Rom 05.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochane dzisiaj byłem w pracy od 8 do 8 i padam na ryj ide spac dobranoc a w niedzielę znowu idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochane dzisiaj byłem w pracy od 8 do 8 i padam na ryj ide spac dobranoc a w niedzielę znowu idę do pracy W niedzielę Chyba kogos po^&&^( Dobranoc Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ano budujemy mimozy z archonu i dołożyliśmy kaferek od frontu jak w firletkach a tu dostaję już pozwolenie na budowe i front łysy jak kolano małż mówi (z resztą i bez Bob buldingmaker) co na codzień domy stawia, że mi te rózne takie ze styropianu porobi. Hmm grożba rozwodu podziałała!! się załatwi!! Byle nie mnie a dzienniczek się robi ale zdjęcia jutro wiec jutro założę ooooooo kolejka sąsiadka z okolicy a gdzie Ty Rom? My na razie somsiedzi z musu, mieszkamy u Teściowej ale pewnie jeszcze sporo wody w Warcie upłynie.. ja około 8km od twojego przyszłego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochane dzisiaj byłem w pracy od 8 do 8 i padam na ryj ide spac dobranoc a w niedzielę znowu idę do pracy W niedzielę Chyba kogos po^&&^( Dobranoc Romku co zrobic zapraszam na 8 na forum dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a nasi somsiedzi fajni som dostałam winko własnej robotki i pół butli zostało może podejdę poczęstować zacne!! Winko.............mówisz...............własnej roboty............mniam....mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjos 05.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochane dzisiaj byłem w pracy od 8 do 8 i padam na ryj ide spac dobranoc a w niedzielę znowu idę do pracy W niedzielę Chyba kogos po^&&^( Dobranoc Romku co zrobic zapraszam na 8 na forum dobranoc papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A my dzisiaj zaszczepiliśmy Marcię na ospę bo podobno w naszej okolicy szaleje wirus TO żona musi uważać ............ a to szczepienie Marci to ze względu na szalejący wirus, czy już było wcześniej zaplanowane Zona pojechała ją szczepić jakimiś szczepionkami przewidzianymi w kalendarzu szczepień, ale jak się pani pediatra dowiedziała że niedługo urodzą się bliźniaki, to stwierdziła że najlepiej tamte szczepienia przesunąć i najpierw zaszczepić na ospę...bo najgorsze by było jakby Marcia złapała wirusa a bliźniaki od niej No to dobrze, ale lepiej będzie i tak, żeby żona w domku była, i modlić się żeby Marcia już nie była zarażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ano budujemy mimozy z archonu i dołożyliśmy kaferek od frontu jak w firletkach a tu dostaję już pozwolenie na budowe i front łysy jak kolano małż mówi (z resztą i bez Bob buldingmaker) co na codzień domy stawia, że mi te rózne takie ze styropianu porobi. Hmm grożba rozwodu podziałała!! się załatwi!! Byle nie mnie a dzienniczek się robi ale zdjęcia jutro wiec jutro założę Czekam na zdjęcia i dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ano budujemy mimozy z archonu i dołożyliśmy kaferek od frontu jak w firletkach a tu dostaję już pozwolenie na budowe i front łysy jak kolano małż mówi (z resztą i bez Bob buldingmaker) co na codzień domy stawia, że mi te rózne takie ze styropianu porobi. Hmm grożba rozwodu podziałała!! się załatwi!! Byle nie mnie a dzienniczek się robi ale zdjęcia jutro wiec jutro założę ooooooo kolejka sąsiadka z okolicy Normalnie poznański klan nam się tu robi Poznańsko - Warszawsko - Polski Monia zawsze jesteś mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochane dzisiaj byłem w pracy od 8 do 8 i padam na ryj ide spac dobranoc a w niedzielę znowu idę do pracy Kolorowych snów A w pracy w niedzielę, to co Ty będziesz robił Przecież już po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ano budujemy mimozy z archonu i dołożyliśmy kaferek od frontu jak w firletkach a tu dostaję już pozwolenie na budowe i front łysy jak kolano małż mówi (z resztą i bez Bob buldingmaker) co na codzień domy stawia, że mi te rózne takie ze styropianu porobi. Hmm grożba rozwodu podziałała!! się załatwi!! Byle nie mnie a dzienniczek się robi ale zdjęcia jutro wiec jutro założę ooooooo kolejka sąsiadka z okolicy a gdzie Ty Rom? My na razie somsiedzi z musu, mieszkamy u Teściowej ale pewnie jeszcze sporo wody w Warcie upłynie.. ja około 8km od twojego przyszłego domku Ale my nie wiemy gdzie się Alicja buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam stare i nowe gębusie! Aniu znęcasz sie nad nami. Ciągle brak fotek. No ale oczywiscie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ja też idę spać Jutro miły dzień mnie czeka idę na zakupy przedswiąteczno - prezentowe z przyjaciółką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjos 05.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jalk ostatnio koło Was przechodziłam to strasznie wiało od pola, nie doskwiera Wam?!!Hi hi próbowałam namówić Małza, zeby Wam cichaczem winko zostawił na wycieraczce hi hi może jutro;))a ustawienie domu na strony świata super, moi rodzice na N... mają tak samo i im zazdroszczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ano budujemy mimozy z archonu i dołożyliśmy kaferek od frontu jak w firletkach a tu dostaję już pozwolenie na budowe i front łysy jak kolano małż mówi (z resztą i bez Bob buldingmaker) co na codzień domy stawia, że mi te rózne takie ze styropianu porobi. Hmm grożba rozwodu podziałała!! się załatwi!! Byle nie mnie a dzienniczek się robi ale zdjęcia jutro wiec jutro założę ooooooo kolejka sąsiadka z okolicy Normalnie poznański klan nam się tu robi Poznańsko - Warszawsko - Polski Monia zawsze jesteś mile widziana Miło mi to słyszeć Pewnie kiedys skorzystam z okazji. Dobranoc Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.12.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam stare i nowe gębusie! Aniu znęcasz sie nad nami. Ciągle brak fotek. No ale oczywiscie poczekam Cześć Słonko Szkoda, że dzisiaj nie dam rady pogadać........ale zrozum............padam ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Rozumiem papa Mam nadzieję, że nie dasz znów na siebie czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 HO..HO....HO... Czy są tu jakieś grzeczne dzieci.... (albo forumowicze) ???? http://images34.fotosik.pl/413/813add8933775583.jpg jestem pewien, że TAK.... dlatego moi kochani przywiozłem dla Was worek..... http://images31.fotosik.pl/414/b7a5222956c29340.jpg , dużo , dużo szczęścia i miłości.... a w tych paczkach i dziewczynki i chłopcy znajdą coś dla siebie... dla dziewczynek.... świecidełka... takie.... http://images34.fotosik.pl/413/cb1ebd7bbdff69c1.jpg i takie... http://images37.fotosik.pl/37/8903343a34d54d20med.jpg i jeszcze coś takiego..... http://images34.fotosik.pl/413/70a1c273a233f9c3.jpg a dla wybrednych.....http://images35.fotosik.pl/37/a05408ed2b328038med.jpg a dla naszych kochanych Panów ( głównie mam na myśli Romusia)..... http://images26.fotosik.pl/302/b42ce3390325d5e9med.jpg i .... http://images28.fotosik.pl/302/a67727896ca1f64f.jpg ale czy aby a pewno byliście grzeczni...???? hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 foch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ja byłam Biorę świecidełka i kielicha na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts