anjamen 26.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu nie mylas sie przed swietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Domek super!!!! Pozdrawiam Na pewno wiele razy skorzystam z Twoich rad Dzięki Mika A ja poproszę o linka do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Romku dla Ciebie Zmieniam zdjęcie. tu zdecydowanie lepiej widać. http://www.polki.pl/work/privateimages/formats/GALLERY_MAIN/29370.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Dużo szczęscia , spokoju i miłości w święta oraz cały 2009-rok zyczy Ghost34:)) Dzięki Duchu Tobie również życzę - choć już prawie po Świętach - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Jakis mały wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Dziękuję Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu tak sobie właśnie ponownie oglądnąłem zdjęcia Twoich wnętrz i właściwie.........to nie mam sie do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 A ja mam choinkę 2,5metrową w doniczce. Jutro rano wstawię ją do środka i ją ubierzemy. A za tydzień zasadzę ją w ogródku Taka 2,5 metrowa to pewnie jest ścięta i wsadzona do ziemi i do doniczki. Nie sądzę, żeby miała korzenie. Obym się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu , a ta łazienka na dole to ile ma metrów??? Kasiu moja łazienka na dole ma 1,5 na 2,5. Jak się budowała to wydawała mi się strasznie mała, ale teraz patrze, że nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 A ja mam choinkę 2,5metrową w doniczce. Jutro rano wstawię ją do środka i ją ubierzemy. A za tydzień zasadzę ją w ogródku Taka 2,5 metrowa to pewnie jest ścięta i wsadzona do ziemi i do doniczki. Nie sądzę, żeby miała korzenie. Obym się myliła Są i z korzeniami. Ja taką miałam w zeszłym roku ale się nie przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Dagulka, Guzmanka, Aneczko, Glamurku dziękuję serdecznie za życzenia Wam i Waszym rodzinkom życzę spełnienia marzeń w 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Jesteś tego pewna??? Bo wiesz...tak łatwo się mnie nie pozbędziesz czyzbyś się wybierała do poznania??? Mejbi Tak naprawdę czyżbyś się do mnie wybierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Witam wszystkich Obżartuch Cześć Aniu A jak tam Twoje święta?? Udały się w nowym domku??? Moniu, Kotku dziękuję za życzenia Wam i Waszym rodzinom życzę również wszystkiego naj, naj i wykończenia Waszych domków w Nowym 2009 ROku Romku od dzisiaj jestem obżaruch No ja najpierw się narobię a potem się obżeram i nie mogę przestać bo wszystko takie pyszne Święta się udały, ale powiem Wam szczerze, że wczoraj o 19.45 padłam na pysk. Mój mąż się dopytywał czy dobrze się czuje. Poszłam się położyć bo się oczywiście tak narobiłam jak ostatnia idiotka. Na pewno w kość mi dała przeprowadzka, którą tak naprawdę skończyliśmy w wigilię. W Wigilię wieszaliśmy lampki na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Witam wszystkich Obżartuch Czyli wszystkim po świetach przybyło Dobry wieczór Aniu Cześć Monia WSzystkim przybyło, ale ja będę jeszcze jadła te wszystkie pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam ale na pewno pani w jakiś inny sposób grzeszyła A skąd pan wie intuicja A myślałam, ze to domena kobiet Czyżbyś Romku miał cos z kobiety oczywiście Bardzo dużo doskonale się z nimi dogaduje Poryczałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 no wlasnie Aniu jak tam swieta? Cześć Anju Pewnie tak samo jak u wszystkich: jedno WIELKIE obżarstwo A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 no wlasnie Aniu jak tam swieta? ania byla i uciekła Cały czas jestem a Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam ale na pewno pani w jakiś inny sposób grzeszyła A skąd pan wie intuicja A myślałam, ze to domena kobiet Czyżbyś Romku miał cos z kobiety oczywiście Bardzo dużo doskonale się z nimi dogaduje Poryczałam się ze śmiechu Kurcze, śmieją się z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts