twoich plecach. ło matko!!!! poskakać???? nio, ale najpierw wysmaruję Cię olejkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.12.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sobotę rano przyjechały do mnie płyty gk na poddasze. Postanowiłem w sobotę wieczorem je zacząć przykręcać i wniosłem sam na górę parę płyt....i pierdyknął mi kręgosłup....wczorajszy dzień spędziłem w pozycji "horyzontalnej" ....a dzisiaj siedzę w pracy i nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby nie bolało Może ktoś chętny do pomasowania? Ja mogę poskakać po twoich plecach. ło matko!!!! poskakać???? nio, ale najpierw wysmaruję Cię olejkiem... o kur....cze nie wiem co na to zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts