Rom 03.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 nie zgadłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A ja szukałam tego Skubaniec w sianie sie schował i myślał, ze go nie znajdę http://sultanat.files.wordpress.com/2007/12/sexysanta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 nie zgadłem??? Ale teraz juz wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 od poczatku wiedzxiałem i znowu golizny wklejacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A ja szukałam tego Skubaniec w sianie sie schował i myślał, ze go nie znajdę http://sultanat.files.wordpress.com/2007/12/sexysanta.jpg Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe grzebałam aż znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe wiem wiem...... uczyli mnie na biofizyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A ja szukałam tego Skubaniec w sianie sie schował i myślał, ze go nie znajdę http://sultanat.files.wordpress.com/2007/12/sexysanta.jpg Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn Trzeba by mu moze teraz jakis masaż zrobić Moze jeszcze nam sie do czegos przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 od poczatku wiedzxiałem i znowu golizny wklejacie E tam, od razu golizny Przecież siankiem sobie zakrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe wiem wiem...... uczyli mnie na biofizyce Romek aTy to chyba o czyms zapomniałes Podwójny strzał miałes a nawet flaszki nie postawiłes Długo będziemy jeszcze czekać?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn a WY myślicie ze nom tak dopsie..a łon mioł podwójny włorecek do dźwiganio..i rósge tys niosic musioł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.12.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 od poczatku wiedzxiałem i znowu golizny wklejacie E tam, od razu golizny Przecież siankiem sobie zakrył No proszę jak świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn a WY myślicie ze nom tak dopsie..a łon mioł podwójny włorecek do dźwiganio..i rósge tys niosic musioł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn a WY myślicie ze nom tak dopsie..a łon mioł podwójny włorecek do dźwiganio..i rósge tys niosic musioł... Cały czas miałam to własnie na myśli Ale o rózdze nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe wiem wiem...... uczyli mnie na biofizyce Romek aTy to chyba o czyms zapomniałes Podwójny strzał miałes a nawet flaszki nie postawiłes Długo będziemy jeszcze czekać?????? przyjezdzasz na flaszkę??? zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Bidulek jak się zmęczył Taki wór dźwigać, to nie lada wyczyn a WY myślicie ze nom tak dopsie..a łon mioł podwójny włorecek do dźwiganio..i rósge tys niosic musioł... Cały czas miałam to własnie na myśli Ale o rózdze nie pomyślałam Rózgę to on ma do czegoś innego I wcale taka cięzka nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe wiem wiem...... uczyli mnie na biofizyce Romek aTy to chyba o czyms zapomniałes Podwójny strzał miałes a nawet flaszki nie postawiłes Długo będziemy jeszcze czekać?????? przyjezdzasz na flaszkę??? zapraszam W sumie to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 łostatnio para hromosomów rom... hugo naprawde sie wstrzelił z tym zapachem łoba mnie sie podobajom.. Tak "głęboko" chyba sie nie schowoł...skoros jego namiezyła..hehehe wiem wiem...... uczyli mnie na biofizyce Romek aTy to chyba o czyms zapomniałes Podwójny strzał miałes a nawet flaszki nie postawiłes Długo będziemy jeszcze czekać?????? przyjezdzasz na flaszkę??? zapraszam W sumie to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 To kiedy się umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts