bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Cześć Kochana Dopiero od wczoraj, od 3 w nocy (to właściwie dzisiaj ) mam internet Fotek nie ma i na razie nie będzie bo jest syf Wrażenia:JEST CUUUUUDOWNIE!!!!!!! Czuję się od pierwszego dnia jak w swoim domu, wszystko jest piekne, takie jak chciałam, sprawdza się w użytkowaniu, na razie kompletnie nic bym nie zmieniła Meble śliczne Gres w kuchni cudowny Wypoczynek wygodny Zlewozmywak wspaniały W ogól eto jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem A powiedz czy u Ciebie skończyli już te poprawki I co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Aniu, cieszę się Twoim szczęściem Czuję na odległość jaka jesteś szczęśliwa. To musi być niesamowite uczucie. Jak już sobie wsio posprzątasz, to chyba foty zrobisz? U mnie poprawki skończone, aczkolwiek nie widac powalającej różnicy. Siły mnie już dawno opuściły, mam wrażenie, że walczę z wiatrakami. A poza tym w przyszły poniedziałek będzie (dopiero) montaż drzwi zewnętrzych, szafki kuchenne zjadą w piątek, ale na razie bez montażu (nie wiadomo kiedy on nastąpi) Gres w holu i kuchni położony, łazienka na dole się kończy. Dechy na podłogę czekają w garażu na lepsze czasy. I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak juz będzie wsio zrobione to foty będą A może byś pokazała tą łazienkę plisssss A na kiedy będą kolejne prace zaplanowane.............bo ja to już tak mocno kciuki za Ciebie trzymam, że mi paznokcie w dłonie się wbijają Wiesz, tak sobie wczoraj myślałam, że jak byłaś u mnie latem to tylko mury stały, dachu nie było i oprowadzałam Cię po moim domku to tak surowo było. A teraz tak przytulnie u mnie, że chętnie bym Cię znowu ugościła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Gratulacje!!! bardzo fajny dom (wiecej foto please) . Najtrudniejsze w budowie domu jest doczekanie sie zakończenia wykonczeniówki bez wyrzucania ekipy. (mnie sie nie udalo ). Tym bardziej gratuluje pieknie wykończonego domu. http://www.bankier.pl/static/att/51000/1832701_szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Część sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 kurna impra jezd??Dobry wiecer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. No to kiedy będzie ten gaz?????? No i czekamy na wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Aniu, nareszcie sie odezwałaś Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Gratulacje!!! bardzo fajny dom (wiecej foto please) . Najtrudniejsze w budowie domu jest doczekanie sie zakończenia wykonczeniówki bez wyrzucania ekipy. (mnie sie nie udalo ). Tym bardziej gratuluje pieknie wykończonego domu. http://www.bankier.pl/static/att/51000/1832701_szampan.jpg Cześć gawelku Zdjęcia będą........ale trochę cirpliwości Moja wykończeniówka mnie nie wykończyła ale trochę spierdz....iła sufity Ale ja się tym nie przejmuję, tylko cieszę się jak wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Cześć Monia Cześć Duchu Ja niestety padam na ryjek ale Wy bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dobry wieczór Aniu fajnie że już mieszkasz i że Ci się podoba czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 z wykonczeniowych niedoróbek tynki wewnętrzne niestety bolą najbardziej i to im później tym gorzej widac , aleco tam srac na to wszystko ważne ze to juz dom a nie budowa prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Stara bida Specyficzna mieścina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 z wykonczeniowych niedoróbek tynki wewnętrzne niestety bolą najbardziej i to im później tym gorzej widac , aleco tam srac na to wszystko ważne ze to juz dom a nie budowa prawda? Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 fajnie by sie posiedzialo ale to juz 5 noc z rzedu zarwana a wstaje 5,15 w grudniu to masakra wstaje sie wstretnie tak ze pa wszystkim do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. No to kiedy będzie ten gaz?????? No i czekamy na wizytę Tego sam Najwyższy nie wie a co dopiero ja Na wizytę zapewne przyjdzie odpowiedni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Stara bida Specyficzna mieścina Dlaczego miescina ,ceny dzialek są nie miescinowe raczej i mnie sie milanuwekpodoba te krówki i jedwabie i wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 fajnie by sie posiedzialo ale to juz 5 noc z rzedu zarwana a wstaje 5,15 w grudniu to masakra wstaje sie wstretnie tak ze pa wszystkim do jutra 5 noc z rzędu??? - t o j a się dziwię że jescze nie śpisz na stojąco dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts