Rom 23.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 pamietam jak kupiłem działkę...nieopłotowane pole......na wiosnę wsadziłem do ziemi piękną choineczkę...cały rok o nią dbałem...podlewałem ją....a kilka dni przed świętami ktoś mi ją po chamsku wyciął Mam nadzieję że mu się czkawką odbiła!!! kradzież choinek to niestety standart przed świętami. Ja bym takim nogi z doooopy powyrywała i nie tylko zresztą nogi a co jescze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Z tymi z korzeniami to ponoć jest tak że one są już tak zmasakrowane (korzeni tam prawie nie ma) że i tak potem usychają. Ja w tym roku niestety nie będę miała choinki. W wynajmowanym mieszkaniu teraz mamy tak mało miejsca że się już nawet taka malutka nie zmieści a kupować coś "na styl choinki, byleby było" mi się jakoś nie uśmiecha W domku będę miała ogromną (zwłaszcza że już tam na działce rośnie ogromny choinka) No własnie to jest taka niby ekologia. Wsadzic krzaka do doniczki, wziąść drugie tyle kasy a w środku korzeni niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 pamietam jak kupiłem działkę...nieopłotowane pole......na wiosnę wsadziłem do ziemi piękną choineczkę...cały rok o nią dbałem...podlewałem ją....a kilka dni przed świętami ktoś mi ją po chamsku wyciął Mam nadzieję że mu się czkawką odbiła!!! kradzież choinek to niestety standart przed świętami. Ja bym takim nogi z doooopy powyrywała i nie tylko zresztą nogi a co jescze? Musze pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Super, będą zdjęcia A na ciasto oczywiscie sie wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 A teraz już naprawdę uciekam bo mi wszystkie choinki wykupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Super, będą zdjęcia A na ciasto oczywiscie sie wpraszam czyzby jakieś forumowe spotkanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Super, będą zdjęcia A na ciasto oczywiscie sie wpraszam czyzby jakieś forumowe spotkanie?? jak zwał, tak zwał.... Ciebie również zapraszam na moje wypieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 A mnie....a mnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Super, będą zdjęcia A na ciasto oczywiscie sie wpraszam czyzby jakieś forumowe spotkanie?? jak zwał, tak zwał.... Ciebie również zapraszam na moje wypieki... oooh dziekuję nie spodziewałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzień dobry... Monia tylko piękniutką wybierz..... Romuś , ty to jesteś ale ekolog. Ale brawo, ja też chciałam kupić z korzeniami, żeby ją potem wsadzić do ziemi, ale niestety tam gdzie byłam nie mieli takowych. Dzień dobry Jaki tam ze mnie ekolog chciałem kupić uciętą jak w zeszłym roku ale nie zdążyłem - sąsiad kupił dwie w doniczce i mi jedną sprzedał mam czarne myśli co do tego czy się przyjmie trochę za duża jest więc pewnie ma mocno obcięty korzeń....ale trzeba być dobrej myśli My w zeszłym roku mieliśmy jedną dużą i jedną małą i niestety ta duża nie przyjęła się. Miała strasznie przyciete korzenie i pewnie dlatego. Może ta Twoja jest lepiej przycięta. Monia - choinka wybrana... Monia piekłam 3 ciasta z tej stronki , którą mi podałaś... i wszystkie 3 mi wyszły... dzięki Tobie uwierzyłam w swoje zdolności pieczenia ciasta Cieszę sie bardzo Ale, ze ja z tych niedowiarków to koniecznie musisz mnie kiedyś zaprosic na ciasto A po choinkę własnie jedziemy. będą u nas znajomi z aparatem to zrobię zdjęcia i wkleję ...... ale oczywiście na ciasto również zapraszam Super, będą zdjęcia A na ciasto oczywiscie sie wpraszam czyzby jakieś forumowe spotkanie?? jak zwał, tak zwał.... Ciebie również zapraszam na moje wypieki... oooh dziekuję nie spodziewałem się nie martw się Romuś.... ja też nie.... skąd we mnie tyle odwagi Edytko Ciebie oczywiście również.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 nie martw się Romuś.... ja też nie.... skąd we mnie tyle odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz nawet nie będę próbować się Ciebie pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz czyzbyś się wybierała do poznania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz czyzbyś się wybierała do poznania??? Mejbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz czyzbyś się wybierała do poznania??? Mejbi ale jesteś tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nie tyle tjemnicza, co nic nie wiedząca. Kiedys pewnie sie wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts