Edmar70 10.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Aniu jak miło znów Cię widzieć Jodły są bajeczne, a takie 2 metrowe, to już w ogóle Kuchnia juz gotowa? Jak się zlew sprawuje? Aniu, masz już zrobiony odbiór budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ale nie pasował do mnie bo ja grzecznym chłopcem jestem tere fere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cześć dziewczyny Aniu, koniecznie zrób zdjęcia drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No i uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.12.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 hej...jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Edyś a Ty wogóle to budujesz dom bo sądząc po częstotliwości wpisów w dzienniczku to chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Edytko, znikłas z avatarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 O już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 moniu ale masz super awatarek!! wygląda jak ten dawny po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cieszę się, ze Ci się podoba Tamtego niestety nie zapisałąm sobie a strona, na której był już nie istnieje. Tym razem nie popełniłam tego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Edyś a Ty wogóle to budujesz dom bo sądząc po częstotliwości wpisów w dzienniczku to chyba nie Upsssss.......... Jakbym miała co pisać, to bym trajkotała jak najęta Układanie kafli w łazience chyba nigdy sie nie skończy. Mam położone płytki w holu, ale nawet nie mam jak foty zrobić, bo cała podłoga jest zakryta kartonami i do tego posklejana taśmą. Więc nie mam jak się do niej dostać. Są te nieszczęsne drzwi wejściowe, ale fotę pewnie strzelę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 pamiętam pamiętam. nawet nie wiesz ile czasu poświęciłam na przeszukiwaniu grafiki z wisienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 pamiętam pamiętam. nawet nie wiesz ile czasu poświęciłam na przeszukiwaniu grafiki z wisienkami A ja te znalazłam przez przypadek jak szukałam przepisu na ciasto z wiśniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a ciasto jak? wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Edyś a Ty wogóle to budujesz dom bo sądząc po częstotliwości wpisów w dzienniczku to chyba nie Upsssss.......... Jakbym miała co pisać, to bym trajkotała jak najęta Układanie kafli w łazience chyba nigdy sie nie skończy. Mam położone płytki w holu, ale nawet nie mam jak foty zrobić, bo cała podłoga jest zakryta kartonami i do tego posklejana taśmą. Więc nie mam jak się do niej dostać. Są te nieszczęsne drzwi wejściowe, ale fotę pewnie strzelę jutro. No to kochana teraz się nie wykręcisz Jutro ruszasz na budowę i cykasz fotki choćby miały być to tylko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a ciasto jak? wyszło? Jeszcze nie wyszło ale wyjdzie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Aniu jak miło znów Cię widzieć Jodły są bajeczne, a takie 2 metrowe, to już w ogóle Kuchnia juz gotowa? Jak się zlew sprawuje? Aniu, masz już zrobiony odbiór budynku? Kuchnia gotowa, wszystko w końcu zrobili, mam tylko problem z drutami do pokrywek . Kupiłam dwa wkłady do szuflady, żeby można było poukładać pokrywki i ni cholery nie wiem jak to pieroństwo (wydawałoby się bardzo proste w obsłudze) działa. Więc odłożyłam do szafki i pokrywki luzem latają w szufladzie Natomiast jeśli chodzi o zlew to ........................sprawdza się rewelacyjnie. Jestem nim po prostu zachwycona Wczoraj złożyłam dokumenty o odbiór. Udawałam blondynkę (sorry blondynki ) i pytam czy przychodzą na kontrolę. Pani mówi, że nie przychodzą do budynków jednorodzinnych bo wierzą w papiery i w to co napisał Kierownik Budowy. Pani powiedziała, że w poniedziałek przed Wigilią może będzie już odbiór, ale mogę się wprowadzić dopiero za 21 dni od wczoraj. Pytam Pani kiedy to wypada, ona na to, że koło 30 grudnia, ja jej na to, że w takim razie wprowadzę się ze spokojem na początku stycznia A tak a propo's odbioru, od nowego roku wszystkie nowowybudowane domy, budynki, mieszkania będą musiały mieć certyfikaty energetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cześć dziewczyny Aniu, koniecznie zrób zdjęcia drzewek Jasne............masz jak w banku Ale dopiero w weekend bo od jutra wracam do pracy (wrrrrrr...... ) i jak przyjeżdżam do domu to jest już ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Edyś a Ty wogóle to budujesz dom bo sądząc po częstotliwości wpisów w dzienniczku to chyba nie Upsssss.......... Jakbym miała co pisać, to bym trajkotała jak najęta Układanie kafli w łazience chyba nigdy sie nie skończy. Mam położone płytki w holu, ale nawet nie mam jak foty zrobić, bo cała podłoga jest zakryta kartonami i do tego posklejana taśmą. Więc nie mam jak się do niej dostać. Są te nieszczęsne drzwi wejściowe, ale fotę pewnie strzelę jutro. No to kochana teraz się nie wykręcisz Jutro ruszasz na budowę i cykasz fotki choćby miały być to tylko drzwi Jak też kciałam fotki A ten kartonik to może da się troszkę odsłonić [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No to ja też taką blondi strzelę, jak przyjdzie na to czas Co to znaczy certyfikaty energetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts