bobowa budowniczowa 22.12.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Jak przeczytałam buuuuuu.....to tak się pzrestraszyłam, że aż mi się gorąco zrobiło. Dopiero potem doczytałam, że to z wrażenia. Aniu, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. udało Ci sie już tak wiele zdziałać. Masz żyrandole, kinkiety lampki, obrazki, wszystko to co tworzy klimat. Zapewne wiele jeszcze zostało do dopracowania, ale przynajmniej gołe żarówy nie straszą. Powiedz mi jeszcze, jak wychodzi z sprawa z ogrzewaniem. Pytam, bo ponoć przez pierwsze dni jest bardzo duże zużycie gazu, ponieważ mury muszą się nagrzać? Gołe żarówy straszyły tylko dwa i pół tygodnia......hi......hi......hi A jeśli chodzi o ogrzewanie to pojęcia nie mam Nie śadzę, żeby to były jakieś wielkie pieniądze.........bo chyba przesadziliśmy z ociepleniem . Jest tak cieplo, że kaloryfery grzeją tylko rano a potem to okna otwieramy bo nam za ciepło. Koza jeszcze nie grzała ale prawda jest taka, że mrozów nie ma. No i oczywście ogrewanie prawie cały dzien chodzi w łazience..........bo ja tam lubię mieć cieplutko Zapytam Jarka jak wrócę i zobaczymy na licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Żarówy są przykładem na to jak zdołałaś ze wszystkim się wyrobić. Jak to możliwe, że koza jeszcze nie odpalona???? Ja w swoim kominku paliłam już wielokrotnie i nawet gości przyjełam. Ale w święta chyba rozpalisz...co? Będzie tak klimatycznie Takie ocieplenie budynku będzie Wam tylko procentować. Powiedz, czy czujesz w pomieszczeniach wilgoć na skutek ogrzewania i osuszania ścian? Wydaje mi się, że nie, skoro grzejniki nie chodzą non stop i często wietrzycie. Sorki, że tak wypytuję, ale jak wiesz nie mam jeszcze doświadczenia a takie słuch mnie dochodzą, więc się podpytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Aniu, Edytka ma rację, fix wyszedł piękny. Normalne okno nie umywa się przy nim Dzięki Monia teraz czekam na Twoje fixy Moje fixy to narazie zarastają brudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Cześć Monińka! A właściwie na jakim jesteś etapie budowy? Moje okna choć nie fixy to też brudne jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 oooooooo ja tez tak będe miała http://images44.fotosik.pl/42/7558de2dd1aa8f39med.jpg tylko kibelek z kabiną zamienia się miejescami.... moja kabina jeszcze w pudlach... powiedz czy Ty masz 80 czy 90? i czy sa jakies trudności z jej montażem? piękne wnętrza, piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.12.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Cześć Monińka! A właściwie na jakim jesteś etapie budowy? Moje okna choć nie fixy to też brudne jak cholera. Jakie fixy... co to są fixy... bo nie kumam tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hejeczka Glamcia! Fixsy to takie okna, które sie nie otwierają, są zamontowane na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fixy to duże przeszklenia w ścianie, ale bez możliwości otworzenia.... takie duże, nieotwieralne okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hejeczka Glamcia! Fixsy to takie okna, które sie nie otwierają, są zamontowane na stałe. no to się nie dziwię, że nie wiem co to jest.... jak można montowac okna,które się nie otwierają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 hm.... ale one świetnie doświetlają domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hejeczka Glamcia! Fixsy to takie okna, które sie nie otwierają, są zamontowane na stałe. no to się nie dziwię, że nie wiem co to jest.... jak można montowac okna,które się nie otwierają.... Czasami jest to jedyne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.12.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Słuchajcie.... nie wiem jak Wy, ale ja już mam dosyć tych przygotowań do Świąt. Sprawia mi to przyjemność ale nie mogę już na nogi i kręgosłup....a jeszcze mam sporo roboty. W związku z tym,że to są ostatnie Święta w tym mieszkanku postanowiliśmy zaprosić znajomych i rodzinę na pożegnalną Wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Cześć Monińka! A właściwie na jakim jesteś etapie budowy? Moje okna choć nie fixy to też brudne jak cholera. Po świetach wchodzą panowie od kartonów a potem cisza do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.12.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hejeczka Glamcia! Fixsy to takie okna, które sie nie otwierają, są zamontowane na stałe. no to się nie dziwię, że nie wiem co to jest.... jak można montowac okna,które się nie otwierają.... Czasami jest to jedyne rozwiązanie A ja z premedytacją wybrałam fixy. Na pasterze tylko okno tarasowe otwiera się. Raz, ze mam reku i nie musze wietrzyc mieszkania dwa- świetnie wyglądają i doswietlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Słuchajcie.... nie wiem jak Wy, ale ja już mam dosyć tych przygotowań do Świąt. Sprawia mi to przyjemność ale nie mogę już na nogi i kręgosłup....a jeszcze mam sporo roboty. W związku z tym,że to są ostatnie Święta w tym mieszkanku postanowiliśmy zaprosić znajomych i rodzinę na pożegnalną Wigilię. Cieszę się, ze nie tylko ja padam na pyszczek Wczoraj jak głupia przy niedzieli do tego pucowałam okna a dzisiaj co...... a dzisiaj lało jak ch^&^**a i musiałam szorować je od nowa A teraz biorę się za prasowanie Zazdroszczę ludziom, którym nie przeszkadza bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 22.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Domek super!!!! Pozdrawiam Na pewno wiele razy skorzystam z Twoich rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Słuchajcie.... nie wiem jak Wy, ale ja już mam dosyć tych przygotowań do Świąt. Sprawia mi to przyjemność ale nie mogę już na nogi i kręgosłup....a jeszcze mam sporo roboty. W związku z tym,że to są ostatnie Święta w tym mieszkanku postanowiliśmy zaprosić znajomych i rodzinę na pożegnalną Wigilię. Cieszę się, ze nie tylko ja padam na pyszczek Wczoraj jak głupia przy niedzieli do tego pucowałam okna a dzisiaj co...... a dzisiaj lało jak ch^&^**a i musiałam szorować je od nowa A teraz biorę się za prasowanie Zazdroszczę ludziom, którym nie przeszkadza bałagan Ale pocieszające.... nie jestem sama, nie jestem sama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Dużo szczęscia , spokoju i miłości w święta oraz cały 2009-rok zyczy Ghost34:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Aniu tak sobie właśnie ponownie oglądnąłem zdjęcia Twoich wnętrz i właściwie.........to nie mam sie do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts