monia77w1 16.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzień dobry Romku chwalipięto, śliczne masz lampeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzień dobry Romku chwalipięto, śliczne masz lampeczki Cześć Moniu Z braku własnego dzienniczka muszę się chwalić tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Lete na ogród wkopać choinkę ze świątWpadnę później papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Lete na ogród wkopać choinkę ze świąt Wpadnę później papapa wystawiłem nochala na tars i ............postanowiłem zrobić to później Brrrrrrrrrrrrrrrr jak zimno Ale za to umyłem podłogę w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Romek a Ty nie masz przypadkiem na imię Marysia (żartowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Romek a Ty nie masz przypadkiem na imię Marysia (żartowałam) Moje panie pojechały do teściów a sprzątam, pracuje na kompie i czasami zaglądam no forum A Ty co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Romek a Ty nie masz przypadkiem na imię Marysia (żartowałam) Moje panie pojechały do teściów a sprzątam, pracuje na kompie i czasami zaglądam no forum A Ty co porabiasz? A ja dzisiaj strajkuję, jestem zła i obrażona na męża i niech sobie sam obiad gotuje, sprząta i prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 no jezdem znowu ale mam dzisiaj tempo poleciałem umyć wannę i podłogę w łazience a co się stało???? Leć dać mu buzi i się godzić!!!! Ale już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 jeszcze czego, niech się sam pocałuje w ..... Mój kochany małżonek umówił się z chlopaki z Fakro na obsadzenie okien dachowych (samych szyb). Więc się go pytam ile wezmą a on mi mówi, że nie wie, że się dogadamy Ręce mi opadły. Oczywiście jak zwykle czepiam się. Romku, wierz mi, że gdyby mój mąż sam budował dom to pewnie byśmy zalewali chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mój kochany małżonek umówił się z chlopaki z Fakro na obsadzenie okien dachowych (samych szyb). jak to samych szyb???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 wierz mi, że gdyby mój mąż sam budował dom to pewnie byśmy zalewali chudziaka. nie jesteś zbyt brutalna dla niego??? na pewno ma inne zalety mnie każdy musi domy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 zaraz wracam lete umyć kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mój kochany małżonek umówił się z chlopaki z Fakro na obsadzenie okien dachowych (samych szyb). jak to samych szyb???? Kołnierze z ramami już mam obsadzone, teraz trzeba zamontować szyby z futrynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 wierz mi, że gdyby mój mąż sam budował dom to pewnie byśmy zalewali chudziaka. nie jesteś zbyt brutalna dla niego??? na pewno ma inne zalety mnie każdy musi domy budować brutalna to ja dopiero mogę być Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 rom Ty będziesz miał taką kozę jak ja a ja mam takie lampki w kuchni jak Ty !! Jestem z nich bardzo zadowolona - polecam innym ps.Ja myślałam, że gatunek męski pomagający przy pracach domowych swoim żonom juz dawno wymarł - kibelek umyłeś???? niesamowite- niespotykane... bynajmniej u mnie...bbbuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 brutalna to ja dopiero mogę być Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić monia77 wiesz..mój by na to powiedział - ja zarabaiam - ja wydaję..i po rozmowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No jestem dziewczyny znowu kibelek umyty Aniu ja jestem wymarłym gatunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 rom Ty będziesz miał taką kozę jak ja a ja mam takie lampki w kuchni jak Ty !! yyyy.................ale ja nie planuje kozy no chyba że taką żywą do trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 brutalna to ja dopiero mogę być Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić monia77 wiesz..mój by na to powiedział - ja zarabaiam - ja wydaję..i po rozmowie i Ty sobie tak pozwalasz - phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 brutalna to ja dopiero mogę być Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić monia77 wiesz..mój by na to powiedział - ja zarabaiam - ja wydaję..i po rozmowie O nie, na takie teksty to ja sobie nie pozwalam. Mój mąż wogóle nie liczy pieniędzy, które wydaje a jak mu brakuje to pretensja do mnie. Dlatego muszę trzymać rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts