bobowa budowniczowa 15.02.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Prawda, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" A ja myślę, że Romciu ma coś takiego w sobie (tylko co?) że wszystkie pszczółki się do niego zlatują. no no...mów dalej...jestem bardzo ciekaw Może chodzi o tę lekkość bycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Prawda, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może chodzi o tę lekkość bycia bo spadnę z krzesła???? o co??? co przez to rozumiesz???? no no zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Prawda, prawda No i czego płacze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może chodzi o tę lekkość bycia bo spadnę z krzesła???? o co??? co przez to rozumiesz???? no no zapraszam do dyskusji Myślę, że Edytka miała na myśli lekkość "pióra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może chodzi o tę lekkość bycia bo spadnę z krzesła???? o co??? co przez to rozumiesz???? no no zapraszam do dyskusji Myślę, że Edytka miała na myśli lekkość "pióra" zawsze byłem kiepski z polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może chodzi o tę lekkość bycia bo spadnę z krzesła???? o co??? co przez to rozumiesz???? no no zapraszam do dyskusji Myślę, że Edytka miała na myśli lekkość "pióra" zawsze byłem kiepski z polskiego ale chodzi o treść a nie o ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może chodzi o tę lekkość bycia bo spadnę z krzesła???? o co??? co przez to rozumiesz???? no no zapraszam do dyskusji Myślę, że Edytka miała na myśli lekkość "pióra" Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Też a co jescze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Też a co jescze? Lekkość bycia z kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Romku, to ile Ty masz tych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Też a co jescze? Lekkość bycia z kobietami łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Romku, to ile Ty masz tych kobiet zazdrosna??? kobiety mam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Też a co jescze? Lekkość bycia z kobietami to pozory ja bardzo niesmiały jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich, a bobunię w szczególności. Widzę, że Romciu jak zwykle świntuszy. Wreszcie mogłyśmy się spotkać A Romuś jak zwykle....masz rację... ale zobacz, znalazł sobie inne "obiekty" nieprawda Romku, to ile Ty masz tych kobiet zazdrosna??? kobiety mam dwie zazdrosna nie, raczej podejrzliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i wszystko na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 znowu będę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i wszystko na mnie No nareszcie nie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 znowu będę pić No to może założymy Klub Anonimowych Forumowiczo-Alkoholików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts