Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Cześć Kochana :lol: :lol: :lol:

Dopiero od wczoraj, od 3 w nocy (to właściwie dzisiaj :wink: ) mam internet :lol:

Fotek nie ma i na razie nie będzie bo jest syf :cry:

Wrażenia:JEST CUUUUUDOWNIE!!!!!!! :lol:

Czuję się od pierwszego dnia jak w swoim domu, wszystko jest piekne, takie jak chciałam, sprawdza się w użytkowaniu, na razie kompletnie nic bym nie zmieniła 8)

Meble śliczne :lol:

Gres w kuchni cudowny :lol:

Wypoczynek wygodny :lol:

Zlewozmywak wspaniały :lol:

W ogól eto jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem :lol: :lol: :lol: :lol:

A powiedz czy u Ciebie skończyli już te poprawki :roll:

I co się dzieje ?

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, cieszę się Twoim szczęściem :D Czuję na odległość jaka jesteś szczęśliwa. :lol: To musi być niesamowite uczucie. :D

Jak już sobie wsio posprzątasz, to chyba foty zrobisz?

U mnie poprawki skończone, aczkolwiek nie widac powalającej różnicy. :roll: :x Siły mnie już dawno opuściły, mam wrażenie, że walczę z wiatrakami. :roll: A poza tym w przyszły poniedziałek będzie (dopiero) montaż drzwi zewnętrzych, szafki kuchenne zjadą w piątek, ale na razie bez montażu (nie wiadomo kiedy on nastąpi) :( Gres w holu i kuchni położony, łazienka na dole się kończy. Dechy na podłogę czekają w garażu na lepsze czasy. I tyle....

Jak juz będzie wsio zrobione to foty będą :lol:

A może byś pokazała tą łazienkę :roll: plisssss 8) 8) 8) 8) 8)

A na kiedy będą kolejne prace zaplanowane.............bo ja to już tak mocno kciuki za Ciebie trzymam, że mi paznokcie w dłonie się wbijają :lol:

Wiesz, tak sobie wczoraj myślałam, że jak byłaś u mnie latem to tylko mury stały, dachu nie było i oprowadzałam Cię po moim domku to tak surowo było. A teraz tak przytulnie u mnie, że chętnie bym Cię znowu ugościła :oops: :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gratulacje!!! bardzo fajny dom (wiecej foto please) :wink: .

Najtrudniejsze w budowie domu jest doczekanie sie zakończenia wykonczeniówki bez wyrzucania ekipy. (mnie sie nie udalo :lol: ). Tym bardziej gratuluje pieknie wykończonego domu.

http://www.bankier.pl/static/att/51000/1832701_szampan.jpg

Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu.

Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. :wink: :roll:

Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. :D :D :D

No to kiedy będzie ten gaz?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

No i czekamy na wizytę :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulacje!!! bardzo fajny dom (wiecej foto please) :wink: .

Najtrudniejsze w budowie domu jest doczekanie sie zakończenia wykonczeniówki bez wyrzucania ekipy. (mnie sie nie udalo :lol: ). Tym bardziej gratuluje pieknie wykończonego domu.

http://www.bankier.pl/static/att/51000/1832701_szampan.jpg

Cześć gawelku :D :D :D :D

Zdjęcia będą........ale trochę cirpliwości :roll:

Moja wykończeniówka mnie nie wykończyła ale trochę spierdz....iła sufity :cry:

Ale ja się tym nie przejmuję, tylko cieszę się jak wariatka :lol:

Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu.

Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. :wink: :roll:

Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. :D :D :D

No to kiedy będzie ten gaz?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

No i czekamy na wizytę :lol: :lol: :lol: :lol:

Tego sam Najwyższy nie wie :roll: a co dopiero ja :lol:

Na wizytę zapewne przyjdzie odpowiedni moment :lol: