GLAMOURMUM 17.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Cześć Kasiu Jak to gdzie wszyscy Ja jestem jeszcze ale nie wiem jak długo bo mi ostatnio bateryjki wysiadają Aniu wcale się nie dziwię.... upiększanie domku, praca, rodzina, dzieci, obiadki, mąż... można paść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Idę spać Nie wiem czy z pracy uda mi się coś jutro napisać bo mi ostatnio internet szwankuje i mogę Was tylko czytać ale jestem codziennie i wściekam się, że nie mogę nic napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witanko! No nie, jak ja przylazłam, to Ania idzie spać. Mam tylko nadzieje, że wciąż garnierujesz salony i już niedługo będa foty. A jak zdrówko dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dzień dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dzień dobry Romuś... Dzień dobry wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Hmmmmmm, nie wiem czy zauważyliście ale chyba Monia wzięła ze mnie przykład... Od 14 zniknęła bez informacji - to już są 4 dni.... Mam nadzieję,że nic złego się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.12.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witanko! No nie, jak ja przylazłam, to Ania idzie spać. Mam tylko nadzieje, że wciąż garnierujesz salony i już niedługo będa foty. A jak zdrówko dzieci? O jaka szkoda, że nie mogłyśmy wczora pogadać Salony dopieszczam, zdjęcia będą ja.........znajdę aparat Dzieciaki chyba są zdrowsze niż myślałam, w każdym bądź razie tak to wygląda jak się zaczepiają, to normalka A jak Twoje choróbska? Poszły sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.12.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Cześć dziewczyny i chłopaki No właśnie......gdzie jest Monia Monia odezwij się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.12.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witaj Anuś! Super, że chłopcy mają się lepiej. Moja panna w sumie też już najgorsze ma za sobą, aczkolwiek jeszcze bardzo kaszle i ma silny, uporczywy, bardzo nieładny katar. A aparat, jak znam życie, znajdzie się w ostatnim pudle. Ale zanim to nastapi, to może kup nowy....coooo??? Bo my się tu nigdy nie doczekamy. Monia smutno bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jestes????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dowiedziałem się że Monia jest na zakupach i że macie od niej gorące pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dzień dobry Romuś... Dzień dobry wszystkim... A co chcesz za nową stronkę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Cześć dziweczynki Cześć chłopaku Własnie wróciłam z zakupów i mam nadzieję, ze do końca grudnia nie będę miała "przyjemności" odwiedzania marketów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A ja wczoraj widziałem na USG moje dzieciaczki Tzn niewiele tam widziałem - bardziej polegałem na tym co mówił lekarz. JEdyną rzeczą, którą było fbrze widać to bijące serduszka. Oba maluchy mają po około 320 g co znacza że jeden drugiemu nie podjada Rozwijają się prawidłowo i wszystko jest w porządku Romek, normalnie szykuje Ci się babski kaln Ja też tak bym chciała ale jak narazie to u mnie panowie w przewadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Monia jesteś...uffff Szczerze, myślałam, że sie coś stało, to nie podobne do Ciebie, aby znikać na tak długo. A ja mam jeszcze wiele rzeczy do kupienia przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Monia jesteś...uffff Szczerze, myślałam, że sie coś stało, to nie podobne do Ciebie, aby znikać na tak długo. A ja mam jeszcze wiele rzeczy do kupienia przed świętami. Edytko, na całe szczęście wszystko w porządku Szymek w środe poszedł juz do przedszkola bo mieli próby do jasełek. A jutro na 16 idziemy na przedstawienie Już się nie mogę doczekać Zakupy prawie wszystkie mam zrobione i najważniesze, ze prezenty som. A od soboty ruszam ze ścierką, szczotką, odkurzaczem i czym sie tylko da do porządków a potem w gary ale akurat gotowanie to ja bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to git, że wszystko git. Monia, a masz może jakieś swoje popisowe danie obiadowe? Szukam inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to git, że wszystko git. Monia, a masz może jakieś swoje popisowe danie obiadowe? Szukam inspiracji. Bardzo lubię robić kurczaka pieczonego z cytryną. Trzy minuty się przygotowuje ale bardzo długo piecze Nawet mój mąż, który nie jada kurczaka bardzo lubi to danie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A przepis możesz znaleźć tutaj http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,79712796,79826473,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 witanko wicorne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts