monia77w1 23.12.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry Ja tylko wpadłam się przywitać i zmykam po choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 A ja mam choinkę 2,5metrową w doniczce.Jutro rano wstawię ją do środka i ją ubierzemy. A za tydzień zasadzę ją w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli A ja się taaak łudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Aniu , a ta łazienka na dole to ile ma metrów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli A ja się taaak łudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Aniu dla Ciebie i Twojej rodzinki http://images27.fotosik.pl/306/18339a6fc83c44damed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Z tymi z korzeniami to ponoć jest tak że one są już tak zmasakrowane (korzeni tam prawie nie ma) że i tak potem usychają. Ja w tym roku niestety nie będę miała choinki. W wynajmowanym mieszkaniu teraz mamy tak mało miejsca że się już nawet taka malutka nie zmieści a kupować coś "na styl choinki, byleby było" mi się jakoś nie uśmiecha W domku będę miała ogromną (zwłaszcza że już tam na działce rośnie ogromny choinka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Doberek! Jeszcze w tym roku nie mam problemu z choinką. Będę mieć sztuczną niestety. Ale za to w przyszłym........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Z tymi z korzeniami to ponoć jest tak że one są już tak zmasakrowane (korzeni tam prawie nie ma) że i tak potem usychają. Ja w tym roku niestety nie będę miała choinki. W wynajmowanym mieszkaniu teraz mamy tak mało miejsca że się już nawet taka malutka nie zmieści a kupować coś "na styl choinki, byleby było" mi się jakoś nie uśmiecha W domku będę miała ogromną (zwłaszcza że już tam na działce rośnie ogromny choinka) To może pojedzcie na działkę i powieście na niej kilka bombek.... w ten sposób będziecie mieli świąteczne drzewko. Nie koniecznie w mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Doberek! Jeszcze w tym roku nie mam problemu z choinką. Będę mieć sztuczną niestety. Ale za to w przyszłym........ ................. będzie ogromna i piękna .............i żywa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 pamietam jak kupiłem działkę...nieopłotowane pole......na wiosnę wsadziłem do ziemi piękną choineczkę...cały rok o nią dbałem...podlewałem ją....a kilka dni przed świętami ktoś mi ją po chamsku wyciął Mam nadzieję że mu się czkawką odbiła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 pamietam jak kupiłem działkę...nieopłotowane pole......na wiosnę wsadziłem do ziemi piękną choineczkę...cały rok o nią dbałem...podlewałem ją....a kilka dni przed świętami ktoś mi ją po chamsku wyciął Mam nadzieję że mu się czkawką odbiła!!! kradzież choinek to niestety standart przed świętami. Ja bym takim nogi z doooopy powyrywała i nie tylko zresztą nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts