monia77w1 02.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 5,15 rewelacyjan pora na pobudkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. No to kiedy będzie ten gaz?????? No i czekamy na wizytę Tego sam Najwyższy nie wie a co dopiero ja Na wizytę zapewne przyjdzie odpowiedni moment olałem gaz na etapie projektu jak sie dowiedzialem ze to sie zwróci za 20 lat ze tak powiem i to była jedna z lepszych decyzji. nie czekaj na gaz pogrzej elektrycznie i mieszkaj jak dadzą na jesien to akurat jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja spadam na seans z 4 seria dr.housea..bawta siem ludziska..dophranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Stara bida Specyficzna mieścina Dlaczego miescina ,ceny dzialek są nie miescinowe raczej i mnie sie milanuwekpodoba te krówki i jedwabie i wogule No właśnie dziura zabita dechami, a cenią się jak w stolycy A w doooopie mam te krówki i jedwabie Małomiasteczkowośc i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 5,15 rewelacyjan pora na pobudkę cos za cos pracuje od 7,30 do 15,30 przynajmniej korków nie ma w drodze do wa-wy (prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. No to kiedy będzie ten gaz?????? No i czekamy na wizytę Tego sam Najwyższy nie wie a co dopiero ja Na wizytę zapewne przyjdzie odpowiedni moment olałem gaz na etapie projektu jak sie dowiedzialem ze to sie zwróci za 20 lat ze tak powiem i to była jedna z lepszych decyzji. nie czekaj na gaz pogrzej elektrycznie i mieszkaj jak dadzą na jesien to akurat jak znalazł Kiedy ja mam juz wszystko do gazu przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Stara bida Specyficzna mieścina Dlaczego miescina ,ceny dzialek są nie miescinowe raczej i mnie sie milanuwekpodoba te krówki i jedwabie i wogule No właśnie dziura zabita dechami, a cenią się jak w stolycy A w doooopie mam te krówki i jedwabie Małomiasteczkowośc i tyle Ja mieszkam na wsi i na prawde bardzo sobie to chwale, jest cicho i fajnie i do milanówka blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dobranoc ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja spadam na seans z 4 seria dr.housea..bawta siem ludziska..dophranoc.. dobranoc jeszcze to leci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak łazienka będzie na gotowo zrobiona, to cyknę fotę. W tej chwili jest nie skończona i bardzo brudna. Zero efektu. Gazgazgazgazgazgaz i jeszcze raz gaz. Bez niego ani rusz. Aniu kochana nie ma innej opcji. Muszę to Twoje szczęście zobaczyć. Na pewno do tego dojdzie. No to kiedy będzie ten gaz?????? No i czekamy na wizytę Tego sam Najwyższy nie wie a co dopiero ja Na wizytę zapewne przyjdzie odpowiedni moment olałem gaz na etapie projektu jak sie dowiedzialem ze to sie zwróci za 20 lat ze tak powiem i to była jedna z lepszych decyzji. nie czekaj na gaz pogrzej elektrycznie i mieszkaj jak dadzą na jesien to akurat jak znalazł Kiedy ja mam juz wszystko do gazu przygotowane i co to szkodzi kup z p konwektorów po 60 zł i ustaw i gotowe koszt niewielki a jaka radocha i mozesz mieszkać co do cuw moze być problem trzeba by na wezach jakiś bojler skolowac niedrogi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc sąsiadko co tam w Milano słychować? Stara bida Specyficzna mieścina Dlaczego miescina ,ceny dzialek są nie miescinowe raczej i mnie sie milanuwekpodoba te krówki i jedwabie i wogule No właśnie dziura zabita dechami, a cenią się jak w stolycy A w doooopie mam te krówki i jedwabie Małomiasteczkowośc i tyle Ja mieszkam na wsi i na prawde bardzo sobie to chwale, jest cicho i fajnie i do milanówka blisk o Nioooo... do wielkiego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja tez uciekam już.Do jutraBuziakipapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ok papapatki dokonczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ok papapatki dokonczymy jutro Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja spadam na seans z 4 seria dr.housea..bawta siem ludziska..dophranoc.. dobranoc jeszcze to leci???? eetam zassałem z neta..4 serie..i właśnie za 4rta sie biore spadam pa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A gdzie reszta śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wstawać!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts