Rom 17.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ale tam naprawdę nic nie widział. Za to stwierdził że jedno to na pewno dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Super..... Chyba większość facetów nic nie widzi na USG, oczywiście oprócz serduszka... Jak byłam w ciąży i jeździłam z Tomkiem na badanie. To lekarz pokazywał mu nóżkę, główkę, rączki.... a on patrzył w ten monitor z niedowierzaniem...i skomentował.... a nie można wyostrzyć obrazu, bo nic nie widać, ta mgła mi przeszkadza.... Ubaw mam po pachy Romku ogromniaste gratulki. Najważniejsze, że zdrowe. To już dwie córy masz jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Super..... Chyba większość facetów nic nie widzi na USG, oczywiście oprócz serduszka... Jak byłam w ciąży i jeździłam z Tomkiem na badanie. To lekarz pokazywał mu nóżkę, główkę, rączki.... a on patrzył w ten monitor z niedowierzaniem...i skomentował.... a nie można wyostrzyć obrazu, bo nic nie widać, ta mgła mi przeszkadza.... Ubaw mam po pachy Romku ogromniaste gratulki. Najważniejsze, że zdrowe. To już dwie córy masz jakby co Dzięki Edytko Cholera będziemy w domu mniejszością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dzięki Edytko Cholera będziemy w domu mniejszością Masz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dzięki Edytko Cholera będziemy w domu mniejszością Masz przechlapane weź mnie nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A ja wczoraj widziałem na USG moje dzieciaczki Tzn niewiele tam widziałem - bardziej polegałem na tym co mówił lekarz. JEdyną rzeczą, którą było fbrze widać to bijące serduszka. Oba maluchy mają po około 320 g co znacza że jeden drugiemu nie podjada Rozwijają się prawidłowo i wszystko jest w porządku Super..... Chyba większość facetów nic nie widzi na USG, oczywiście oprócz serduszka... Jak byłam w ciąży i jeździłam z Tomkiem na badanie. To lekarz pokazywał mu nóżkę, główkę, rączki.... a on patrzył w ten monitor z niedowierzaniem...i skomentował.... a nie można wyostrzyć obrazu, bo nic nie widać, ta mgła mi przeszkadza.... Z nami było na odwrót. To luby mi objaśniał na co patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ale tam naprawdę nic nie widział. Za to stwierdził że jedno to na pewno dziewczynka Do momentu aż sam nie zobaczysz na 3D pupy to nie wierz nic a nic. U mnie na 100% miał być Piotruś. Dwa tygodnie później było widać że to dziewczynka pełną... gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Rom gratulacje Ja tam bym chciala mieć córeczkę. A nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Za miesiąc mamy iść na takie 3D to będę wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Rom gratulacje Ja tam bym chciala mieć córeczkę. A nawet dwie Dzięki Dorfi. JEdną już mam, drugą ponoć ma być, a może i będzie trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Rom gratulacje Ja tam bym chciala mieć córeczkę. A nawet dwie Dzięki Dorfi. JEdną już mam, drugą ponoć ma być, a może i będzie trzecia Od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Rom gratulacje Ja tam bym chciala mieć córeczkę. A nawet dwie Dzięki Dorfi. JEdną już mam, drugą ponoć ma być, a może i będzie trzecia Od przybytku głowa nie boli ale tyle bab w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 i wszystkie Cię będą kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 i wszystkie Cię będą kochać ale mam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 rom z pewnosia wszystkie bedom kochac ale i wszystkie beda miec hormony aby nie było za różowo heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 rom z pewnosia wszystkie bedom kochac ale i wszystkie beda miec hormony aby nie było za różowo heheh cześć duchu ty to umiesz pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 jakbys nie wiedział hehehe cze romus.. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A ja wczoraj widziałem na USG moje dzieciaczki Tzn niewiele tam widziałem - bardziej polegałem na tym co mówił lekarz. JEdyną rzeczą, którą było fbrze widać to bijące serduszka. Oba maluchy mają po około 320 g co znacza że jeden drugiemu nie podjada Rozwijają się prawidłowo i wszystko jest w porządku Nawet nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę z tych wspaniałych wiadomości GRATULACJE!!!! Dla Ciebie i Twojej żony.............mały prezencik ......choć kolorem się nie sugeruj http://www.bobas.pl/produkt_min4/1227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dobry wieczór...... A gdzie Wy się wszyscy podziewacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.12.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Cześć Kasiu Jak to gdzie wszyscy Ja jestem jeszcze ale nie wiem jak długo bo mi ostatnio bateryjki wysiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts