monia77w1 23.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... To ja już ściagam największą walizkę i sie pakuję Szykuj dużo jedzienia bo ja strasznie żarłoczna jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... o jaki ładny gwiazdor to ja juz przestaję jeść coby mieć miejsce na to pyszne jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... o jaki ładny gwiazdor to ja juz przestaję jeść coby mieć miejsce na to pyszne jedzonko ładny , ładny... ale coś mi się ten rysunek nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... o jaki ładny gwiazdor to ja juz przestaję jeść coby mieć miejsce na to pyszne jedzonko ładny , ładny... ale coś mi się ten rysunek nie rusza a prezenty jakieś bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Czesiulek Romek ale jesteś zielony z zazdrości http://lh5.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SVD8Ua8nzNI/AAAAAAAAB68/nONWE0sgjBU/zyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... o jaki ładny gwiazdor to ja juz przestaję jeść coby mieć miejsce na to pyszne jedzonko ładny , ładny... ale coś mi się ten rysunek nie rusza a prezenty jakieś bendom a co to za pytanie...??? coż innego Mikołaj nosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą eeee- tam, takich gości to ja się nie boję i.................szeroko otwieram przed Wami drzwi.... o jaki ładny gwiazdor to ja juz przestaję jeść coby mieć miejsce na to pyszne jedzonko ładny , ładny... ale coś mi się ten rysunek nie rusza a prezenty jakieś bendom a co to za pytanie...??? coż innego Mikołaj nosi ... Rózgę nosi, rózgę A co innego moze dostać taki diabełek jak Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dobry wieczór Czyżby wszyscy byli zajęci przygotowaniami do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.12.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ło matko nie sądziłam, że ktoś tu dzisiaj będzie Na wszystkie pytania odpowiem,jak znajdę chwilę czasu, a teraz przyszłam Wam jeszcze raz życzyć Wesołych Świąt Dzisiaj zrobiłam: 1. Barszcz czerwony z interenetu 2. Usmażyłam karpia 3. Usmażyłam solę 4. Upiekłam chleb - pierwszy raz 5. Upiekłam pasztet 6. Upiekłam indyczkę 7. Usmażyłam pieczarki 8. Zrobiłam sałatkę jarzynową 9. Sałatkę z tuńczyka 10. Pastę jajeczną 11. Upiekłam schab 12. Zrobiłam sos tatarski 13. Zrobiłam galantynę hm............... nie wiem czy coś jeszcze Plan na jutro: 1. Dokończyć barszcz 2. Sos grzybowy 3. Ziemniaki 4. Sernik 5. Piernik 6. Makowiec 7. Dokończyć galantynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.12.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Monika http://victor.blox.pl/resource/choinka01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Droga Bobowo z okazji Świąt Bożego Narodzenia, Tobie i całej rodzince życzę dużo optymizmu, więcej miłości i zrozumienia, bo wiem że ne jest to proste i oczywiście spełnienia marzeń, by było jeszcze lepiej niż jest:) http://comps.fotosearch.com/bigcomps/UNN/UNN702/u10786094.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Czesiulek Romek ale jesteś zielony z zazdrości http://lh5.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SVD8Ua8nzNI/AAAAAAAAB68/nONWE0sgjBU/zyczenia.jpg Dobry wieczór Magi normalnie gdzie się podziewałaś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Dobry wieczór Mam nadzieję że nie jecie za dużo......no i nie pijecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja już ledwo żyję Z przejedzenia nie z przepicia A Ty Romku jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 a ja z przepicia i z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ja też ze wszystkiego naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam ale na pewno pani w jakiś inny sposób grzeszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts