Rom 11.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień Dobry Ale się Panie wczoraj rozpisały Dużo czytania miałem od rana Ale mnie nie było Ale za to wczoraj wniosłem wszystkie płyty na poddasze i znowu mam czynny garaż Czyli ruszasz z poddaszem? Nie mogę się doczekać fotek No i dzidziusiów Własnie, jak tam rosną bliźniaki? I jak sie czuje mama? bliźniaki rosną że hoho Zona ma ogromny brzuch Ale sie cieszę Duzo zdrówka dla żony i wszystkich dzieciaczków Dziękuję Moniś Dla Ciebie też bo teraz to dopiero będziesz miał urwanie głowy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ale bombka Ciekawe jakbym dzieciom wyjaśniła co to jest czesiulek! Heloł Ty swoim to juz chyba nie muszisz tłumaczyc. Chyba juz to wiedzą A może by Ci pokazały nawet inne bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Cześć Aniu Ale fajnie że wróciłaś do pracy mówię to w tym sensie że licze że teraz częściej będziesz z nami Dzisiaj pierwszy dzień to sami wiecie.........mam urwanie głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień Dobry Ale się Panie wczoraj rozpisały Dużo czytania miałem od rana Ale mnie nie było Ale za to wczoraj wniosłem wszystkie płyty na poddasze i znowu mam czynny garaż Czyli ruszasz z poddaszem? Nie mogę się doczekać fotek No i dzidziusiów Własnie, jak tam rosną bliźniaki? I jak sie czuje mama? bliźniaki rosną że hoho Zona ma ogromny brzuch A żadna ospa się niomu nie przyplątała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ale bombka Ciekawe jakbym dzieciom wyjaśniła co to jest czesiulek! Heloł Ty swoim to juz chyba nie muszisz tłumaczyc. Chyba juz to wiedzą A może by Ci pokazały nawet inne bombki Jeszcze by się mogła Edytka nieco zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No cóż, chyba jakies prawo serii Muszę pomyśleć nad życzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No to moze to co zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ale bombka Ciekawe jakbym dzieciom wyjaśniła co to jest czesiulek! Heloł Ty swoim to juz chyba nie muszisz tłumaczyc. Chyba juz to wiedzą A może by Ci pokazały nawet inne bombki Jeszcze by się mogła Edytka nieco zdziwić O dżizassss....... jaka ja jestem stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ale bombka Ciekawe jakbym dzieciom wyjaśniła co to jest czesiulek! Heloł Ty swoim to juz chyba nie muszisz tłumaczyc. Chyba juz to wiedzą A może by Ci pokazały nawet inne bombki Jeszcze by się mogła Edytka nieco zdziwić O dżizassss....... jaka ja jestem stara Kochana, jak zwykle przesadzasz To nie Ty jestes stara tylko młodzież teraz wczesnie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a my to że niby co? nie młodzież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a my to że niby co? nie młodzież? No jasne, ze my to młodzież Tylko Edytka ciagle jakies wątpliwości ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam Wpadłam powiedzieć dobry wieczór w tzw. międzyczasie Wieszam lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 11.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam Wpadłam powiedzieć dobry wieczór w tzw. międzyczasie Wieszam lampy Ania wieszaj te lampy a potem opowiadaj jak się mieszka!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 jakie opowiadaj ty lepiej wieszaj te lampy od razu z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 WITAJCIE..... Jestem ,ale tylko na chwilkę. Miałam nadzieje,że kogoś spotkam. Wracam do Was w poniedziałek... NA ZAWSZE!!!!!!!!!!! Całuski i uściski. P.S. Dziękuję,że o mnie pamiętacie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Glamciu tuptup czekam z niecierpliwością super że udało CI się zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 jakie opowiadaj ty lepiej wieszaj te lampy od razu z aparatem Dobrze gadasz Efilko Aparat to sprzęt niezbędny do wieszania lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.12.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 WITAJCIE..... Jestem ,ale tylko na chwilkę. Miałam nadzieje,że kogoś spotkam. Wracam do Was w poniedziałek... NA ZAWSZE!!!!!!!!!!! Całuski i uściski. P.S. Dziękuję,że o mnie pamiętacie..... Pamiętamy Szybciutko do nas wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Moniu to za stronkę: http://media2.mojageneracja.pl/ooquptuety/mediumjqba61471c8e391c702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzień dobry ja nie widzę obrazka no ale w końcu to nie dla mnie obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts