Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://images34.fotosik.pl/422/2d20d6d1ebdb941a.jpg

Dużo zdrowia i radości

w Waszym życiu niech zagości

i prezenty, i śnieg biały,

by te święta urok miały.

Samych wzruszeń przy choince,

życzę Wam wszystkim i rodzince! :lol:

Kochani wszystkim Wam dziękuję za życzenia :lol: :lol:

Aniu kochana, każdego dnia czekałam z utęsknieniem na choć kawałek foteczki. :lol: I doczekałam sie, warto było poczekać, bo widzę, że jesteś WIELKA w tym co zdołałaś przez te kilka dni zrobić. :D

Na początek muszę pochwalić, bo mąż mi kazał koniecznie, :lol: podłogę i schody wraz z poręczą. Pieknie się prezentują, a w realu zapewne jeszcze bardziej są imponujące.

Nie wiem, czy w końcu zmieniałaś kolor fugi w gresie, ale ten co widać jest idealnie dopasowany. Pamiętam jak wklejałaś fotki i była trochę za ciemna, ale teraz jest elegancko dopasowana. :D Do tego współgra z panelami i barkiem z cegiełki. :D

Oczywiście rozpływam się nad widokiem okna w salonie. Teraz kiedy pięknie je przybrałaś, nabrało takiego smaczka :lol: że aż ślinka leci. :lol: Dobrze, że miałam jakiś tam wpływ, abyś zostawiła je nie dzielone. :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja już wiem, jakie wybrałabym sobie miejsce na odpoczynek. To byłby fotel przy kozie. :lol: Uwielbiam ciepełko, :lol: a i widok na tv jest z tego miejsca idealny. :lol:

Kuchnia dopieszczona, nawet tv znalazło swoje miejsce :lol: no i ten zlew...nieprzeciętny. :D Poproszę o zbliżenie zasłoneczki w kuchni i info co to za blat masz na szafkach.

A jak chłopcy? Są zadowoleni? Przyzwyczaili sie już?

Reasumując.........włożyłas wiele serca w urządzenie. A co najważniejsze udało Ci się to tak jak sobie wymarzyłaś, czyli cieplutko i przytulnie. :D

A ja żyzcę Ci wielu serdecznych chwil spędzonych w tym milutkim domku. :D

Oczywiście ślę życzonka świąteczne. :lol:

Ze szczerego serca w ten piękny czas,

gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,

życzę miłości

bez trosk i złości,

pokoju na świecie

i wszystkiego czego tylko zapragniecie,

niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,

żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!

http://img114.imageshack.us/img114/6210/gwitnfrelp9.gif

Aniu, piekne sa te nowe zdjecia. Przyznam sie, ze lza mi sie w oku zakrecila, ze ktos kogo znam ma takl adnie. :p Ciesze sie bardzo, ze tak Wam sie to udalo i zycze Wam duzo szczescia i pieknych chwil w Waszym nowym, pieknym domu. Buziaki serdeczne. :p

Dziękuję Żelko i całuję Ciebie i Stefka :lol: :lol:

Aniu, Aniu, Aniu..........

Domek masz prześliczny, jest baardzo przytulny i dopracowany każdy szczegół.

Przyznam szczerze, że mnie zatkało..... pozytywnie oczywiście...

Ale nie będę ukrywała, że jedno Twoje zdanie bardzo mnie zmartwiło.....

a mianowicie....

To na razie na tyle.

Może jeszcze coś kiedyś napiszę, a tymczasem chciałabym podziękować wszystkim odwiedzającym i czytającym i komentującym.

Dzięki Forum poznałam osobiście cudowną Edytkę i wirtualnie bardzo wiele fantastycznych osób.

................bo zabrzmiało to jak pożegnanie i że będziesz teraz rzadziej na swoim komentarzyku.....a to mi się nie podoba :cry: :cry:

Kasieńko mam nadzieję, że już Cię odetkało :oops: :oops:

Bynajmniej nie mam zamiaru się z Wami żegnać. Wręcz przeciwnie.Mam nadzieję mieć teraz więcej czasu na kibicowanie Wam :lol:

A dzień dobry :D

Jak tam prace na poddaszu?

Dzień dobry

cały łikend spędziłem na poddaszu.

Mam podłączone wszystkie kaloryfery, wodę w łazience, kanalizację i przykręconą część płyt :D

No to gratulacje moje sredeczne Tygrysku :wink: :lol:

Teraz tylko upiekszanie i mżna się wprowadzać 8)

Aniu kochana, każdego dnia czekałam z utęsknieniem na choć kawałek foteczki. :lol: I doczekałam sie, warto było poczekać, bo widzę, że jesteś WIELKA w tym co zdołałaś przez te kilka dni zrobić. :D

Na początek muszę pochwalić, bo mąż mi kazał koniecznie, :lol: podłogę i schody wraz z poręczą. Pieknie się prezentują, a w realu zapewne jeszcze bardziej są imponujące.

Nie wiem, czy w końcu zmieniałaś kolor fugi w gresie, ale ten co widać jest idealnie dopasowany. Pamiętam jak wklejałaś fotki i była trochę za ciemna, ale teraz jest elegancko dopasowana. :D Do tego współgra z panelami i barkiem z cegiełki. :D

Oczywiście rozpływam się nad widokiem okna w salonie. Teraz kiedy pięknie je przybrałaś, nabrało takiego smaczka :lol: że aż ślinka leci. :lol: Dobrze, że miałam jakiś tam wpływ, abyś zostawiła je nie dzielone. :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja już wiem, jakie wybrałabym sobie miejsce na odpoczynek. To byłby fotel przy kozie. :lol: Uwielbiam ciepełko, :lol: a i widok na tv jest z tego miejsca idealny. :lol:

Kuchnia dopieszczona, nawet tv znalazło swoje miejsce :lol: no i ten zlew...nieprzeciętny. :D Poproszę o zbliżenie zasłoneczki w kuchni i info co to za blat masz na szafkach.

A jak chłopcy? Są zadowoleni? Przyzwyczaili sie już?

Reasumując.........włożyłas wiele serca w urządzenie. A co najważniejsze udało Ci się to tak jak sobie wymarzyłaś, czyli cieplutko i przytulnie. :D

A ja żyzcę Ci wielu serdecznych chwil spędzonych w tym milutkim domku. :D

buuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: poryczałam się jak bóbr :cry: :cry: i to na dodatek w pracy :cry: :cry:

Wzruszyłam się jak przeczytałam to co mi napisałaś

Dziękujemy Tobie i Twojemu mężowi za pochwały schodów i podłogi. :lol: Oczywiście zapraszam na oglądanie na żywo, bo wygląda zdecydowanie lepiej. Faktycznie, dopasowanie ich było nie lada wyzwaniem. :roll: :lol:

Fugi w kuchni nie zmieniałam, ale jak wklejałam jej zdjęcia to była jeszcze mokra, potem jak już wyschła okazała się taka jak być powinna.

Dziękuję Ci raz eszcze za pomoc w podjęciu decyzji w sprawie fix-a. Fatycznie, teraz już to wiemy, w całości wygląda o wiele lepiej i to właśnie dzięki Tobie :lol: :lol:

Fotel przy kozie czeka na Ciebie i jak tylko będziesz miala czas i ochotę to masz od nas otwarte zaproszenie :D :D

Firankę w kuchni pstryknę...........jak tylko znajdę wolną chwilę w tym szale przygotowań przedświątecznych, a zlew spisuje się doskonale. Nie zamieniłabym go na żaden inny kolor. Blat jest z tych najzwyklejszych, nawet nie wiem z czego.....pewnie jakieś wióry :wink: :lol:

Chłopcy już się przyzwyczaili, i tak im się podoba, że coraz częściej znikają z domu bo wreszcie mieszkają niedaleko swoich kolegów ze szkoły.

Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ za miłe słowa :D

Teraz będę czekać na Twoje fotki :lol:

Jak przeczytałam buuuuuu.....to tak się pzrestraszyłam, że aż mi się gorąco zrobiło. :roll: :lol: Dopiero potem doczytałam, że to z wrażenia. :D

Aniu, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. udało Ci sie już tak wiele zdziałać. Masz żyrandole, kinkiety lampki, obrazki, wszystko to co tworzy klimat. Zapewne wiele jeszcze zostało do dopracowania, ale przynajmniej gołe żarówy nie straszą. :lol:

Powiedz mi jeszcze, jak wychodzi z sprawa z ogrzewaniem. Pytam, bo ponoć przez pierwsze dni jest bardzo duże zużycie gazu, ponieważ mury muszą się nagrzać? :roll: :roll: :roll: